Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. 

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 850-900€ 

ii) Tη χρήση του υπολογιστή: Πέραν της απλής καθημερινής χρήσης τον θέλω για Gaming στα 1080p/60fps. Από παιχνίδια σαν παραδείγματα έχουμε PUBG, Overwatch, CS:GO, Guild Wars 2. Το μόνο που θέλω είναι το σύστημα να αντέξει για τουλάχιστον δύο-τρία χρόνια όσο αυτό είναι δυνατό.

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Ίσως AutoCAD στο μέλλον

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? Υπάρχει ήδη οθόνη

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση): Διαφορετικά καταστήματα

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο?: Συναρμολόγηση από εμένα

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Όχι

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)?: Όχι

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) Όχι

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Όχι

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Όχι

Ο λόγος που ζητάω Mini ITX είναι καθαρά για εξοικονόμηση χώρου στο σαλόνι  :X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...