Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι φοιτητης ΗΜΜΥ και μιας και ο προγραμματισμος ειναι βασικο κομματι της σχολης μου (και του τομεα μου αργοτερα μιας και θα επιλεξω τηλεπικοινωνιες κατα πασα πιθανοτητα) σκεφτομαι να παρακολουθησω κανενα σεμιναριο στην java ωστε να αποκτησω και αναλογη πιστοποιηση (που θα με βοηθησει και στην ευρεση εργασιας). Μεχρι στιγμης εχω κανει c/c++ στα εξαμηνα που περασαν και εχω αποκτησει μια σεβαστη εμπειρια πανω σε αυτες μεσω εργασιων.

Εχετε να προτεινετε καποιο συγκεκριμενο;

Αξιζει γενικα τον κοπο και τα χρηματα;

(Σπουδαζω Θεσσαλονικη)

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι αξίζει να ξοδέψεις λεφτά από την στιγμή που δεν ξέρεις τι εργασία θα κάνεις και τι απαιτήσεις θα έχει αυτή η εργασία. Τηλεπικοινωνίες μάλλον μου φαίνεται ότι περισσότερο ότι θα χρειαστείς matlab και c/c++. Τώρα αν θέλεις να ασχοληθείς με την java έχει άπειρα δωρεάν μαθήμτα online και όταν χρειαστείς δίνεις για πιστοποίηση....

Αν και γνώμη μου είναι ότι μαθαίνεις κάτι όταν το έχεις ανάγκη.

ελπίζω να σε βοήθησα, αν και εγώ μπερδεύτηκα παραπάνω....  :fear:

Δημοσ.

Θέλω να ρωτήσω κάτι παρεμφερές.

Πως μπορεί κάποιος που δουλέυει πχ 2-3 χρονια ως developer και χρησιμοποιεί την γλώσσα Υ (πχ PHP) , να μεταπηδήσει σε Java developer (σε junior position) ;

Πως θα ξεχωρίσει το βιογραφικό του από τους άλλους υποψηφίους που έχουν όμως ήδη προυπηρεσία σε Java ;

Δημοσ.

Ειμαι φοιτητης ΗΜΜΥ και μιας και ο προγραμματισμος ειναι βασικο κομματι της σχολης μου (και του τομεα μου αργοτερα μιας και θα επιλεξω τηλεπικοινωνιες κατα πασα πιθανοτητα) σκεφτομαι να παρακολουθησω κανενα σεμιναριο στην java ωστε να αποκτησω και αναλογη πιστοποιηση (που θα με βοηθησει και στην ευρεση εργασιας). Μεχρι στιγμης εχω κανει c/c++ στα εξαμηνα που περασαν και εχω αποκτησει μια σεβαστη εμπειρια πανω σε αυτες μεσω εργασιων.

Εχετε να προτεινετε καποιο συγκεκριμενο;

Αξιζει γενικα τον κοπο και τα χρηματα;

(Σπουδαζω Θεσσαλονικη)

στο 10euro Που το αγορασα το θεωρω εξαιρετικο βοηθημα (για εμενα που δεν ηξερα ομως ουτε c++ που ξερεις εσυ).

https://www.udemy.com/java-the-complete-java-developer-course/learn/v4/overview

και μετα παραλληλα κοιτας και κανενα tutorialspoint που εχει επισης αρκετο υλικο.

Απο πιστοποιησεις, δεν ξερω αν εχουν ιδιαιτερο νοημα στην αγορα, αλλα αν τελος παντων ενδιαφερεσαι, παρε κατευθειαν απο την oracle.

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω να ρωτήσω κάτι παρεμφερές.

Πως μπορεί κάποιος που δουλέυει πχ 2-3 χρονια ως developer και χρησιμοποιεί την γλώσσα Υ (πχ PHP) , να μεταπηδήσει σε Java developer (σε junior position) ;

Πως θα ξεχωρίσει το βιογραφικό του από τους άλλους υποψηφίους που έχουν όμως ήδη προυπηρεσία σε Java ;

Ίσως οι άλλοι να μην ξέρουν τόσο  καλά την Y γλώσσα οπότε μπορεί να ξεχωρίσει απο αυτό.Και αν μάθει και καλά Java θα είναι ακόμα πιο δυνατό το βιογραφικό.Άσε που εξαρτάται και την γλώσσα που ξες καλά.Αν ξες καλά για παράδειγμα C++ , δεν ειναι και τόσο δύσκολο να μάθεις java.

Δημοσ.

Είμαι σε ανάλογη θέση με σένα, στη σχολή μου έχω μάθει C/C++ (τα βασικά). Επειδή χρωστάω κάποια μαθήματα σε java είπα να ξεκινήσω κάποιο βιβλίο και έπεσα πάνω σε αυτό Head First Java . Βέβαια είναι στα αγγλικά, αλλά γενικά μιλάει πολύ απλά και είναι ξεκούραστο στο διάβασμα με χιούμορ και εικόνες. Αυτό που θα σε βοηθήσει και περισσότερο είναι να ξεκινήσεις δικά σου μικρά project, αυτό ισχύει και πέρα από τη java βέβαια...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...