gambitzx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 παιδια καλησπερα,εχω ενα τρελο προβλημα,Στο νεο σπιτι που μετακομισαμε εχω παρει τον υπολογιστη μου με μια οθονη samsung που ειχα απο το 2014.Τωρα που μπηκαμε αγορασαμε κ μια smart TV samsung 4k και το θεμα μου ειναι οτι αλλαζουν με τα τηλεκοντρολ τους και οι 2!!! Δηλαδη αμα καθομαι στον υπολογιστη και η κοπελα μου βλεπει τηλεοραση αλλαζει το καναλι κ στον υπολογιστη!! Υπαρχει τροπος να αποσυντονισω τα 2 τηλεκοντρολ,Η εστω στον υπολογιστη να μην δουλευει καθολου;!ευχαριστω για τον χρονο σας
NikosKallithea Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δυστυχώς την πάτησες δεν υπάρχει τροπος, μονο αν μετακινήσεις ενα απο τα δύο
heavyrain Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 1. Καλυψε τον αισθητηρα υπερυθρων της οθονης του υπολογιστη. 2. Βαλε τον υπολογιστη σε αλλο δωματιο. 3. Χωρισε.
gambitzx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Κάλυψα την οθόνη του υπολογιστή με μονωτική ταινία και λύθηκε. Μικρό το κακό αλλά ποίος το περίμενε ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο. Ακόμα και για τις ίδιες τηλεοράσεις ξέρω οτι η συχνότητα είναι διαφορετική. Το θετικό ότι θα έχω και εφεδρικό τηλεκοντρόλ για την τηλεόραση, αφού του υπολογιστή δεν το χρησιμοποιώ πάρα μόνο για να κλείνω την οθόνη το βράδυ. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
heavyrain Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Ανεκαθεν, οι τηλεορασεις τουλαχιστον της ιδιας εταιριας, δεχονταν εντολες απ οποιοδηποτε τηλεχειριστηριο της ιδιας με αυτες εταιριας. Ποτε δεν εχω συναντησει τ αντιθετο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα