panaras21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα, Όπως γράφει και ο τίτλος, έχω ένα dell inspiron 7559 στο οποίο θέλω να κάνω format σε προεγκατεστημένα windows 10 και δυστυχώς δεν έχω την παραμικρή ιδέα. (αν παίζει ρόλο είναι αυτο που είχε ο Κωτσόβολος σε προσφορά πριν 3 μήνες http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/163997-dell-inspiron-15-7559-i7-6700hq , με την προσθήκη άλλων 8gb ram και 256 m2 ssd στον οποίο έγινε clone ο hdd) Προσπάθησα να κάνω reset this pc και -όσες φορές και αν το δοκίμασα- σταματάει στο 35%, βγάζει error και ακυρώνει οποιαδήποτε αλλαγή έγινε κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να μπορέσω να κάνω το format? Ο πατροπαράδοτος τρόπος του usb stick με τα windows δεν μπορεί να γίνει με κάποιο τρόπο? Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Xristaras12 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 η dell έχει δικό της software που είναι εγκατεστημένο και σου επιτρέπει να επαναφέρει τα 10αρια όπως ήταν τη μέρα που το άνοιξες. απο εκει και πέρα,φυσικά και γίνεται να περάσεις απο usb stick λογισμικό,θα πρέπει όμως να κάνεις το usb εκκινίσιμο με uefi boot και οχι με το κλασσικό. Κατέβασε το rufus και σου έχει την επιλογή αυτή(UEFI with GPT). αφου φτιάξεις το στικ πρέπει να μπεις στο bios και να απενεργοποιήσεις το secure boot. Αν δεν κάνω μεγάλο λάθος (μπορεί να ξεχνάω κάποιο βήμα) λογικά θα μπορέσεις να δεις τις εξωτερικές συσκευές και να εκκινήσει απο αυτές.
panaras21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Είδα στα partitions του HDD πως υπάρχει όντως ένα restore section περίπου 10gb το οποίο δεν έχει μεταφερθεί στον ssd. Ίσως για αυτό δεν γίνεται το restore. Θα προσπαθήσω να βρω κάποια λύση με αυτό και εάν δεν τα καταφέρω θα επανέλθω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα