driver2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα παιδια σκεφτομαι να παρω ενα Piaggio Typhoon '06 50cc θα ηθελα να μου πει καποιος η εαν γνωριζει περισσοτερα σχετικα με αυτο το μηχανακι το θελω για να γλιτωσω καποια εξοδα για να μην χρησημοποιω το αμαξι καθε μερα γιαυτο θα ηθελα να μαθω εαν το μηαχανακι ειναι καλο καει που η δν καιει σαν μηχανακι εγω το θελω για 40χλμ περιπου συνολο μεσα στην ημερα να κανει
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Πάρε 125 η 200cc 4χρονο. Τα typhoon είναι απαίσια μηχανάκια και σαν δίχρονο θα κάει κάμποσο αλλά περισσότερο θα βρωμας λάδι
driver2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 φιλε μου δηλαδη αυτο το μοντελο επειδη δν γνωριζω και πολλα θα καιει πολυ παραπανο η ενταξει ξερω εγω λιγακι η διαφορα και με το λαδι τι παιζει ποτε πρπρει να του βαζω λαδι συγνωμη αλλα ειμαι αδχρτος απο μηχανακια δν ξερω και τοσα πολλα
dollyyy19 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 μια χαρα μικρη καταναλωση εχουν.στα 3-4 λιτρα ανα 100 χλμτρα.συν λαδακι 150 γραμμαρια 1 ευρω=6 ευρω τα 100 χλμτρα.με τετραχρονο 100 κυβικων και ανω,εισαι στο ιδιο κοστος,και εχεις και το κτεο.... 1
driver2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 φιλε μ το λαδακι ποτε το βαζω την στιγμη που βαζω βενζινη μετα αυτο δν ξερω ποτε πρπεει να το βαζω στο μηχανακι
dollyyy19 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 συνηθως εχουν ξεχωριστο δοχειο,βαζεις κοντα ενα λιτρο λαδι και βγαζει πεντακοσια χλμτρα.εχει φλοτερ και σε ειδοποιει στο κατραν οτι τελειωνει το λαδι και θελει συμπληρωμα
driver2 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 για το μηχανακι που αναφερω piaggio typhoon 50cc ξερεις αμα ειναξ διχρονο και τι παιζει γιαυτο το μηχανακι ειναι καλο
dollyyy19 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 ειναι διχρονο,γιαυτο παιρνει και λαδι.ολα τα μηχανακια ειναι καλα,αν τα προσεχει ο ιδιοκτητης.το τιφουνι που κοιτας,πουληθικε σε μεγαλους αριθμους,ηταν καλο μηχανακι .....τωρα,για σημερα,αν ο ιδιοκτητης του το προσεχε,γιατι να μην ειναι καλλο;αν το εχει κανα πιτσιρικι ομως,δυσκολο να το εχει στην πενα.ισα που βαζουν βενζινη και το φθηνοτερο λαδι που θα βρουν..... 1
driver2 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Το θεμα μ ειναι ομως οτι εχει 25.000 χιλιομετρα και φοβαμαι λογο του οτι ειναι διχρονο και 50cc μην μ κολησει κανενα μοτερ ποσα χιλιομετρα βγαζει ενα μηχανακι ειδικα τα 50cc;;
lary7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 περιπου τοσα....ισως και λιγο παραπανω. Μετα πεφτει η συμπιεση και θελει ρεκτιφιε (200-300€) και νεο πιστονι. Γενικα δεν ειναι τα διχρονα καταλληλα να κανεις 40χλμ καθε μερα, θα το λιωσεις πολυ γρηγορα, ισως να δεις κανενα NRG που ειναι και υγροψυκτο. Αλλοιως 125 τετραχρονο να εισαι ανετος και να σε βγαλει χρονια.
NickTG Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 μια χαρα μικρη καταναλωση εχουν.στα 3-4 λιτρα ανα 100 χλμτρα.συν λαδακι 150 γραμμαρια 1 ευρω=6 ευρω τα 100 χλμτρα.με τετραχρονο 100 κυβικων και ανω,εισαι στο ιδιο κοστος,και εχεις και το κτεο.... Τόσο καίω βέβαια με 4χρονο 250.
dollyyy19 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Το θεμα μ ειναι ομως οτι εχει 25.000 χιλιομετρα και φοβαμαι λογο του οτι ειναι διχρονο και 50cc μην μ κολησει κανενα μοτερ ποσα χιλιομετρα βγαζει ενα μηχανακι ειδικα τα 50cc;; 25 κ χλμτρα,δεν λέι τπτ αν πριν 1000 του αλλαξε μπιστονι.αν ειναι πιτσιρικας,ειναι ρισκο.ο τροπος οδηγησης σε αυτα τα οχηματα παιζει μεγαλο ρολο στην μακροζωηα του μοτερ.αν κατακαλοκαιρο ανεβαινεις ανηφορα διαρκειας με τερμα γκαζι και δικαβαλος,και καινουριο να ειναι,θα αναψει.οσο για την καταναλωση,λιγοτερη καταναλωση θα εχεις μονο με κανα ηλεκτρικο ποδηλατο,αλλα και εκει,κοστιζει το ρευμα φορτισεις,δεν θα ειναι μηδενικο το κοστος. Τόσο καίω βέβαια με 4χρονο 250. τοσο καιει και το φιεστα το 1200 αρι του 12
NickTG Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 τοσο καιει και το φιεστα το 1200 αρι του 12 Αυτό και η corolla του vairass. Αλλά γενικά όχι.
De@th L0rd Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Τιποτα πιο ανόμοια πράγματα θα συγκρίνετε; Ο άνθρωπος ρωτάει για 50ρι δίχρονο να κάνει τη δουλειά του. Του προτείνετε 125 και 200 κυβικά, λες κ υπάρχει σύγκριση τιμής ακόμη και στα μεταχειρισμένα. Λοιπόν νηματοθέτη, για δίχρονο με 25.000 χιλιόμετρα πάνω από 350-400 ευρώ ΔΕ δίνεις εκτός κι αν έχει κάνει ανακατασκευή που εκεί άντε να το ανεβάσει καμια 100ρια ευρώ με το ζόρι. Τα δίχρονα δεν είναι για αυτούς που θέλουν να καβαλάνε και να φεύγουν. Είναι μπελαλίδικα και "βρωμιάρικα" μηχανάκια. Θέλουν το ζέσταμά τους το πρωί, το απαλό τους το γκάζωμα, άλλα μόλις έρθουν σε θερμοκρασία λειτουργίας είναι απολαυστικά. Η ευκολία που έχει ένα δίχρονο αυτόματο στο γκάζι του, είναι απαράμιλλη, ανοίγεις τέρμα και περιμένεις να γίνεις αέρας. Εγώ 4χρονη μοτοσυκλέτα έχω άλλα μου λείπει αρκετά το δίχρονο. Τόσο που έχω αγοράσει ένα και το έχω τακωμένο για την περίπτωση που βρω χρόνο να του κάνω ανακατασκευή.
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 @Death lord ο ανθρωπος ρωταει τη γνωμη μας δεν μας ρωτησε ποσο να αγορασει ενα διχρονο μηχανακι. Οπως ειπα και ειπαν 1000 φορες ενα 125 τετραχρονο και θα κανει την δουλεια του ανετα και καθαρα, απο οικονομικης αποψης δεν θα δει διαφορα (ή θα ειναι μηδαμινη) απλα ισως δωσει λιγο πιο πολλα στην αρχη κατι που ομως σε βαθος χρονου θα τα κανει αποσβεση. Εγω γενικα θεωρω τα 50αρια μονο για μεσα σε πολη για ολα τα αλλα 125 το λιγοτερο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα