Προς το περιεχόμενο

[Software] GoodSync 10 [for PC & Mac] - ΔΩΡΕΑΝ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά κάνει ότι κάνουν αυτές οι υπηρεσίες cloud storage αλλά τα έχεις όλα μαζεμένα. Ενδιαφέρον, μόλις το έβαλα. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Βασικά κάνει ότι κάνουν αυτές οι υπηρεσίες cloud storage αλλά τα έχεις όλα μαζεμένα. Ενδιαφέρον, μόλις το έβαλα. Ευχαριστώ.

Εγώ το χρησιμοποιώ για back up κυρίως μεταξύ PC και εξωτερικών δίσκων ή usb sticks...

• Like 1
Δημοσ.

https://sharewareonsale.com/s/goodsync-pro-desktop-giveaway-coupon-sale

Για δύο μέρες δωρεάν το GoodSync αντί για $29.95....

Το συγκεκριμένο το χρησιμοποιώ χρόνια για File Sync & Backup και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος....

https://www.goodsync.com

Thanks ts.

Κατεβάζουμε από το 1ο λινκ (δίνοντας ένα κάρο στοιχεία) ή κατευθείαν από το 2ο που το έχει δωρεάν άμεσα;

Δημοσ.

Thanks ts.

Κατεβάζουμε από το 1ο λινκ (δίνοντας ένα κάρο στοιχεία) ή κατευθείαν από το 2ο που το έχει δωρεάν άμεσα;

Από το πρώτο για να πάρεις το Key για το Pro...

To free έχει περιορισμένες δυνατότητες.....  δες εδώ.... https://www.goodsync.com/free-vs-pro

• Like 1
Δημοσ.

Αυτές οι εφαρμογές που δίνονται δωρεάν από τέτοια sites, μπορούν να εγκατασταθούν σε επαγγελματικούς υπολογιστές, ενώ δεν υπάρχει τιμολόγιο, χωρίς πρόβλημα σε περίπτωση ελέγχου ή προορίζονται μόνο για προσωπική χρήση;

Δημοσ.

Τί παραπάνω έχει από το freefilesync?

Κατά σύμπτωση κι εγώ το FreeFileSync χρησιμοποιώ κατά κόρον, είδα ένα σύντομο βιντεάκι από το site, μια κύρια διαφορά που εντόπισα είναι ότι για συγχρονισμό 2 desktop/laptop δηλώνεις και τους 2 υπολογιστές στον ίδιο λογαριασμό GoodSync και κάνει τον συγχρονισμό μόνο του.

Είμαι περίεργος για το πώς ακριβώς δουλεύει σε detachable μέσο όπως φορητό σκληρό ή USB flash drive< θα το δω μετά που θα΄χω λίγο χρόνο. Ενδιαφέρον πάντως...

Δημοσ.

Είμαι περίεργος για το πώς ακριβώς δουλεύει σε detachable μέσο όπως φορητό σκληρό ή USB flash drive< θα το δω μετά που θα΄χω λίγο χρόνο. Ενδιαφέρον πάντως...

Μια χαρά δουλεύει, εγώ όλα μου τα backups τα έχω σε detachable εξωτερικό, τον οποίο συνδέω μόνο για το backup και μετά τον σβήνω.

Κατά πόσο είναι άξιο εμπιστοσύνης το Shareware site;

Έχω πάρει κατά καιρούς κι άλλα, αλλά δεν τα έβαλα ποτέ.

Αυτό όμως το θέλω, αφού έχω το 9 και θα ήθελα το 10.

Δημοσ.

Δεν εννοούσα το πόσο καλά δουλεύει, αλλά το ΠΩΣ, δηλαδή τον τρόπο. Γιατί οκ, ένα PC (φορητό ή σταθερό) καταλαβαίνω, περνάς το software, δηλώνεις το ίδιο account, δηλώνεις (υποθέτω) ποιο folder από το ένα PC να συγχρονίζει με ποιο folder του άλλου και κάνει τον συγχρονισμό (με την λογική υποθέτω να αντιγράφει μόνο τα αρχεία που αλλάζουν και όχι όλα πάλι). Αλλά με έναν εξωτερικό δίσκο ήμουν περίεργος πώς το κάνει, δεν το εγκατέστησα ακόμα το πρόγραμμα, θα το βάλω μετά όμως, με ενδιαφέρει, κάνα τακτικά sync ανάμεσα σε 2 PC και έναν εξωτερικό δίσκο για τα αρχεία της δουλειάς.

Τώρα βέβαια για θέματα ασφάλειας όταν τα αρχεία μεταφέρονται μέσω κάποιου server κάποιας εταιρίας δεν ξέρω αν αξίζει να μιλήσουμε. Μέχρι τώρα έκανα -μέσω FreeFileSync- backup από τον ένα σταθερό στον εξωτερικό δίσκο και μετά από τον εξωτερικό δίσκο στον δεύτερο σταθερό, έχοντας τα έτσι 3 φορές...

Δημοσ.

Τι γαμάτη εφαρμογή, ευχαριστώ TS

Είχα στήσει χειροκίνητο cloud sync OneDrive με Dropbox στο server μου και νομίζω πως με έχει σώσει.

Δημοσ.

Αυτές οι εφαρμογές που δίνονται δωρεάν από τέτοια sites, μπορούν να εγκατασταθούν σε επαγγελματικούς υπολογιστές, ενώ δεν υπάρχει τιμολόγιο, χωρίς πρόβλημα σε περίπτωση ελέγχου ή προορίζονται μόνο για προσωπική χρήση;

Μάλλον οχι

Terms and Conditions

• This is a 1-computer lifetime license, for noncommercial use only

• Like 1
Δημοσ.

Από το πρώτο για να πάρεις το Key για το Pro...

To free έχει περιορισμένες δυνατότητες.....  δες εδώ.... https://www.goodsync.com/free-vs-pro

Το key που μου ηρθε στο mail  που το βαζουμε? γιατι δεν μπορω να βρω

OK το βρηκα ηταν στο help

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...