Προς το περιεχόμενο

24' 1080P 144hz g-sync/freesync

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνδυαζα την Samsung C24FG73 με μια rx480 οποτε οπως καταλαβαινετε ειχα freesync

Χρειαστηκε να επιστρεψω με rma το monitor και συγχρονως επεσε μια gtx1070 στα χερια μου η οποια ειναι +20fps χοντρικα στα 144hz

Το ερωτημα μου ειναι ξαναχτυπαω τη C24FG73 η οποια με αφησε ικανοποιημενο με την 1070 διχως να μπορω να χρησιμοποιησω το freesync ή παω σε g-sync monitor και αν σε ποιο?(budget 400€)..Η απουσια του freesync θα επηρεασει καπου ή οχι?

Απο μεριας AMD επιπεδου 1070 με freesync ειναι η Vega56 αλλα λογω διαθεσιμοτητας/τιμης κ.α δεν αποτελει επιλογη

Δημοσ.

Το Gsync είναι πιο ακριβό και με 400€ θα βρεις μόνο ΤΝ οθόνες που θεωρώ πως είναι κατώτερες από την FG73.

Ειδικά στα 1080p Gsync είναι λίγες οι επιλογές εκτός ΤΝ. Οι εταιρείες πάνε σε 1440p ή παραπάνω καλώς ή κακώς.

https://pcmonitors.info/others/nvidia-g-sync-variable-refresh-rate-technology/

Πάντως και εμένα με ψήνει ιδιαίτερα η FG73 και είναι κρίμα που η Samsung δεν έχει βγάλει κάτι ακόμη σε Gsync.

Λίγο offtopic αλλα μπορείς να μας πεις εντυπώσεις της FG73 και γιατί έκανες RMA?

Δημοσ.

Αρκετα ικανοποιημενος

Λιγο οι γωνιες θεασης ειναι αρνητικο

Μεχρι χθες απο το amazon.it η τελικη τιμη ηταν 310€ με μεταφορικα οποτε δεν θεωρω οτι υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα

Νομιζω εβγαλε κατι καινουργιες με g-sync αλλα στα 500€+

Λογω καμμενου pixel(1)

Σε 27' 2Κ 144hz g-sync υπαρχει τιποτα?

Δημοσ.

Αρκετα ικανοποιημενος

Μεχρι χθες απο το amazon.it η τελικη τιμη ηταν 310€ με μεταφορικα οποτε δεν θεωρω οτι υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα

Λογω καμμενου pixel(1)

Στο budget σου ούτε καν. Θέλει να ανέβεις 200+ ευρώ πάνω για το πρώτο TN Panel (Dell S2716DG). Επίσης μπορείς να κοιτάξεις στα 500+ ευρώ 144hz 2K freesync προτάσεις με TN ή IPS.

Δημοσ.

Αρκετα ικανοποιημενος

Λογω καμμενου pixel(1)

Ισχύει, η FG73 είναι ίσως η κορυφαία στη τιμή αυτή. Κατά τα άλλα όπως είπε και ο φίλος naruto, το gsync ξεφεύγει πολύ και αν πάρεις TN Panel πιστεύω θα χάσεις πολύ σε ποιότητα απεικόνισης.

Μου φαίνεται πως προσωπικά θα περιμένω το 2018 για να αλλάξω οθόνη αν και δε βλέπω να πέφτουν ιδιαίτερα οι τιμές του gsync..

Δημοσ.

Η XB241H είναι ΤΝ αλλά είναι η πιο οικονομική επιλογή σε Gsync αυτή τη στιγμή μαζί με την AOC 2460PG που βέβαια είναι του 2014.

Η Z271 είναι VA, έχει πάρει καλές κριτικές αλλά είναι 27'' στα 1080p που σε μερικούς ίσως να μην αρέσει.

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/acer_predator_z271.htm

Δημοσ.

Δεν υπάρχει σύγκριση προσωπικά, η Samsung είναι σαφώς ανώτερη σε όλα και όπως είπε ο φίλος παραπάνω μια χαρά θα είσαι με την 1070.

Δημοσ.

Ναι αλλα με τη Samsung C24FG73 υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να παρουσιαστει προβλημα

Θεωρω οτι η Xg2402 ειναι ασφαλεστερη επιλογη βασει των reviews της Xg2401

Για g-sync το σκεφτηκα αλλα για αξιολογο monitor παμε στα 450€+ και επειδη τωρα εχω την 1070 αυριο μπορει να εχω AMD θεωρω οτι δεν αξιζει

Θελω να τη βγαλω για κανα 1-1,5 χρονο με αυτο που θα παρω και αργοτερα βλεπουμε

Δημοσ.

Δεν παρατηρησα γιατι δεν πολυ ασχοληθηκα κιολας

Δεν εμφανιζεται σε ολα τα παιχνιδια απο οτι εχω διαβασει

Υποτιθεται οτι το C24FG73 περιορισε το προβλημα σε σχεση με το C24FG70

Γενικα εχει τα θεματακια του το monitor οπως purple motion blurry text και κακες γωνιες θεασης για αυτο εκανα preorder το Xg2402 και θα δουμε τι θα αποφασισω

Δημοσ.

Δεν παρατηρησα γιατι δεν πολυ ασχοληθηκα κιολας

Δεν εμφανιζεται σε ολα τα παιχνιδια απο οτι εχω διαβασει

Υποτιθεται οτι το C24FG73 περιορισε το προβλημα σε σχεση με το C24FG70

Γενικα εχει τα θεματακια του το monitor οπως purple motion blurry text και κακες γωνιες θεασης για αυτο εκανα preorder το Xg2402 και θα δουμε τι θα αποφασισω

Meh έχει θέματα readability? Τότε δεν μου κάνει με τπτ γιατί διαβάζω pdf στην main monitor μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...