Alex-V Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Εχω μια μητρικη asrock g41m-vs3 r2.0 Το περιεργο. Δεν εχω ηχο. Αντε λεω φταιει το βισμα απτα ηχεια. Βαζω ακουστικα. Τιποτα. Κοκκινο Χ κατω δεξια. Δοκιμαζω μια creative pci. Τα ιδια! Τι στο καλο γινεται? Σημειωση. Ειμαι μετα απο φορματ και στην διαχειριση συσκευων ειναι ολα οκ. Αναγνωριζονται. Περασα και τον driver μηπως τον ηθελε, αλλα τιποτα. Μπηκα και μεσα στο bios και η onboard ειναι ενεργοποιημενη. Τα φωτα σας
chios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Τα ηχεία τα τσέκαρες αν δουλεύουν; βαλτα σε ένα κινητό τηλέφωνο να δεις. Αν σου βγάζει κόκκινο Χ δεν έχει φορτώσει σωστά ο drivers, έβαλες drivers από το σαιτ της μητρικής;; Τι windows έβαλες ;;
Alex-V Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Τα 7. Δοκιμασα και ηχεια και ακουστικα και τα ηχεια ειναι δοκιμασμενα και σε αλλα πισι. Οταν παω το βελακι κατω..λεει οτι δεν εχουν συνδεθει ηχεια η ακουστικα, ενω εγω ηδη τα εχω επανω κουμπωμενα. Σαν να μη κανει καλη επαφη. Το ιδιο ακριβως επαθα και με ξεχωριστη καρτα ηχου
aris73 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Απεγκατεστησε ολους τους οδηγους για τον ηχο, βγαλε την ανεξαρτητη καρτα και απενεργοποισε στο BIOS την ενσωματωμενη. Επανεκκινησε και δες τι υπαρχει στη διαχειριση οσον αφορα τον ηχο. Μετα επανεκκινησε, ξαναμπες BIOS, ενεργοποιησε την ενσωματωμενη και ξαναμπες στα Windows. Λογικα θα αρχισει να ψαχνει για οδηγο και θα δουλεψει.
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Ο,τι σου λεει ο Αρης. Κατευθειαν κιολας χωρις καν bios αν πας διαχειρηση συσκευων και απενεργοποιησεις την on board ,λογικα θα δει κατευθειαν την αλλη εφοσον εχει drivers κανονικα κτλ...
Alex-V Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Τιποτα. Το κανα, και με το που ξαναμπηκα στα windows εκανε απο μονο του εγκατασταση τους drivers τους δικους του. Αλλα ηχος μηδεν. Κατσε λιγο..θα μπω με linux και θα σε ενημερωσω Οκ θα κανω παλι δοκιμες
Alex-V Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Καλημερα παιδια. Λοιπον. 1 προβλημα. Η καρτα τς μητρικης εχει προβλημα. 2 προβλημα. Η ξεχωριστη καρτα για καποιο λογο δεν εκανε καλη επαφη. Απενεργοποιησα την onboard απτο bios, κουμπωσα την αλλη και επιτελους εχω ηχο! Ευχαριστω γις την βοηθεια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα