Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Εχω διαβασει πολλες φορες γι αυτα τα προγραμματα που δεν θελουν εγκατασταση.Ομως,ποτε δεν εχω απασχολησει τον Η/Υ μου με αυτα.Σκεπτομουν, θα δουλευουν ή οχι; και δεν το τολμουσα.Τελικα, αν χρειαστει,να κανω μια αποπειρα για καποιο απο αυτα; Θα ηθελα καποιες γνωμες απο τους φιλους εδω μεσα.Σας ευχαριστω.

Δημοσ.

Μπορείς να τα δοκιμάσεις, γιατί να μην το τολμήσεις, όπως λες; Εγώ πολλά τα τρέχω στην portable έκδοσή τους (π.χ. Audacity, TagScanner, SumatraPDF, XMedia Recode, Subtitle Edit, MediaInfo, FreeFileSync, 7zip, Maxthon, InkScape κ.ά.) και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

• Like 2
Δημοσ.

Η λογική του portable είναι πιο κοντά σε αυτή των Mac & Linux προγραμμάτων.
Δηλαδή δεν "λερώνουν" το σύστημα γράφοντας σε δεκάδες σημεία και κυριότερο, δεν γράφουν στο registry.
Όπου από εκεί ξεκινάνε όλα τα "προβλήματα" με τα windows.*

* Θα έχεις ακούσει ή παρατηρήσει που λένε ότι μετά από καιρό (χρόνια ίσως) θέλουν format τα windows γιατί "σέρνονται"...
Ένας από τους λόγους όπου μπορεί να σέρνονται είναι ότι μετά από χρόνια δοκιμών σε προγράμματα και εγκαταστάσεις/απεγκαταστάσεις αυτών... έχουν αφήσει τόσες πολλές εγγραφές στο registry και διάσπαρτα αρχεία στο σύστημα που το βαραίνουν αχρείαστα.

Οπότε αν ένα πρόγραμμα έχει portable έκδοση, γιατί να μην προτιμήσεις?
Δεν είπαμε ότι θα βρεις το photoshop portable αλλά κάποια προγράμματα όπως ο media player ή και ο browser μπορούν να είναι portable.
Άσε που κάνει πιο εύκολη την μεταφορά τους σε νέο σύστημα, απλά copy/paste τον φάκελο τους και είσαι έτοιμος.

• Like 1
Δημοσ.

Ολα σχεδον τα προγραμματα μπορουν να γινουν portable εκτος αν χρησιμοποιουν καποιον ξεχωριστο licence manager η server.Κι εγω τα χρησιμοποιω συνεχεια ομως γραφουν στο registry , καλο θα ειναι να χρησιμοποιεις καποιο registry cleaner(ουτως η άλλως).

Δημοσ.

Φιλοι μου καλημερα.Με κατατοπισατε πληρως.....Οποτε,εφ οσον υπαρχει εκδοση portable,θα την προτιμω.Σας ευχαριστω παρα πολυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...