Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, έχω το εξης σύστημα αυτή την στιγμή:

CPU: Intel Core i5 3470

GPU: Asus Strix 970

Ram: HyperX 2x4GB 1600 MHz

Mobo: Asus P8H77-M

Ssd: HyperX 120Gb

HDD: 1TB WD BLUE

PSU: Thermaltake TR2 500W

Monitor: LG 22MP68VQ-P

Επειδή από ότι καταλαβαίνετε έχω να κάνω upgrade αρκετό καιρό και επειδή έχω μερικά χρήματα στην άκρη αυτή την στιγμή τα οποία θέλω να τα βάλω στο pc σκεφτόμουν να κάνω αναβάθμιση.

Οι δύο επιλογές που έχω σκεφτεί είναι:

1) Σύστημα με ryzen 1600, Asus b-350 f gaming mobo, 16gb ddr4 3000MHz ram, Seasonic M12II-520 EVO τροφοδοτικό και όλα τα άλλα ίδια.

2) Απλή αναβάθμιση της υπάρχουσας ραμ σε 16gb, αγορά δεύτερου ίδιου μόνιτορ για dual monitor και υπομονή μερικούς μήνες (μέχρι καλοκαίρι το αργότερο) για να κάνω αλλαγή cpu + mobo + ram + PSU και γιατί όχι και GPU που θα υπάρχουν και άλλες επιλογές.

Η χρήση που κάνω είναι κυρίως gaming (GTA V, PUBG, rust τα παιχνίδια που παίζω τώρα), video editing και θα ασχοληθώ με unreal engine και γενικά video game developing μέσα στο επόμενο δίμηνο λόγω σχολής.

Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου; Μπορεί να με "κρατήσει" το σύστημα μου λίγους μήνες ακόμα (κυρίως για την unreal προβληματιζομαι); Έχετε μήπως κάτι άλλο κατά νου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Νομίζω μια χαρά θα σε εξυπηρετεί το pc σου. Εφόσον θα κάνεις μεγάλη αναβάθμιση το επόμενο καλοκαίρι το αργότερο, μείνε όπως είσαι. Αν έλεγες ότι θες να σου βγάλει άλλα 2-3 χρόνια τότε ναι, να επέκτεινες μνήμη και να βαζες και τον i7 3770. Γνώμη μου πάντα. 

Δημοσ.

Νομίζω μια χαρά θα σε εξυπηρετεί το pc σου. Εφόσον θα κάνεις μεγάλη αναβάθμιση το επόμενο καλοκαίρι το αργότερο, μείνε όπως είσαι. Αν έλεγες ότι θες να σου βγάλει άλλα 2-3 χρόνια τότε ναι, να επέκτεινες μνήμη και να βαζες και τον i7 3770. Γνώμη μου πάντα. 

Κατ'αρχας σε ευχαριστω για την βοηθεια σου. Τελικα αποφασισα να βαλω μεταχειρισμενο i7 3770 στο συστημα που εχω τωρα, να παρω δευτερο μονιτορ και να αγορασω επισης 16GB ram + τροφοδοτικο. Οταν με το καλο βγουν οι νεοι ryzen επεξεργαστες, θα δω τι θα κανω. Ελπιζω να βγω κερδισμενος απο αυτη την αποφαση. Οπως και να εχει, σε ευχαριστω και παλι. 

Δημοσ.

Βασικα σκεφτομουν να τον κρατησω αν κρινω οτι οι νεοι ryzen δεν εχουν να μου προσφερουν κατι παραπανω. Οπως και να εχει, αν τελικα αλλαξω θα μπορεσω να τον πουλησω τον 3770, πιστευω πανω απο κανα εικοσαρικο χασουρα δεν θα εχω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...