nik69 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα παιδες.. Εδω και μια ωρα και αφου κανω shut down το pc, αναβει συνεχεια ανα 2=3 λεπτα απο μονο του.. τις τελευταιες 3 φορες μου βγαζει και κατι artifacts στη αρχη.. Αληθεια στο μονο που μ παει το μυαλο ειναι η σε καποιον χακερ η σε καποιο πνευμα????????..τι μπορει να φταιει;; Υγ.. για το συστημα της υπογραφης μου μιλαμε !
newnick Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δες μήπως έχεις ενεργοποιημένο το wake on lan στο bios. Αν ναι, απενεργοποιησε το 1
Galnazar Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 φωναξε τον σαμ και τον ντιν αν δεν ειναι το bios που ειπε ο φιλος 3
Themiss2000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Περιπτώσεις 1)έχει ρύθμιση στη μητρηκή Wake on και κουνάς ποντίκι-πληκτρολόγιο 2)ενδέχετε να έχει bug το bios. βγάλε το ρεύμα αφισέ το λίγο και ξαναβάλτο 3)κάνε cmos reset ή βγάλε την μπαταρία και ξαναβάλτην 4)κάνε bios update
Αντώνης Σκό Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Είχα ένα τροφοδοτικό που μου άναβε μόνο του τη μονάδα... οπότε κάντε ένα τσεκ το τροφοδοτικό μήπως δημιουργεί αυτό το θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα