giorgos1966 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Καλημερα σας.Εχω ενα μικρό βιντεο σε mts αρχειο. Υπάρχει καποιο προγραμμα ωστε να διορθώσει τη κατάσταση οσο γίνεται; Ευχαριστω.
pettakos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Αν το αρχείο είναι έτσι γραμμένο δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Αν είναι πρόβλημα στο λογισμικό αναπαραγωγής η εν πασει περιπτώσει το hardware δεν ανταποκρινεται, δοκίμασε να το αναπαραξεις από αλλού.
CheOnWeb Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Τι εννοείς « τρεμόπαιγμα»; Μπορείς να δώσεις δείγμα;
Undertaker25 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Αν εννοείς "τρεμόπαιγμα" την αστάθεια της κάμερας, κατέβασε (ή "βρες") το Filmora και κάνε ότι λέει στο βίντεο. Προσωπικά με έχει βοηθήσει σε αντίστοιχη περίπτωση. https://youtu.be/u1kU1V6sIA0 Αλλιώς, ακολούθησε την πιο πολύπλοκη διαδικασία μέσω του δωρεάν VirtualDub και του Deshaker φίλτρου του. http://www.guthspot.se/video/deshaker.htm
giorgos1966 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Αν εννοείς "τρεμόπαιγμα" την αστάθεια της κάμερας, κατέβασε (ή "βρες") το Filmora και κάνε ότι λέει στο βίντεο. Προσωπικά με έχει βοηθήσει σε αντίστοιχη περίπτωση. https://youtu.be/u1kU1V6sIA0 Αλλιώς, ακολούθησε την πιο πολύπλοκη διαδικασία μέσω του δωρεάν VirtualDub και του Deshaker φίλτρου του. http://www.guthspot.se/video/deshaker.htm Καλησπερα.Ναι αυτο ενοούσα για ασταθεια της καμερας οταν τραβαγα καποια σκηνη. Θα το δω αυτο το προγραμμα και ελπιζω να διορθωθει κάπως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα