Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα Akg είναι υπερεκτιμημένα, εγώ πήρα Jbl με 10 ευρώ και παίζουν πολύ καλύτερα!

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραίο αλλά είπαμε, στο mobile VR/AR είναι το μέλλον. Χωρίς καλώδια και ακριβό PC την τρέλα μου! Περιμένουμε Vive Focus με άλλα λόγια να δούμε τι πουλιά πιάνει.

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η συγκεκριμένη τεχνολογία και δεν ξέρω αν μπορεί να δημιουργήσει και κάποιο πρόβλημα από την συχνή χρήση.

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η συγκεκριμένη τεχνολογία και δεν ξέρω αν μπορεί να δημιουργήσει και κάποιο πρόβλημα από την συχνή χρήση.

Εξαρτάτε λογικά το πόσες ώρες το χρησιμοποιείς την ημέρα, μην ξεχνάς ότι στην τελική έχεις δύο οθόνες μπροστά από τα μάτια σου με φακούς να εστιάζουν στο περιεχόμενο, φυσικά και επηρεάζει αρνητικά τα μάτια αν δεν το χρησιμοποιείς με μέτρο. Άμα δεν κάνεις κατάχρηση δεν νομίζω να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στην όραση.

Δημοσ.

Εγώ πάντως που έχω αρκετή μυωπία/αστιγματισμό δεν πρόκειται να κάτσω να βγάλω τα μάτια μου με αυτό το μαραφέτι , έτσι και αλλιώς προσπαθώ να μειώσω και τις ώρες μπροστά στην οθόνη.

Δημοσ.

Εγώ θα κάνω λιγα χρόνια υπομονή ακόμα και μετά θα κάνω κάποια κίνηση. και στα κινητά στην αρχή 'ολοι άλλο λογισμικό είχαν. Τώρα όλοι τρέχουν android.. Κάπως έτσι θα πάει αυτο. Δώστε λιγο χρόνο στην Google :P

Δημοσ.

Εγώ θα κάνω λιγα χρόνια υπομονή ακόμα και μετά θα κάνω κάποια κίνηση. και στα κινητά στην αρχή 'ολοι άλλο λογισμικό είχαν. Τώρα όλοι τρέχουν android.. Κάπως έτσι θα πάει αυτο. Δώστε λιγο χρόνο στην Google :P

Που κολλάει η Google και το Android με τα Windows?  :huh:

• Like 1
Δημοσ.

Εαν κατι δεν καθιερωθει δεν υπαρχει λογος αγορας του. 

Εγινε χαμος με 3D τηλεορασεις και ταινιες 3D τιποτα...

Εγινε χαμος με 4k τηλεορασεις και ταινιες 4K ελαχιστες (τριτος χρονος πλεον με 4Κ τηλεορασεις αν δεν κανω λαθος)

Απο πατατες χορτασαμε ρε παιδια... 

Ολα ειναι σε πειραματικο σταδιο και οτιδηποτε αγοραζεις το χρυσοπληρωνεις....

Δημοσ.

Εγινε χαμος με 3D τηλεορασεις και ταινιες 3D τιποτα...

άκυρη η σύγκριση μεταξύ 3D τηλεοράσεων και VR

εντελώς όμως 

Δημοσ.

Το VR ήρθε για να μείνει για πάντα.. Υπάρχει εδώ και ΠΟΛΛΑ χρόνια από την εποχή που είχαμε τους 386 και τους spectrum. Απλώς εξελίσσεται καθημερινά όλο και περισσότερο όσο εξελίσσεται το hardware το ίδιο. Θα δούμε πολλές εναλλακτικές στην πορεία αλλά η λογική είναι μια. ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Ήρθε και θα μείνει.

Από το video που είδα αυτό που μου άφησε δεν είναι τα μαλλιά του παρουσιαστή και το ντύσιμο του αλλά ο χειρισμός και το περιεχόμενο που δεν δείχνει και πολλά υποσχόμενο. 

Επειδή έχω ζήσει οποιαδήποτε έκδοση VR είτε ήταν σε κινητό είτε σε υπολογιστή αυτό που έχω να πω είναι προς το παρόν ότι οι κυρίαρχοι στο παιχνίδι είναι η Oculus και το Vive. Το Vive καθώς δείχνει θα τελειώσει σχετικά άδοξα και το Oculus εξελίσσεται συνεχώς προς το καλύτερο.

Με τους νέους επεξεργαστές (ταχύτεροι CPU και GPU) Και με πρόσθετες τεχνολογίες καθώς και ΚΥΡΙΩΣ με μεγαλύτερη ανάλυση του headset καθώς και μεγαλύτερο field of view θα δούμε όμορφα πράγματα στο μέλλον με την εικονική πραγματικότητα.

Δυστυχώς η Microsoft τα πάει καλά μόνο στα λειτουργικά συστήματα και αυτό εδώ το επιχείρημά της μου θυμίζει τα άτυχα στην αγορά κινητά της και λειτουργικά της συστήματα.

Κακά τα ψέματα παιδιά. Αν δεν υπάρχει λογισμικό το hardware και οι ιδέες πάνε στον πάτο μετά από ένα χρονικό διάστημα. Όσο θα υπάρχει λογισμικό και ενδιαφέρον από τους προγραμματιστές για να φτιάχνουν περιεχόμενο να κρατούν την ιδέα στην επιφάνεια είναι πεταμένα λεφτά η οποιαδήποτε αγορά.

Η συμβουλή μου λοιπόν. Κάθε νέα τεχνολογία θα πρέπει πρώτα να ωριμάσει ΑΡΚΕΤΑ (τουλάχιστον 1+ χρόνο) και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα να βλέπουμε μόνο εξελίξεις και όχι στασιμότητα και μετά να προχωρούμε σε αγορά.

Γιατί το mixed reality αυτή τη στιγμή δεν έχει να προσφέρει τίποτε παραπάνω από την πλατφόρμα της oculus εκτός των αισθητήρων του χώρου που απλά είναι διαφορετικός και από ότι είδα στο βίντεο ΠΟΛΥ χειρότερος (αυτοί που έχουν παίξει με Oculus controllers θα καταλαβαίνουν τι εννοώ) και όσο για το AR το ήδη υπάρχον σύστημα της Oculus με μια απλή προσθήκη κάμερας στην επόμενη έκδοση του headset θα υπερκαλύπτει το mixed reality.

Όχι λοιπόν. Προς το παρόν (αν και πιστεύω και προς το μέλλον που θα είναι σύντομο) έτσι όπως το βλέπω δεν αξίζει περισσότερο από τις υπάρχουσες υλοποιήσεις των κυρίαρχων του παιχνιδιού. Oculus για advanced/premium VR και Sony Playstation VR για παιχνίδι και εισαγωγή στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας με χαμηλό κόστος απόκτησης εξομπλισμού.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι κακό,συνεχίζονται οι προσπάθειες όμως η τεχνολογία αυτή χρειάζεται οποσδήποτε και κατάλληλο software ταινίες games κλπ και ακόμα εκτός απο μεγαλύτερη ανάλυση,ομαλή κίνηση και μεγαλύτερες γωνίες στίς 160+μοίρες για να δίνει την αίσθηση οτι βλέπεις πραγματικά μπροστά σου σχεδόν τα πάντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...