Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συχνότητες πυρήνα και μνήμης βλέπω ίδιες.
Εφόσον σύστημα ψύξης και οι 2 έχουν σχετικά ίδιο (2 ανεμιστήρες) δεν νομίζω ότι υπάρχουν διαφορές ικανές να απασχολήσουν σοβαρά το μέσο καταναλωτή.

Εγώ θα έπαιρνα την πρώτη λόγω εμφάνισης. Περίμενε μήπως υπάρχει κάποιο σοβαρό θέμα που γνωρίζει κάποιος συμφορουμίτης και κάνει ένσταση.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα έπαιρνα την δεύτερη. Η πρώτη έχει πλαστικό backplate άρα χειρότερη ψύξη

καποιος το ειχε κανει debunked αυτο

Δημοσ.

Μεταλλικό vs Πλαστικό

https://www.youtube.com/watch?v=FwdeTXyc96w

Έχει διαφορά καθώς το πλαστικό είναι μονωτικό. Καλύτερα καθόλου παρά πλαστικό 

H G1 gaming που παραθέτεις έχει εργοστασιακό πυρήνα στα 1178 Mhz, λογικό να είναι λίγο πιο θερμή. Η windforce έχει στα 1114Mhz τον πυρήνα.

Επίσης και στο video φαίνεται ότι έχουν διαφορετικές συχνότητες.

H διαφορά που προκαλεί το backplate στην θερμοκρασία είναι αμελητέα πιστεύω.

Δημοσ.

H G1 gaming που παραθέτεις έχει εργοστασιακό πυρήνα στα 1178 Mhz, λογικό να είναι λίγο πιο θερμή. Η windforce έχει στα 1114Mhz τον πυρήνα.

Επίσης και στο video φαίνεται ότι έχουν διαφορετικές συχνότητες.

H διαφορά που προκαλεί το backplate στην θερμοκρασία είναι αμελητέα πιστεύω.

Το είδες το βίντεο?

Η κάρτα που έπρεπε να έχει πιο μεγάλες θερμοκρασίες λόγο συχνοτήτων έχει χαμηλότερες.

Η μόνη εργοστασιακή διαφορά τους είναι το μεταλικό shroud + backplate απέναντι στο πλαστικό

Δημοσ.

Το είδες το βίντεο?

Η κάρτα που έπρεπε να έχει πιο μεγάλες θερμοκρασίες λόγο συχνοτήτων έχει χαμηλότερες.

Η μόνη εργοστασιακή διαφορά τους είναι το μεταλικό shroud + backplate απέναντι στο πλαστικό

Στο 2:08 η G1 Gaming είναι θερμότερη κατά 3 έως 5 βαθμούς από την windforce χαμηλότερης συχνότητας.

Στα 2 πρώτα παιχνίδια η διαφορά στη θερμοκρασία είναι 1-2 βαθμοί υπέρ της g1 (με το backplate και τις υψηλότερες συχνότητες).

Δεν μπορώ να εξάγω αποτέλεσμα από αυτό το βίντεο με αυτά τα δεδομένα αφού η διαφορά δεν είναι σταθερή υπέρ της μίας ή της άλλης.

Τέλος πάντων δεν θα επιμείνω περαιτέρω. Εγώ δεν θα έδινα σημασία στο υλικό του backplate για τις θερμοκρασίες τουλάχιστον σε αυτές τις κάρτες αυτής της γενιάς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...