Προς το περιεχόμενο

[Software] GoodSync 10 [for PC & Mac] - ΔΩΡΕΑΝ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή προτιμώ γενικά portable λύσεις για τέτοιες δουλειές ώστε να μπορώ να το χρησιμοποιώ οπουδήποτε για συχρονισμό και σύγκριση χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση, χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το Beyond Compare.

Εχει το FreeFileSync ή το GoodSync10 portable λύση? Και ειναι γενικά βαριά-δύσχρηστα ή απλά?

Δημοσ.

Επειδή προτιμώ γενικά portable λύσεις για τέτοιες δουλειές ώστε να μπορώ να το χρησιμοποιώ οπουδήποτε για συχρονισμό και σύγκριση χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση, χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το Beyond Compare.

Εχει το FreeFileSync ή το GoodSync10 portable λύση? Και ειναι γενικά βαριά-δύσχρηστα ή απλά?

Το beyond portable ειναι free; Γιατί το έχω portable από το Θείο. Ενώ το εν θέματι πρόγραμμα είναι δωρεάν.
Δημοσ.

Το beyond portable ειναι free; Γιατί το έχω portable από το Θείο. Ενώ το εν θέματι πρόγραμμα είναι δωρεάν.

Και γω απο θειο το εχω portable, για αυτο ρωταω αν του θεματος εχει και portable εκδοχη, μιας και ειναι δωρεαν να το προτιμησω αν ειναι και ελαφρυτερο και καλυτερο. Αλλιως να μην κανω τη μεταβαση.

Δημοσ.

This is a 1-computer lifetime license, for noncommercial use only

Εχμμμ... Δεν ξέρω αν είναι χαζή η ερώτηση, ακόμα δεν έχω περάσει το πρόγραμμα, αλλά τι νόημα έχει αν είναι άδεια για 1 PC; Δεν χρειάζονται τουλάχιστον 2 PC για να κάνεις συγχρονισμό μεταξύ τους; Εκτός αν εννοεί κάτι άλλο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...