benign Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δεν εχω ασχοληθει η εξετασει οθονες με G-sync αλλα το σκεφτομουν. Ρωτησα δυο φιλους ξενους που ειναι πολυ καλοι και παλιοι competitive gamers και οι δυο συμπτωματικα με Nvidia καρτες σταθερα εδω και χρονια και μου ειπαν οτι ειναι πεταμενα λεφτα και δεν κανει καμμια τρομερη διαφορα,μαρκετινγκ κολπο το G- sync. Μιλαω για ατομα με πολυ ακριβο hardware.Δεν ξερω αν εχουν δικιο,απλα το αναφερω για τον φιλο inler γιατι τους εμπιστευομαι αρκετα. Οποτε μου προτειναν ενα καλο 27' IPS monitor 1440p η ακομη καλυτερα μεγαλυτερο monitor,παλι 1440p,αναλογως με τι καρτα θα το συνδιασω. 1
Inler Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστω Benign...Το ξερω οτι ειναι περισσοτερο θεμα marketing και δεν κολλαω σε αυτο Θα κοιτουσα σε 27' και 1440P αλλα με περιοριζει ο χωρος και πρεπει να κανω πολλες παραμετροποιησεις Απο την αλλη 1440P 27' και 144Hz μπορει για φετος η 1070 να κραταει καπου στα 70-80fps αλλα ιδανικη θα ηταν η 1080 και δεν θελω να ανεβω τοσο πολυ για αυτο εξαρχης πηρα 1080P 144hz για να κινουμαι μεταξυ 100-120fps Γενικα δυσκολα να βρεις ολα οσα ψαχνεις σε μια οθονη...Κοιτουσα μια liyama 27' 1440P freesync ips λογικη τιμη αλλα ειναι στα 75hz για παραδειγμα Ομοιως και η Acer Z271T που ειναι 144hz g-sync VA 1080P αλλα στις 27' αντι για 24' Πρεπει απο τα 300€ αρχικα αντε μεχρι 450€ που διαθετω τελικα να φτασω στα 600€ για να βρω κατι ολοκληρωμενο 1
ilos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Οι τιμές στα "high end" monitor γενικά στην Ελλάδα είναι για κλάματα. Περιμένουμε κάθε χρόνο την black friday μήπως φιλοτιμηθούν και παίξουν περίπου στα ίδια λεφτά που τις έχει το amazon όλη την χρονιά. Πάρε καλύτερα που λέει ο λόγος 3 27ρες Dell 2717Η με 6 κατοστάρικα, που έχουν και καλύτερη ποιότητα κατασκευής και καλύτερο quality control από κάτι asus 27ρια ips 144Hz τίγκα στο ips glow/bleeding με περισσότερα λεφτά.
naruto14 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Οι τιμές στα "high end" monitor γενικά στην Ελλάδα Ευρώπη είναι για κλάματα. Περιμένουμε κάθε χρόνο την black friday μήπως φιλοτιμηθούν και παίξουν περίπου στα ίδια λεφτά που τις έχει το amazon όλη την χρονιά. Πάρε καλύτερα που λέει ο λόγος 3 27ρες Dell 2717Η με 6 κατοστάρικα, που έχουν και καλύτερη ποιότητα κατασκευής και καλύτερο quality control από κάτι asus 27ρια ips 144Hz τίγκα στο ips glow/bleeding με περισσότερα λεφτά. Σε διόρθωσα
ilos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Ναι τουλάχιστον οι Γερμανοί είναι 20-30 ευρώ κάτω για τα μεταφορικά
birel-motosport Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δεν εχω ασχοληθει η εξετασει οθονες με G-sync αλλα το σκεφτομουν. Ρωτησα δυο φιλους ξενους που ειναι πολυ καλοι και παλιοι competitive gamers και οι δυο συμπτωματικα με Nvidia καρτες σταθερα εδω και χρονια και μου ειπαν οτι ειναι πεταμενα λεφτα και δεν κανει καμμια τρομερη διαφορα,μαρκετινγκ κολπο το G- sync. Μιλαω για ατομα με πολυ ακριβο hardware.Δεν ξερω αν εχουν δικιο,απλα το αναφερω για τον φιλο inler γιατι τους εμπιστευομαι αρκετα. Οποτε μου προτειναν ενα καλο 27' IPS monitor 1440p η ακομη καλυτερα μεγαλυτερο monitor,παλι 1440p,αναλογως με τι καρτα θα το συνδιασω. Για να σου είπαν αυτά τα Μάλλον έχουν πάνω από 10 βαθμούς μυωπία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα