Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Είσαι λάθος να ξέρεις την αίτηση υπό αναχώρησης έπρεπε να την στείλεις στον ΟΤΕ, αν δεν στα είπε καλά ο πωλητής δεν φταίει ο οτε, από την στιγμή που υπέγραψες στο οτε και δεν έστειλες εκεί την αίτηση ακύρωσης φορητότητας το βρίσκω λογικό να έχεις ανάλογες χρεώσεις
ikaruga24 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Είσαι λάθος να ξέρεις την αίτηση υπό αναχώρησης έπρεπε να την στείλεις στον ΟΤΕ, αν δεν στα είπε καλά ο πωλητής δεν φταίει ο οτε, από την στιγμή που υπέγραψες στο οτε και δεν έστειλες εκεί την αίτηση ακύρωσης φορητότητας το βρίσκω λογικό να έχεις ανάλογες χρεώσεις Αυτό είναι επίσης άλλο ένα θέμα. Αυτός που κάνει την αίτηση ενεργοποίησης θα πρέπει να είναι η ίδια ταυτότητα που θα κάνει και την αίτηση υπαναχώρησης. Το ότι όλοι οι πάροχοι πλην οτε αναλαμβάνουν παρανόμως να τρέξουν τις διαδικασίες για λογαριασμό του πελάτη και να αποστείλουν οι ίδιοι τα χαρτιά όπως είναι λογικό υπάρχει η πιθανότητα να βρεθεί κάποιο εμπόδιο. Γενικά δεν τα πολυψάχνουν ποιος στέλνει τι αλλά πάντα υπάρχει μια καλή πιθανότητα να "παγώσει" η διαδικασία υπαναχώρησης επειδή δεν μπορεί να γίνει ταυτοποίηση. Επίσης κάτι άλλο σημαντικό. Αιτήσεις υπαναχώρησης μόνο και αποκλειστικά καθημερινές ως τις 15:00 το μεσημέρι. Αν γίνει Σ/Κ ή μετά τις 15:00 τότε αυτή μεταφέρεται την επόμενη εργάσιμη. Κοινώς ο πελάτης την ακύρωση πρέπει να την κάνει το συντομότερο δυνατό με τον οποιονδήποτε τρόπο. Αρα φίλε Πάνο η γραμμή σου είτε είχε ήδη ξεκινήσει για την μετατροπή είτε θα ξεκινούσε Δευτέρα οπότε Σάββατο που έκανες την ενέργεια δεν προλάβατε.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Όσες φορές έχω κάνει τα 2 τελευταία χρόνια αιτήσεις για φορητότητα κάνεις πάροχος δεν μου έχει πει στείλε σε εμάς τα χαρτιά, όλοι σου λένε που να καλέσεις για την ακύρωση φορητότητας Οπότε αν δεν έχεις στα χέρια σου αποδεικτικό φαξ, η email που έστειλες προς την cosmote για ακύρωση φορητότητας δυστηχως είσαι εκτεθειμένος
p4n0s86 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Για ποιον λόγο μου είπαν τότε ότι θα μου επιστρέψουν τέλη ενεργοποίησης και διακοπής αν τα πληρώσω, αν δεν τους στάλθηκε αίτημα υπαναχώρησης ή δεν έγινε δεκτό;
ikaruga24 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Γιατί το δικαίωμα υπαναχώρησης 14 ημερών ισχύει ακόμα και αν έγινες πελάτης οτε και επειδή δεν γνωρίζουν πότε κατατέθηκε στα κεντρικά το αίτημα υπαναχώρησης οπότε αν είσαι εμπρόθεσμος (που φαίνεται να είσαι) απλά σε ενημερώνουν για την πίστωση. Στο είπα όμως και πριν, δεν χρειάζεται να πληρώσεις τίποτα εκτός από αυτά που χρησιμοποίησες + το αναλογικό πάγιο + τέλος φορητότητας. Τέλος αποδέσμευσης δεν πληρώνεις και το αφήνεις απλήρωτο μέχρι να διαγραφεί εντελώς. 1
p4n0s86 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Γιατί το δικαίωμα υπαναχώρησης 14 ημερών ισχύει ακόμα και αν έγινες πελάτης οτε και επειδή δεν γνωρίζουν πότε κατατέθηκε στα κεντρικά το αίτημα υπαναχώρησης οπότε αν είσαι εμπρόθεσμος (που φαίνεται να είσαι) απλά σε ενημερώνουν για την πίστωση. Στο είπα όμως και πριν, δεν χρειάζεται να πληρώσεις τίποτα εκτός από αυτά που χρησιμοποίησες + το αναλογικό πάγιο + τέλος φορητότητας. Τέλος αποδέσμευσης δεν πληρώνεις και το αφήνεις απλήρωτο μέχρι να διαγραφεί εντελώς. Ναι κατάλαβα σχετικά με αυτά που μου είπες, ρητορική ερώτηση ήταν πάνω σ' αυτό που λέτε για την αίτηση ότι έπρεπε να γίνει από μένα και τώρα η τύχη της αγνοείται κι αν ήταν εμπρόθεσμη. Εφόσον ο ΟΤΕ τελικά δεν θα μου ζητήσει τέλη, σημαίνει ότι σ' αυτό το κομμάτι δεν υπήρξε πρόβλημα και κατατέθηκε. Δεν μπορούν να γνωρίζουν όλοι λεπτομέρειες παιδιά, μου λέει ο υπάλληλος της Nova είσαι δικός μας πελάτης θα τ' αναλάβω εγώ και το δέχομαι, τώρα που έπαθα, έμαθα όμως. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
ikaruga24 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Αυτό είναι νόμος. Δεν αφήνεις άλλον να κάνει δουλειά που είναι δική σου υποχρέωση. Ρισκάρεις που ρισκάρεις άμα το αφήσεις εντελώς "ακυβέρνητο" το "καράβι" απλά προκαλείς την τύχη σου.
Greg9 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Αυτό που συνεβη σε σενα συνεβη ακριβως και σε μενα. Τα ιδια ακριβως πριν κατι μηνες. Η διαφορα ειναι οτι ουτε τηλεφωνα πηρα ούτε αγχωθηκα με δαυτους. Κατευθειαν παρε τηλεφωνο το συνηγορο του καταναλωτη και ακολουθα τα βηματα που θα σου πουν. Το θεμα ειναι καθαρα γραφειοκρατικο και με κατι χαρτια που θα συμπληρωσεις και θα στειλεις στο συνηγορο, θα εισαι κομπλε. Αναλαμβανει μετα εκεινος Στειλε πμ αμα ζοριστεις, αλλα ειναι απλο βασικα. Και το κυριοτερο: μην εκνευριζεσαι. Για μ@μακες ψαχνουν, να τα πληρωσουν. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Εγω ξανα λεω απο την στιγμη που δεν υπαρχει χαρτι απο τον TS προς την cosmote για ακυρωση φορητοτητας ενα αποδεικτικο φαξ η απεσταλμενο email η cosmote εχει δικιο και χρεωνει οτι θελει , ο τηλεφωνητης της nova μπορει να περιμενε να μαζεψει 10 αιτηματα ακυρωσης και μετα να τα στειλει (που και παλι δεν εινια σωστο ο ιδιοκτητης της γραμμης στελνει το αιτημα ακυρωσης μαζι με την φωτοτυπια της ταυτοτητας)
p4n0s86 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Για ποιον λόγο έχουμε σκαλώσει στην αίτηση υπαναχώρησης; Δεν είναι αυτό το πρόβλημα μου. Ναι μεν ήταν λάθος όπως λέτε και έπρεπε να το κάνω προσωπικά, αλλά δεν φαίνεται να αρνείται η Cosmote ότι υπήρξε υποβολή της αίτησης. Κι αυτό φαίνεται επαναλαμβάνω απ' το ότι δεν θα με χρεώσουν τα τέλη, άρα τα προβλεπόμενα έγιναν κανονικά απ' τη Nova. Το πρόβλημα ήταν γιατί ο ΟΤΕ αγνόησε την αίτηση και τράβηξε την γραμμή, με αποτέλεσμα εγώ να βρεθώ στον αέρα. Το εξήγησε ο φίλος ikaruga24 ότι μπορεί να συμβεί, αν έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες και δεν πρέπει να σταματήσουν. Έχει λυθεί με λίγα λόγια το θέμα, θα πληρώσω το αναλογικό πάγιο & τις κλήσεις και ήταν ένα μάθημα για να είμαι πιο προσεκτικός.
theoilia Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 το κλειδί είναι να έχει γίνει η υπαναχώρηση 3 μέρες πριν την ενεργοποίηση της γραμμής στον νέο πάροχο
NikosKallithea Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Για ποιον λόγο έχουμε σκαλώσει στην αίτηση υπαναχώρησης; Δεν είναι αυτό το πρόβλημα μου. Ναι μεν ήταν λάθος όπως λέτε και έπρεπε να το κάνω προσωπικά, αλλά δεν φαίνεται να αρνείται η Cosmote ότι υπήρξε υποβολή της αίτησης. Κι αυτό φαίνεται επαναλαμβάνω απ' το ότι δεν θα με χρεώσουν τα τέλη, άρα τα προβλεπόμενα έγιναν κανονικά απ' τη Nova. Το πρόβλημα ήταν γιατί ο ΟΤΕ αγνόησε την αίτηση και τράβηξε την γραμμή, με αποτέλεσμα εγώ να βρεθώ στον αέρα. Το εξήγησε ο φίλος ikaruga24 ότι μπορεί να συμβεί, αν έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες και δεν πρέπει να σταματήσουν. Έχει λυθεί με λίγα λόγια το θέμα, θα πληρώσω το αναλογικό πάγιο & τις κλήσεις και ήταν ένα μάθημα για να είμαι πιο προσεκτικός. Γιατι ο οτε θελει (σε κανονικές συνθήκες) δυο μέρες για να ολοκληρώσει το αίτημα, το αίτημα ακυρώσεις λοιπόν έφτασε μετά την ολοκλήρωση. Νομίζω οτι ακριβώς η ιδια απορία σου απαντήθηκε και σε προηγούμενο ποστ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα