Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Cpu:Ryzen 1800x

Motherboard:Asus crosshair hero vi

Ram:Corsair vengeance 2x8GB 3000MHz

Οι ραμ μου τρεχουν στα 2133MHz. Εχω δει οτι δν ειναι στην qvl λιστα της μητρικης. Δοκιμασα να βαλω το DOCP(αντιστοιχο XMP της asus για amd) κ να αλλαξω το dram frequency στα 3066. Ανοιγει το pc αλλα παλι τρεχουν στα 2133.Φταιει οτι δν ειναι συμβατες στο οτι της ριχνει στα 2100? Αλλαζει?

Δημοσ.

Cpu:Ryzen 1800x

Motherboard:Asus crosshair hero vi

Ram:Corsair vengeance 2x8GB 3000MHz

Οι ραμ μου τρεχουν στα 2133MHz. Εχω δει οτι δν ειναι στην qvl λιστα της μητρικης. Δοκιμασα να βαλω το DOCP(αντιστοιχο XMP της asus για amd) κ να αλλαξω το dram frequency στα 3066. Ανοιγει το pc αλλα παλι τρεχουν στα 2133.Φταιει οτι δν ειναι συμβατες στο οτι της ριχνει στα 2100? Αλλαζει?

Βγάλε το DOCP από το Auto και βάλε 3000 και επίσης δώσε τάση 1.35V.

Αν δεν παίξει , δοκίμασε στα 2933 , κπλ.

Δημοσ.

Για οσους εχουν Asus mobo απλα εβαλα το Ai overlocker στο ''Standar DOCP'' και ρυθμισε μονο του την συχνοτητα, την ταση και τα latency. 

Δημοσ.

Στο τελευταιο ειμαι. Εφτιαξε με την ρυθμιση που εκανα. 

Αλλα η ερωτηση μου ισχυει. Τι σημαινει οτι δεν ειναι συμβατες? Οτι δηλαδη οι ραμ μου δεν ειναι στην qvl λιστα της asus για την mobo μου

Δημοσ.

Σημαίνει ότι η εταιρεία κατασκευής μητρικής δεν τις έχει δοκιμάσει για να είσαι σίγουρος ότι θα παίξουν στο μέγιστο. Χωρίς όμως να σημαίνει αναγκαστικά ότι δεν θα παίξουν επειδή δεν τις έχει δοκιμάσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...