di maria kun Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα έχουμε 2 αυτοκίνητα στην οικογένειά, ψάχνω βασικά πακέτα ασφάλισης, το μονό πού με ενδιαφέρει είμαι ή οδική. Λοιπον τα ίδια πακέτα με την διάφορες εκπτώσεις που παρέχουν (πχ ετήσια/2 ασφαλείες, κοσμοτε η σελλ, πάγια εντολή κτλ), και οι 2 μαζί ανά χρόνο : 1)Στήν ινσουρανσμαρκετ μου βγαίνει 400(σε ασφάλειες τύπου eurolife/interlife) 2) στην my Direct που συνεργάζεται με την myprime μου βγαίνει 380 3)στην anytime του ομίλου ιντεραμερικαν βγαίνει 420. 4)hellas Direct στα 396 Τί λέτε. Όπως είπαμε από παροχές θέλω μονό οδική. Το θέμα είναι ότι ότι στην κακία ώρα αν χρειαστεί θα έχω μια αξιολογη κάλυψη. Φίλος τράκαρε και είχε πάρα πολλά θέματα. Δεν του κάλυπταν πλήρως τη ζημιά δεν του έδιναν όχημα ενώ χρειαζόταν στην εργασία και άλλα τέτοια, ένα άλλο τραγικό του λέγανε πλήρωσε τα όλα εσύ και θα τα πάρει στον μέλλον σε δόσεις . Καμιά Αλλη εναλλακτική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakisss Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Είχα anytime και στο δικό μου αμάξι αλλά και της γυναίκας μου και σκεφτόμουν και για myDirect μιας και τα ασφάλιστρα για μεικτή που ενδιαφερόμουν εγώ ήταν σημαντικά χαμηλότερα, όμως από πρόσφατη εμπειρία συναδελφού που δεν αποζημιώθηκε όπως θα έπρεπε δεν την συνιστώ..... εγώ κατέληξα σε Allianz μπορεί τα ασφάλιστρα να είναι ακριβά αλλά έχει ξεκάθαρους όρους και αποζημιώνει όπως πρέπει.Δυστυχώς πολλές φορές κοιτάμε στα ασφάλιστρα να την "βγάλουμε" όσο πιο φθήνα γίνεται, τι γίνεται όμως όταν την χρειαστούμε πραγματικά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα έχουμε 2 αυτοκίνητα στην οικογένειά, ψάχνω βασικά πακέτα ασφάλισης, το μονό πού με ενδιαφέρει είμαι ή οδική. Λοιπον τα ίδια πακέτα με την διάφορες εκπτώσεις που παρέχουν (πχ ετήσια/2 ασφαλείες, κοσμοτε η σελλ, πάγια εντολή κτλ), και οι 2 μαζί ανά χρόνο : 1)Στήν ινσουρανσμαρκετ μου βγαίνει 400(σε ασφάλειες τύπου eurolife/interlife) 2) στην my Direct που συνεργάζεται με την myprime μου βγαίνει 380 3)στην anytime του ομίλου ιντεραμερικαν βγαίνει 420. 4)hellas Direct στα 396 Τί λέτε. Όπως είπαμε από παροχές θέλω μονό οδική. Το θέμα είναι ότι ότι στην κακία ώρα αν χρειαστεί θα έχω μια αξιολογη κάλυψη. Φίλος τράκαρε και είχε πάρα πολλά θέματα. Δεν του κάλυπταν πλήρως τη ζημιά δεν του έδιναν όχημα ενώ χρειαζόταν στην εργασία και άλλα τέτοια, ένα άλλο τραγικό του λέγανε πλήρωσε τα όλα εσύ και θα τα πάρει στον μέλλον σε δόσεις . Καμιά Αλλη εναλλακτική 400 ευρω τον χρονο για κάθε αυτοκινητο ?? Μαλλον και για τα δυο εννοεις ....Σωστα ? Είχα anytime και στο δικό μου αμάξι αλλά και της γυναίκας μου και σκεφτόμουν και για myDirect μιας και τα ασφάλιστρα για μεικτή που ενδιαφερόμουν εγώ ήταν σημαντικά χαμηλότερα, όμως από πρόσφατη εμπειρία συναδελφού που δεν αποζημιώθηκε όπως θα έπρεπε δεν την συνιστώ..... εγώ κατέληξα σε Allianz μπορεί τα ασφάλιστρα να είναι ακριβά αλλά έχει ξεκάθαρους όρους και αποζημιώνει όπως πρέπει.Δυστυχώς πολλές φορές κοιτάμε στα ασφάλιστρα να την "βγάλουμε" όσο πιο φθήνα γίνεται, τι γίνεται όμως όταν την χρειαστούμε πραγματικά! Τι πρόβλημα ειχε με την anytime ? Η ασφαλιστικη του αλλου συμμετειχε στον φιλικο διακανονισμο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Και τα 2 Γιάννη. Περίπου 220 και 180. Λάκη σε ποια είχε θέματα στην anytime η την my Direct.?? Επίσης στην anytime μου είπαν παρέχουν όχημα σε περίπτωση τράκας πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Και τα 2 Γιάννη. Περίπου 220 και 180. Λάκη σε ποια είχε θέματα στην anytime η την my Direct.?? Επίσης στην anytime μου είπαν παρέχουν όχημα σε περίπτωση τράκας πάντως. Ετσι λογικο είναι ...Εγω πληρωνω για 2000 κυβικα σε anytime 165 το εξαμηνο αλλα εκτοα τα βασικα και οδικη με κλοπη ολικη και μερικη για 11.750 ευρω και νομικη βοηθεια . Παρεχουν αυτοκινητο αν πας σε δικο τους συνεργαζομενο φανοποιειο αν θυμαμαι καλα στους ορους . Επισης παρεχουν σε περιπτωση κλοπης και η αποζημειωση είναι σε 45 ημερες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Απο Hellasdirect δε νομιζω να βρεις φθηνότερα και μάλιστα με τις σουπερ καλύψεις που δίνει... Εαν ενδιαφερεσαι στείλε μου εχω και εκπτωτικό κωδικό να σου δωσω να σου βγει ακομα φθηνότερα. Προσωπικα ειμαι υπερχαρουμενος απο αυτους... Ετσι λογικο είναι ...Εγω πληρωνω για 2000 κυβικα σε anytime 165 το εξαμηνο αλλα εκτοα τα βασικα και οδικη με κλοπη ολικη και μερικη για 11.750 ευρω και νομικη βοηθεια . Παρεχουν αυτοκινητο αν πας σε δικο τους συνεργαζομενο φανοποιειο αν θυμαμαι καλα στους ορους . Επισης παρεχουν σε περιπτωση κλοπης και η αποζημειωση είναι σε 45 ημερες . Επειδη έτυχε και ειχαμε οικογενειακώς ατυχημα ενωσό ήμασταν στην anytime, το αυτοκίνητο αντικαταστασης στην πράξη δεν υφίσταται, γιατι στο δίνουν όταν ξεκινήσει να επισκευάζεται το δικό σου. Αν η ασφαλιστική του άλλου κάνει 40 μέρες να απαντήσει θετικα για να ξεκινησει το συνεργειο, μάντεψε, δεν εχεις αυτοκίνητο... Δυστυχως το νιωσαμε στο πετσί μας...... 1.5 μήνα χωρις αμαξι, για τις 4 μερες που φτιαχνόταν μονο μας εδωσαν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Απο Hellasdirect δε νομιζω να βρεις φθηνότερα και μάλιστα με τις σουπερ καλύψεις που δίνει... Εαν ενδιαφερεσαι στείλε μου εχω και εκπτωτικό κωδικό να σου δωσω να σου βγει ακομα φθηνότερα. Προσωπικα ειμαι υπερχαρουμενος απο αυτους... Επειδη έτυχε και ειχαμε οικογενειακώς ατυχημα ενωσό ήμασταν στην anytime, το αυτοκίνητο αντικαταστασης στην πράξη δεν υφίσταται, γιατι στο δίνουν όταν ξεκινήσει να επισκευάζεται το δικό σου. Αν η ασφαλιστική του άλλου κάνει 40 μέρες να απαντήσει θετικα για να ξεκινησει το συνεργειο, μάντεψε, δεν εχεις αυτοκίνητο... Δυστυχως το νιωσαμε στο πετσί μας...... 1.5 μήνα χωρις αμαξι, για τις 4 μερες που φτιαχνόταν μονο μας εδωσαν... Παντα εχει σημασια και η ασφαλιστικη του αλλου . Ειδικα αν δεν μετεχει στον φιλικο στα να πανε ...Ουτε δικαιωμα εχει να κανει να απαντησει 40 μερες αλλα και σε άλλη αν ησουν εσυ νομιζεις θα σου εδιναν αμαξι για 40 μερες πριν δεχτει η άλλη ασφαλιστικη την καλυψη ? Πριν 4-5 μηνες μιας γειτονισας εκλεψαν ένα Yaris που μολις ειχε ξεχρεωσει και ειχε anytime της εδωσαν για αντικατασταση ένα C1 και πηρε σε 45 ημρες τις 9000 που το ειχε ασφαλισει . Πιο πριν εγω με Allianze με καλυψαν απολυτα αλλα αμαξι αντικαταστσης μου εδωσε επειδή ηθελε ο φανοποιος και όχι η ασφαλιστικη . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Σε άλλη ασφαλιστικη που ήμουν στο παρελθόν σου νοικιαζαν αμαξι σε παρόμοια περιπτωση απο την πρώτη μέρα (μου ειχαν δώσει σε ατυχημα που με χτυπησαν οταν ειχα το A150)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Σε άλλη ασφαλιστικη που ήμουν στο παρελθόν σου νοικιαζαν αμαξι σε παρόμοια περιπτωση απο την πρώτη μέρα (μου ειχαν δώσει σε ατυχημα που με χτυπησαν οταν ειχα το A150)... Σου νοικιαζαν από εταιρεια ενοικιασεων πριν αποδεχτει η άλλη την ζημια του πελατη ? Αν ηταν κι αυτος σε καποια αξιοπιστη ναι μπορει να το εκαναν αλλα αν ηταν σε καμμια μαρκα μ εκαψες δεν νομιζω. Για αυτο ξαναλεω εχω μεγαλη σημασια και η ασφαλιστικη του αλλου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Σου νοικιαζαν από εταιρεια ενοικιασεων πριν αποδεχτει η άλλη την ζημια του πελατη ? Αν ηταν κι αυτος σε καποια αξιοπιστη ναι μπορει να το εκαναν αλλα αν ηταν σε καμμια μαρκα μ εκαψες δεν νομιζω. Για αυτο ξαναλεω εχω μεγαλη σημασια και η ασφαλιστικη του αλλου . Ναι, μου ειχαν δωσει αμαξι απο την avis. Και στις δυο περιπτωσεις οι εταιρείες ανηκαν στο φιλικό αλλα η πρώτη (που έκανε 40 μερες να απαντησει) ήταν του λωκου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Ναι, μου ειχαν δωσει αμαξι απο την avis. Και στις δυο περιπτωσεις οι εταιρείες ανηκαν στο φιλικό αλλα η πρώτη (που έκανε 40 μερες να απαντησει) ήταν του λωκου... Για αυτο εχει σημασια και η άλλη εταιρια .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vision Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 εδώ είσαι. https://www.allianzdirect.gr/el/home Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lakisss Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Τι πρόβλημα ειχε με την anytime ? Η ασφαλιστικη του αλλου συμμετειχε στον φιλικο διακανονισμο ? Και τα 2 Γιάννη. Περίπου 220 και 180. Λάκη σε ποια είχε θέματα στην anytime η την my Direct.?? Anytime, είχε μεικτή και αυτός όπως εγώ, δεν γνωρίζω αν μετείχε στον φιλικό διακανονισμό η εταιρία του άλλου αλλά νομίζω λίγη σημασία έχει όταν έχεις μεικτή, λόγω ότι το κόστος των ανταλακτικών original ήταν υπέρογκο σε σχέση με τα imitation η anytime είπε στο συνεργείο να βάλει imitation, ο συνάδελφος έχοντας μεικτή δεν ασχολήθηκε με το τι και πώς πήγε το αυτοκίνητο στο συνεργείο και τους είπε όταν είναι έτοιμο ειδοποιήστε να το πάρω όταν πήγε να το πάρει με έκπλήξη είδε ότι τα ανταλακτικά δεν ήταν τα αυθεντικά..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ για τι απαντήσεις. Αυτό με τα ανταλλακτικά είναι λίγο χοντρό που δεν αναφέρθηκαν τα ημιτασιον ,εδικά σε περίπτωση σοβαρης ζημιάς, και σε αυτοκίνητα πχ μερσεντες οπως στην περίπτωση του πατέρα μου τα ανταλλακτικά είναι πανάκριβα και αντε να βρεις λύση μετα. Την my Direct την έχει κανείς?? Είναι εκεί όταν χρειαστεί?? Paylidis είσαι ευχαριστημένος στην hellas? /το κόστος και τα πακέτα τα ίδια είναι έτσι και αλλιώς. Αυτό με τα κουπόνια τι είναι σαν πυραμίδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δε μου χρειάστηκε αλλά σε φίλο που χρειάστηκε όλα πήγαν ρολόι. Άμεση αποζημίωση σε ζημιά του (βρήκε μόνος του σε κράσπεδο με 60-70 και έγινε Σκατα το αμάξι). Πυραμίδα όχι. Έκπτωση σε σε σενά κ σε μένα πάει. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2017 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα