Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διορθωση, στο λογισμικο το δινω στην Nokia δεν ηξερα οτι εχει pure android και το εψαξα μολις. 

Αυτό που είπες πάντως για το lag στο s8, εγώ δεν έχω προσωπική εμπειρία. Άλλοι λέτε ότι έχει και άλλοι λέτε ότι δεν έχει. Αλλά ακόμη και σε reviews που διαβάζω, οι reviewers λένε ότι μπορεί να συναντήσουν λίγο stuttering. Νομίζω ότι εξαρτάται ο καθένας τι εννοείς lag. Για εμένα θα πρέπει ένα κινητό με 835 να είναι super fluid όπως ένα Iphone 8. Το παραμικό stuttering το θεωρώ lag.

• Like 2
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ακριβώς. Η HDM έχει όλες τις πατέντες για post processing από την Nokia. Για να μην πω ότι θα έχει πάρει και τους μηχανικούς του pureview που έχει διώξει η Microsoft.

Πιστεύω αυτή τη φορά να δώσει και το Lumia camera UI που πήρε πρόσφατα από τη Microsoft.
Δημοσ.

Μια χαρά είναι τα Samsung αν δεν ήταν καλά δεν θα τα εμπιστευόταν ο κόσμος. Τώρα αυτό που όποιος έχει άλλο κινητό σπεύδει να κατηγορήσει όλα τα άλλα θεωρώντας ότι αυτός έχει το καλύτερο κουράζει λίγο. Και η Nokia ήταν καλή κάποτε σαν συσκευές με εύκολο μενού. Τώρα αν μπορέσει να μπει στον χώρο καλώς να έρθει. Ο ανταγωνισμός πάντα κατεβάζει τις τιμές και ανεβάζει επίπεδο στην τεχνολογία.  

Δημοσ.

Η nokia δεν έβγαζε το λειτουργικό Windows mobile, η Microsoft το έβγαζε και το σκότωσε. Τα lumia ήταν κορυφαία από ποιότητα και κάμερα. Η nokia σαν κατασκευαστής hw γιατί να χάσει την εμπιστοσύνη του κοινού;

αυτο λεω απο τοτε που αρχησε η ιστορια με την εξαγορα της nokia, μια μαχαιρια της εβαλε η microsoft με τα windows τα οποια παρολο που ηταν σβελτο λογισμικο στην πορεια πηρε το κατηφορο με την υποστηριξη του και τα updates που ποτε δεν ηρθαν και μια μαχαιρια της εβαλε η Alcatel (αν δεν κανω λαθος αυτη ηταν που την εξαγορασε μετα) γιατι το ονομα της alcatel δεν φημιζεται για την ποιοτητα και εκανε τον κοσμο να σνομπαρει τα nokia που κυκλοφορησαν απο τοτε

Δημοσ.

Μια χαρά είναι τα Samsung αν δεν ήταν καλά δεν θα τα εμπιστευόταν ο κόσμος. Τώρα αυτό που όποιος έχει άλλο κινητό σπεύδει να κατηγορήσει όλα τα άλλα θεωρώντας ότι αυτός έχει το καλύτερο κουράζει λίγο. Και η Nokia ήταν καλή κάποτε σαν συσκευές με εύκολο μενού. Τώρα αν μπορέσει να μπει στον χώρο καλώς να έρθει. Ο ανταγωνισμός πάντα κατεβάζει τις τιμές και ανεβάζει επίπεδο στην τεχνολογία.  

Δεν έχω άλλο κινητό, ψάχνω κινητό κοντά στην τιμή του S8. Απλά διαβάζω από reviews διάφορα για stuttering...

αυτο λεω απο τοτε που αρχησε η ιστορια με την εξαγορα της nokia, μια μαχαιρια της εβαλε η microsoft με τα windows τα οποια παρολο που ηταν σβελτο λογισμικο στην πορεια πηρε το κατηφορο με την υποστηριξη του και τα updates που ποτε δεν ηρθαν και μια μαχαιρια της εβαλε η Alcatel (αν δεν κανω λαθος αυτη ηταν που την εξαγορασε μετα) γιατι το ονομα της alcatel δεν φημιζεται για την ποιοτητα και εκανε τον κοσμο να σνομπαρει τα nokia που κυκλοφορησαν απο τοτε

Το ανάποδο, η Nokia αγόρασε την μπακατέλ...

Δημοσ.
Ναι είναι samsung, που σημαίνει lag, μικρή μπαταρία, updates στην χάση και στην φέξη. Αυτό θα έχει περισσότερα updates, όχι το βαρύ ui της samsung, και μένει να δούμε μπαταρία και κάμερα...

Ούτε ο Παΐσιος τέτοια ικανότητα στα μελλούμενα

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που είπες πάντως για το lag στο s8, εγώ δεν έχω προσωπική εμπειρία. Άλλοι λέτε ότι έχει και άλλοι λέτε ότι δεν έχει. Αλλά ακόμη και σε reviews που διαβάζω, οι reviewers λένε ότι μπορεί να συναντήσουν λίγο stuttering. Νομίζω ότι εξαρτάται ο καθένας τι εννοείς lag. Για εμένα θα πρέπει ένα κινητό με 835 να είναι super fluid όπως ένα Iphone 8. Το παραμικό stuttering το θεωρώ lag.

Και εγω ετσι ειμαι, καταλαβαινω το παραμικρο statter και μου την δινει στα νευρα, το s8 μπορει να ειναι ποιο αργο απο αλλα κινητα οπως OP5, pixel, κτλπ αλλα δεν το λες και lag... :)

Δημοσ.

Τα μπερδεύεις...η alcatel χωρίζεται κρασί αυτή σε 2 μέρη...τα δίκτυα και το κατασκευαστικό μέρος. Η Nokia αγόρασε το κομμάτι με τα δίκτυα
Δημοσ.

η "nokia" εχει χασει την εμπιστοσυνη του αγοραστικου κοινου εδω στην Ευρωπη και σε αυτο συνεβαλε ιδιαιτερα η microsoft

Δεν έχει να κάνει με την Microsoft! έχει να κάνει με λάθη πολιτικής εδώ και πολλά χρόνια! Απλά η Microsoft είπε μήπως μπορούσε να κρατήσει το όνομα και κάνει κάτι και απλά δεν τα κατάφερε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...