Προς το περιεχόμενο

Free video tutorials με Projects?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να βρώ δωρεάν video tutorials που θα σε βοηθάνε βήμα βήμα να κατασκευάζεις web developing project απο πιο απλά έως πιο δύσκολα, ολοκληρωμένα και απο την αρχή έως το τέλος. Πχ απο ενα landing page εως ενα CMS. 

Δεν με ενδιαφέρει να πάρω κάποιο certificate. Με ενδιαφέρει πολύ να διδάσκουν σύγχρονη πρακτική και σωστή μεθοδολογία και τρόπο σκέψης. Πχ σου μαθαίνει REST με Laravel απο την αρχή, χτίζωντας κάτι, και δεν τρέχει κάποια κομμάτια
Και επίσης δεν θελω να έχει 500 frameworks και εργαλεία στο ίδιο μάθημα. Γιατί δεν μαθαίνεις κανένα απο αυτά σε βάθος, μαθαίνεις 1% απο όλα. Αρα τίποτα. Επίσης καταλήγεις να μαθαίνεις το τάδε framework και όχι να σκέφτεσαι με php ή javascript. 

Παιδιά sos, έχω βαρεθεί να πέφτω σε μούφες ή σε πράγματα που είναι δωρεάν, αλλά έχουν να ανανεωθούν απο το 1998. Η σε τύπους που μπήκαν στο κόπο να φτιάξουν κάτι, αλλά ακολουθούν δικιά τους λανθασμένη μεθοδολογία. Αν δεν υπάρχει κάτι σε free, τουλάχιστον πείτε μου κάτι με λογική τιμή, μέχρι 30-40 ευρώ ξέρω γω.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Κατι τετοιο ας πουμε;

http://www.youtube.com/playlist?list=PL55RiY5tL51oloSGk5XdO2MGjPqc0BxGV

Οταν λες 500 frameworks τι εννοεις; Ετσι οπως το λες ειναι σαν να φτιαξεις site με angular και react μαζι. Μαλλον τα εχεις λιγο μπερδεμενα στο μυαλο σου ή γραφεις λαθος τις ορολογιες

Αυτο με το 1% ειναι παντελως λαθος τροπος σκεψης.

• Like 1
Δημοσ.

Σ ευχαριστώ πολύ. Πολύ ωραίο κανάλι φαίνετε, θα το ψάξω.

Ναι, παίζει να το λέω με λάθος ορολογία. Κοίτα τι εννοώ με το 1% και τι μου τη σπάει γενικά. 

Ξεκινάει ενα απλό basic tutorial με τίτλο πχ angular notepad και σου βάζει μέσα και πχ photoshop και bootstrap και sass και grunt και gulp. Εγώ ξεκίνησα να μάθω να σκεφτομαι σε angular. Αν δεν ξερω πχ sass και grunt θα πρεπει:  να κάνω οτι λέει το tutorial, αλλά δε θα εχω μάθει sass και grunt ουτε θα έχω καταλάβει που ακριβώς κολλάνε. Και αν πάει κάτι λάθος σε αυτό το κομμάτι δε θα ξέρω να το φτιάξω. Ή θα πρέπει να κάνω παύση, να ψάξω sass και grunt και να ξαναγυρίσω στο tutorial. 

Οπότε ή κάτι εισαγωγικό με ένα πράγμα, ή κάτι που να φτίαχνει ένα project, που είναι αναμενώμενο να έχει πολλές τεχνολογίες και εργαλεία μέσα.

Δημοσ.

https://www.freetutorials.us/

free δεν τα λες γιατι ειναι πληρωμενα αλλα τορρεντ τζαμπε , τωρα υπαρχουν πολυ καλα μαθηματα υπαρχουν χαλια ακομα και πληρωμενα .
Καποιοι λενε στην αρχη τι προαπαιτουμενα θελει πχ angular θελει JavaScript es6 typescript , η sass προαπαιτει καλη γνωση css/3 .
Η laravel προαπαιτει να ξερεις core php , oop php κατανοηση mvc  ,οποτε βρησκεις αντιστοιχα tutorials πριν μπεις σε καποιο με προαπαιτουμενο που δεν στα δειχνει μεσα.

• Like 2
Δημοσ.

https://www.freetutorials.us/

free δεν τα λες γιατι ειναι πληρωμενα αλλα τορρεντ τζαμπε , τωρα υπαρχουν πολυ καλα μαθηματα υπαρχουν χαλια ακομα και πληρωμενα .

Καποιοι λενε στην αρχη τι προαπαιτουμενα θελει πχ angular θελει JavaScript es6 typescript , η sass προαπαιτει καλη γνωση css/3 .

Η laravel προαπαιτει να ξερεις core php , oop php κατανοηση mvc  ,οποτε βρησκεις αντιστοιχα tutorials πριν μπεις σε καποιο με προαπαιτουμενο που δεν στα δειχνει μεσα.

Not all heroes wear capes!!!

Κατεβάζω με μtorrent ξερω γω? 

Σ ευχαριστώ πολύ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...