Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,θελω να αγορασω ενα iPhone αλλα οι τιμες οπως παντα ειναι τσιμπημενες στην Ελλαδα ετσι αποφασισα να το ψαξω λιγο για εξωτερικο και βρηκα ικανοποιητικα αποτελεσματα.Επειδη οπως ανεφερα στον τιτλο αγοραζω πρωτη φορα απο εξωτερικο και γενικα με Paypal και απο Ebay θα ηθελα αν καποιος ξερει να μου πει αν αυτος ο seller ειναι legit και ολα κομπλε η αν θα κλαιω τα λευτα μου;;Ευχαριστω πολυ.

Το link απο το κινητο στο Ebay  http://www.ebay.com/itm/Apple-iPhone-6-4-7-Retina-Display-16-64-GB-AT-T-ONLY-Smartphone-SRF-/232387431011?var=&hash=item361b5eca63:m:mFgTXZQKUnPN7WArA7yG8cw

Δημοσ.

Καλησπερα,θελω να αγορασω ενα iPhone αλλα οι τιμες οπως παντα ειναι τσιμπημενες στην Ελλαδα ετσι αποφασισα να το ψαξω λιγο για εξωτερικο και βρηκα ικανοποιητικα αποτελεσματα.Επειδη οπως ανεφερα στον τιτλο αγοραζω πρωτη φορα απο εξωτερικο και γενικα με Paypal και απο Ebay θα ηθελα αν καποιος ξερει να μου πει αν αυτος ο seller ειναι legit και ολα κομπλε η αν θα κλαιω τα λευτα μου;;Ευχαριστω πολυ.

Το link απο το κινητο στο Ebay  http://www.ebay.com/itm/Apple-iPhone-6-4-7-Retina-Display-16-64-GB-AT-T-ONLY-Smartphone-SRF-/232387431011?var=&hash=item361b5eca63:m:mFgTXZQKUnPN7WArA7yG8cw

LOCKED TO USE WITH AT&T & AT&T subcarriers (Cricket...) ONLY

Είναι κλειδωμένη σε πάροχο η συσκευή. Σε δικά μας δίκτυα δε θα δουλεύει

Δημοσ.

Είναι refurbished από τον πωλητή και είναι κλειδωμένο στην AT&T, άρα δουλεύει μόνο με σιμ της εταιρείας αυτής αν δεν το ξεκλειδώσεις. Θυμάμαι ότι το συγκεκριμένο ξεκλείδωμα ήταν φτηνό, τώρα δεν ξέρω. Επίσης δεν ξέρω αν υπάρχει θέμα τελωνείου ή είσαι καλυμμένος με τον τρόπο αποστολής που γράφει.

Γενικά, μάλλον δεν θα το έπαιρνα.

• Like 1
Δημοσ.

LOCKED TO USE WITH AT&T & AT&T subcarriers (Cricket...) ONLY

Είναι κλειδωμένη σε πάροχο η συσκευή. Σε δικά μας δίκτυα δε θα δουλεύει

Δηλαδη δεν θα μπορω να παρω τηλεφωνο και γενικα δεν θα εχει καρτα σιμ;

Δημοσ.

Είναι refurbished από τον πωλητή και είναι κλειδωμένο στην AT&T, άρα δουλεύει μόνο με σιμ της εταιρείας αυτής αν δεν το ξεκλειδώσεις. Θυμάμαι ότι το συγκεκριμένο ξεκλείδωμα ήταν φτηνό, τώρα δεν ξέρω. Επίσης δεν ξέρω αν υπάρχει θέμα τελωνείου ή είσαι καλυμμένος με τον τρόπο αποστολής που γράφει.

Γενικά, μάλλον δεν θα το έπαιρνα.

Αααα καλα καταλαβα...Να το ξεκλειδωσεις η τελως παντων αυτο πως λεγεται γινεται αν το παω εδω σε ειδικο θα μου το ξεκλειδωσει;;

Δημοσ.

Αααα καλα καταλαβα...Να το ξεκλειδωσεις η τελως παντων αυτο πως λεγεται γινεται αν το παω εδω σε ειδικο θα μου το ξεκλειδωσει;;

Μπορείς να το ξεκλειδώσεις και μέσω ebay, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθείς με refurbished, κλειδωμένη συσκευή από Αμερική.

Δημοσ.

Μπορείς να το ξεκλειδώσεις και μέσω ebay, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθείς με refurbished, κλειδωμένη συσκευή από Αμερική.

Καταλαβα αδερφε,οποτε απο οτι καταλαβα το μονο που αξιζει ειναι ενα Refurbished Unlocked αν βρω με το καλο και θα μαι κομπλε;;

Δημοσ.

Refurbished και "καλο" δεν πανε μαζι ;)

Μακρια απο κλειδωμενα και απο ανακατασκευες,ειναι οτι κατσει κ γενικως ρισκο.

Παιζει να πεσεις σε μαπα κ να κλαις τα ευρουλακια σου.

• Like 1
Δημοσ.

Refurbished και "καλο" δεν πανε μαζι ;)

Μακρια απο κλειδωμενα και απο ανακατασκευες,ειναι οτι κατσει κ γενικως ρισκο.

Παιζει να πεσεις σε μαπα κ να κλαις τα ευρουλακια σου.

Πφφφφφφφ καταλαβαινω φιλε,εχεις απολυτο δικιο..Οποτε η μονη λυση ειναι καινουργιο;Αν και σε αυτο που βρηκα ενα ξεκλειδωτο refurbished ο πωλητης ειναι τοπ rated και τα σχετικα δηλαδη αν ηταν καποιο μουφα δεν θα εβγαινε εστω και ενας να το γραψει στην αξιολογηση...;Αφου ειναι ολα απο καινουργια εξαρτηματα και απο επαγγελματιες υποθετω...

Δημοσ.

Πφφφφφφφ καταλαβαινω φιλε,εχεις απολυτο δικιο..Οποτε η μονη λυση ειναι καινουργιο;Αν και σε αυτο που βρηκα ενα ξεκλειδωτο refurbished ο πωλητης ειναι τοπ rated και τα σχετικα δηλαδη αν ηταν καποιο μουφα δεν θα εβγαινε εστω και ενας να το γραψει στην αξιολογηση...;Αφου ειναι ολα απο καινουργια εξαρτηματα και απο επαγγελματιες υποθετω...

Για εμενα ναι, θα μαζευα τα χρηματα κ κατευθειαν καινουργιο

Βεβαια οκ μπορει να μην ειναι μουφα αλλα γενικως με τις ανακατασκευες ειναι τι θα σ κατσει.μπορει να παρεις κ να κρατησει 5 χρονια μπορει ν παρεις κ να σε βγαλει 1 μηνα κ μετα να χαλασει η οθονη η δεν ξερω γω τι.

Τεσπα ρισκο θεωρω.. (βεβαια τα €€ ειναι δικα σου και οτι γουσταρεις κανεις)

• Like 1
Δημοσ.

Καταλαβα αδερφε,οποτε απο οτι καταλαβα το μονο που αξιζει ειναι ενα Refurbished Unlocked αν βρω με το καλο και θα μαι κομπλε;;

Το unlocked δε το συζητάμε, για μένα βασικό. Τώρα το seller refurbidhed σημαίνει ότι ο πωλητής μπορεί να έχει επισκευάσει-ανακατασκευάσει το κινητό με ανταλλακτικά οποιασδήποτε ποιότητας. Έτσι κι αλλιώς η apple δεν πουλάει ανταλλακτικά σε τρίτους.

Καταλαβαίνεις πιστεύω ότι αυτό έχει κάποιο ρίσκο, όπως και κάθε μεταχειρισμένο βέβαια, αλλά ίσως και λίγο παραπάνω :)

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι να αγοράσεις ανακατασκευασμένο από eBay, κοίτα να αγοράσεις από κάποιο Ευρωπαικό κατάστημα του eBay που να σου προσφέρει και εγγύηση. Υπάρχουν πολλά τέτοια στο Γερμανικό eBay που στέλνουν και Ελλάδα.  Οπότε άμα σου χαλάσει πάνω στον μήνα θα έχεις εγγύηση για να στο αλλάξουν.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...