Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Θα πάρεις αυτό το κινητό κι όταν το βλέπουν οι άλλοι θα σε ρωτάνε... «Ααα S7 κλώνος από Κίνα;»

Δηλαδή λίγο ντροπή εκεί στη ΝΟΚΙΑ;; Λίγο;

χαχαχα φίλε την παλεύεις; Δηλαδή θα πάρω το κινητό και θα μου λένε έτσι; Με το δημοτικό βγαίνεις έξω;

• Like 6
Δημοσ.

Το S8 έχει stutter μας αρέ δεν μας αρέ σύντροφοι, εγώ το έχω κάνα μήνα τώρα και μου τη δίνει στα νέυρα, παρ'ολα αυτά δεν το μετανιώνο!

• Like 1
Δημοσ.

@d_crazy,αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν όλοι και εκεί πατάνε κατασκευαστές τύπου xiaomi το να κοιτάνε μόνο specs στα χαρτιά κοιτάνε το μέγεθος της μνήμης αλλά δεν κοιτάνε την μάρκα της και την ταχύτητα της, κοιτάνε τα gb του storage χωρίς να βλέπουν μάρκα και τύπο της, κοιτάνε cpu και δεν κοιτάνε τι configuration και χρονισμοί έχουν μπει και τι σύστημα ψύξεις, κοιτάνε τα mp της cameras και f και sensores και δεν κοιτάνε φακούς και post processing software,κοιτάνε το μέγεθος μπαταρία αλλά δεν κοιτάνε τι τύπο έχει και τι μάρκα κλπ κοιτάνε από τι είναι φτιαγμένο το κοινιτο χωρίς να βλέπουν το build quality σαν σύνολο της pcb και όλου του υπολοίπου. Κοιτάνε resolution της οθόνης και τυπο της χωρίς να βλέπουν τι παραλλαγή πχ της ips έχει και σε τι configuration κλπ κλπ

Προσθέτω ότι το ιδανικό είναι να αγοράζουμε κινητό το καλοκαίρι...και συγκεκριμένα στην άδεια ώστε να καθόμαστε 15-30 ημέρες και να κάνουμε σωστή έρευνα.... Και όχι μόνο τα παραπάνω... Και λίγο πιο ενδελεχή έρευνα.. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να ξέρω και το μέταλλο που χρησιμοποιεί η κάθε εταιρεία τι διαλογής είναι..και άλλα πάρα πολλά.. Και ένα δεν φθάνει η άδεια, αναρρωτική ή άνευ αποδοχών ώστε ο χρόνος να μην είμαι εμπόδιο.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίο design, καλύτερο από του πιο πάνω samsung.

Δημοσ.

Φτιάξτε ένα UI αντάξιο της ιστορίας της ΝΟΚΙΑ ρε ζώα

Έλεος ρε τσίπιδες!

Μόνο το meego μπορεί να ταιριάζει πλέον...διαφορετικά το pure android είναι η μόνη επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμη δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για το Nokia μιάς και δεν έχει βγεί live ακόμη αλλα εμφανισιακά μπορώ να πω πως φαίνεται ωραίο αρκετά! Let's see!

Δημοσ.

Έχω λίγους μήνες το s8 και είναι το πρώτο μου Samsung. Αν είσαι advanced χρήστης που για να γράφεις εδώ είσαι και είναι και λίγο ψείρας με το κινητό τοτε μην το πάρεις. Το stutter ή Lag ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε είναι υπαρκτό και πολλές φορές έντονο. Κατά τα άλλα τρομερά ποιοτικό σαν κατασκευή.

• Like 2
Δημοσ.

H HMD έχει κάνει αρκετά σημαντικά βήματα για να φέρει ξανά το brand NOKIA εκεί που πρέπει να είναι, μαζί με τους μεγάλους παίχτες. Το λάθος που κάνει είναι να συνδέει το brand με τόσο υψηλή τιμή (ακόμα και για ναυαρχίδα). 

Δημοσ.

Έχω λίγους μήνες το s8 και είναι το πρώτο μου Samsung. Αν είσαι advanced χρήστης που για να γράφεις εδώ είσαι και είναι και λίγο ψείρας με το κινητό τοτε μην το πάρεις. Το stutter ή Lag ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε είναι υπαρκτό και πολλές φορές έντονο. Κατά τα άλλα τρομερά ποιοτικό σαν κατασκευή.

Advanced χρηστες βρισκεις στο XDA. Εδω βρισκεις λιγο απολα και πολυ οτι να ναι.

• Like 4
Δημοσ.

μια χαρά ειναι η νοκια, τώρα με το android θα ανακάμψει γρήγορα,για την ποιότητα των συσκευών δεν υπάρχει αμφιβολία..

μένει να δούμε οι ναυαρχίδες της εταιρείας πως θα τα πάνε

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς. Η HDM έχει όλες τις πατέντες για post processing  από την Nokia. Για να μην πω ότι θα έχει πάρει και τους μηχανικούς του pureview που έχει διώξει η Microsoft.

για την ωρα δεν εχει δειγει κατι και τα κινιτα παραμενουν απλα μια κινεζια...... αργοτερα θα δουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...