kinitos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 ακομα δεν κατάλαβα τι μαλ.... που έκανε τοτε η νοκια να κλείσει και να μην παει στο android σίγουρα θα ηταν τελειως διαφορετική η κατάσταση σήμερα με ολους 1
Homecinemakias Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Διαβάζω πιο πάνω τους φίλους να λένε ΝΟΚΙΑ και ΝΟΚΙΑ και αναπολήσεις!!! Ξεχάστε τα αυτά μάγκες. Δεν υπάρχει η ΝΟΚΙΑ που ξέρατε. Εξαγορασμένη είναι. Δεν υπάρχει ο φιλανδικός κολοσσός, μην σας ξεγελά η ονομασία.
cp5120 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 η "nokia" εχει χασει την εμπιστοσυνη του αγοραστικου κοινου εδω στην Ευρωπη και σε αυτο συνεβαλε ιδιαιτερα η microsoft Από πού προκύπτει αυτό το συμπέρασμα; Φαντάζομαι έχεις μελετήσει σχετικές έρευνες και δεν είναι η αποκλειστική δική ΣΟΥ άποψη.
tzioros Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Ωραία και πες ότι μια ωραία πρωία κλείνει η Nokia τι κάνεις μετά οεο?Και 700€ για Nokia! Παίρνεις ένα IPhone η ενα Samsung ρε παιδί μου και να χεις το κεφάλι σου ήσυχο!
Anaisthitos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Από πού προκύπτει αυτό το συμπέρασμα; Φαντάζομαι έχεις μελετήσει σχετικές έρευνες και δεν είναι η αποκλειστική δική ΣΟΥ άποψη. δεν χρειαζεται να κανεις καποια ιδιαιτερη μελετη, δες πως αντιμετοπιζε ο κοσμος τα lumia ή ρωτα να δεις οσους ειχαν lumia να σου πουν την αποψη τους, εγω παντως που ειχα το 925 και 930 εχω φαει τοση απογοητευση που ακομα μου εχει μεινει μια πικρια επισης δεν χρειαζεται να ειρωνευομαστε τους υπολοιπους χρηστες του φορουμ, υπαρχουν και ευγενικοι τροποι να πουμε την αποψη μας
ktlk21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 ακομα δεν κατάλαβα τι μαλ.... που έκανε τοτε η νοκια να κλείσει και να μην παει στο android σίγουρα θα ηταν τελειως διαφορετική η κατάσταση σήμερα με ολους Tι μαλ... εκανε και δεν εξελιξε το symbian να τους ξεκάνει όλους...για εμενα η belle sto 808 τα αφηνε πισω χρόνια ολά...Το android υπερεκτημημενο...αν δεν ηταν δωρεαν για τους κατασκευαστες σιγα μην έφτανε εκεί που έφτασε... 1
ktlk21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Διαβάζω πιο πάνω τους φίλους να λένε ΝΟΚΙΑ και ΝΟΚΙΑ και αναπολήσεις!!! Ξεχάστε τα αυτά μάγκες. Δεν υπάρχει η ΝΟΚΙΑ που ξέρατε. Εξαγορασμένη είναι. Δεν υπάρχει ο φιλανδικός κολοσσός, μην σας ξεγελά η ονομασία. Κατσε διαβασε τι εστι HMD και μετα έλα πες και σε εμας να μαθουμε...Μην τρωτε τα troll που λενε οτι θελουν... 3
ktlk21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 για την ωρα δεν εχει δειγει κατι και τα κινιτα παραμενουν απλα μια κινεζια...... αργοτερα θα δουμε https://www.youtube.com/watch?v=_5aXkW0EFRI κοιτα στο 4:00 περιπου και πες μου για "κινεζια"...και παρε και ενα galaxy ή iphone και κανε το ίδιο... Αυτό λέγεται ποιότητα κατασκευής...!!Αν είναι έτσι οι κινεζίες τότε μόνο "κινεζιες" απο εδω και πέρα 2
teomaniacos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 μακαρι να ξαναμπει και η νοκια στο παιχνιδι! να αυξηθεί ο ανταγωνισμός !
fsbmaniac Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Η Samsung στο θέμα λογισμικού το εχει χάσει ... πάρτε Nokia και θα τρελαθείτε ειναι ενα nexus περίπου τα αξίζει
zio10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Έχει μπει πολύ δυναμικά, με συσκευές για όλα τα γούστα και τσέπες (πολύ σημαντικό!). Πιστεύω ότι σιγά σιγά θα κερδίζει όλο και μεγαλύτερο μερίδιο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 για την ωρα δεν εχει δειγει κατι και τα κινιτα παραμενουν απλα μια κινεζια...... αργοτερα θα δουμε Φινλανδική εταιρεία είναι η HMD και έχει πολλά πρώην στελέχη της Nokia. Ενημερώσου πριν γράψεις την ομορφιά σου... Για να μην εκτίθεσαι στο λέω.
panoskatos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Πολύ δυναμικά έχει μπει η Nokia αλλά εδώ νομίζω το παρακάνει λίγο, το κινητό φαίνεται σούπερ αλλά πρέπει να κάνει λίγο υπομονή σε αυτά που ήδη έχει βγάλει και τα όποια είναι πολύ καλά, να κερδίσει ξανά την αναγνώριση του κόσμου στο Android. 700 ευρώ είναι πάρα πολλά λεφτά και σίγουρα δεν τα αξίζει κανένα κινητό, είτε είναι Nokia, Samsung, apple κτλ Από την άλλη με βρίσκει αντίθετο στο πλασαρισμα τέτοιου είδους οθόνη, πολύ άβολο, πρόβλημα στην προστασία και δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Τα s7 που έχουν κάμποσο καιρό στην αγορά είναι τα κινητά με τις περισσότερες σπασμένες οθόνες. Ενώ τα γουστάρω τρελά τα Samsung το μόνο καλό με φυσιολογικό grip αυτή την στιγμή είναι το Α5, ελπίζω να μην ακολουθήσει και η Nokia αυτό τον σχεδιασμό. Τα Nokia 3,5,6 είναι μια χαρά κινητά.
Vlad27 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δείχνει πραγματικά στιβαρό με έναν αέρα υπεροχής. Πολύ μου αρέσει, εαν επέστρεφα στο android θα αποτελούσε σίγουρα μια από τις επιλογές μου.
whoever81 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Αυτό είναι design κυρίες και κύριοι. Άψογο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα