toyo73 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Πριν μια εβδομαδα ακριβως εκανα την μ@λ@κια να παω vodafone, απο Cosmote, λογω πολυ δελεαστικου πακετου σε συνδυασμο με σταθερη.Εχω αγανακτηση ομως με το αθλιο σημα.Συνεχεια αποσυνδεσεις και "μονο κλησης εκτακτης αναγκης".Το αποτελεσμα εινα να μου ερχονται μετα πληθος μυνηματων κλησεων, αλλα και να μην μπορω να παρω, το οποιο εαν εισαι επαγγελματιας και ειναι επειγον, ειναι σπαστικο και ψυχοφθορο.Δεδομενου οτι δεν πηρα επιδοτηση συσκευης, μπορω να σπασω αζημιως το συμβολαιο, και εαν οχι, ποσο ειναι το ποσο.Ρωταω για να ξερω τι θα αντιμετωπησω και για να μην με "ψαρωσουν" απο vodafone.
ctenidane90 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Πριν μια εβδομαδα ακριβως εκανα την μ@λ@κια να παω vodafone, απο Cosmote, λογω πολυ δελεαστικου πακετου σε συνδυασμο με σταθερη.Εχω αγανακτηση ομως με το αθλιο σημα.Συνεχεια αποσυνδεσεις και "μονο κλησης εκτακτης αναγκης".Το αποτελεσμα εινα να μου ερχονται μετα πληθος μυνηματων κλησεων, αλλα και να μην μπορω να παρω, το οποιο εαν εισαι επαγγελματιας και ειναι επειγον, ειναι σπαστικο και ψυχοφθορο.Δεδομενου οτι δεν πηρα επιδοτηση συσκευης, μπορω να σπασω αζημιως το συμβολαιο, και εαν οχι, ποσο ειναι το ποσο.Ρωταω για να ξερω τι θα αντιμετωπησω και για να μην με "ψαρωσουν" απο vodafone. φίλε δες τι ποστ ανέβασα εχθές ..προτού κάνεις ότι κάνεις ψάξε το .
bill987 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Αν το έκανες πριν μία εβδομάδα προλαβαίνεις να το σπάσεις! Έχεις δικαίωμα 14 ημερών!!! 2
CheOnWeb Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Πριν μια εβδομαδα ακριβως εκανα την μ@λ@κια να παω vodafone, απο Cosmote, λογω πολυ δελεαστικου πακετου σε συνδυασμο με σταθερη.Εχω αγανακτηση ομως με το αθλιο σημα.Συνεχεια αποσυνδεσεις και "μονο κλησης εκτακτης αναγκης".Το αποτελεσμα εινα να μου ερχονται μετα πληθος μυνηματων κλησεων, αλλα και να μην μπορω να παρω, το οποιο εαν εισαι επαγγελματιας και ειναι επειγον, ειναι σπαστικο και ψυχοφθορο.Δεδομενου οτι δεν πηρα επιδοτηση συσκευης, μπορω να σπασω αζημιως το συμβολαιο, και εαν οχι, ποσο ειναι το ποσο.Ρωταω για να ξερω τι θα αντιμετωπησω και για να μην με "ψαρωσουν" απο vodafone. Έχει γενικότερο πρόβλημα η περιοχή σου με Vodafone? Έχεις αλλάξει κάρτα SIM? Αν όχι, η παλιά είναι 4g? Στις ρυθμίσεις mobile data τι έχεις επιλέξει; 4g η 3g? Ρωτάω γιατί έχω παρατηρήσει μεγάλες διαφορές στο σήμα από 4g σε 3g στην ίδια περιοχή. Ανέφερες το πρόβλημα στη Vodafone?
toyo73 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 φίλε δες τι ποστ ανέβασα εχθές ..προτού κάνεις ότι κάνεις ψάξε το . Που ειναι φίλε δες τι ποστ ανέβασα εχθές ..προτού κάνεις ότι κάνεις ψάξε το . Που ειναι Έχει γενικότερο πρόβλημα η περιοχή σου με Vodafone? Έχεις αλλάξει κάρτα SIM? Αν όχι, η παλιά είναι 4g? Στις ρυθμίσεις mobile data τι έχεις επιλέξει; 4g η 3g? Ρωτάω γιατί έχω παρατηρήσει μεγάλες διαφορές στο σήμα από 4g σε 3g στην ίδια περιοχή. Ανέφερες το πρόβλημα στη Vodafone? Βασικα εχω ενα παλιο κινητο για την δουλεια(sony ericsson w302) γιατι βολευει και λογω μεγεθους, αλλα και λογω συνηθειας. Τωρα με το ιδιο κινητο εχω full σημα cosmote και 1-2 μπαρες vodafone και πολλες φορες σε εσωτερικους χωρους, ειμαι τελειως χωρις σημα.Για την καρτα δεν ξερω τι ειναι.Το κινητο και το σημα ειναι εργαλειο δουλειας για εμενα και οχι επιδειξης.Πρεπει να εχω επαφη με πελατες και συνεργατες.Εαν ειμουν μαθητης-φοιτητης, ισως να εκανα υπομονη.Αλλα να ψαχνουν να σε βρουν για δουλεια και να μην μπορουν ειναι θεμα μεγαλο. Τωρα τι να αναφερω στη vodafone.Eαν ειναι θεμα σηματος, τι να κανουν να μεγαλωσουν την ισχυ.Παντως εαν μπορω να φυγω θα εξαφανιστω.Και μου το λεγανε για το σημα, αλλα τετοια διαφορα δεν περιμενα. Τι προτεινεις.
CheOnWeb Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Το να το αναφέρεις στη Vodafone είναι το πρώτο βήμα για να φύγεις αναίμακτα. Το σήμα είναι θέμα περιοχής. Εδώ που είμαι εγώ υπάρχει το αντίθετο πρόβλημα. Full Vodafone και 1-2 μπάρες Cosmote.
toyo73 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 To προβλημα λυθηκε.Ξαναγυρισα cosmote.Ηρεμησα ψυχικα.Δεν ξερω τι γινεται σε αλλες περιοχες, αλλα Καρδιτσα η cosmote εχει σημα ακομα και στα υπογεια.Πριν εβγαινα εξω απο τα κτηρια για να μιλησω.Ακομα και σε ισογεια, υπηρεσιες ημουν εκτος συνδεσης. Η συγκρισεις γινονται με το ιδιο και το αυτο τηλεφωνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα