Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Manjaro, το chart που παρουσιάζεις αφορά μέσω όρο ταχυτήτων που έχουν γίνει collected από smartphones και τίποτα παραπάνω.

Η αξία του είναι μηδενική. Φιλικά πάντα :)

όχι εκεί ακριβώς είναι η αξία μιλάει για τον μέσο όρο σε πραγματικά download speeds.

Αξία ανεκτίμητη.. στα χαρτιά είμαι και εγώ καταχωρημένος ότι έχω 50mbps VDSL ...

οπότε στα χαρτιά εξαιτίας μου ο ΟΤΕ θα βάλει +1 στα άτομα με πρόσβαση 50 mbps στην ελλάδα

που να ξέρανε όμως ότι έχω λίγο καλύτερη σύνδεση απο 24άρα...

Ts αν σε έβαλαν κέντρο και όχι καμπίνα αυτό είναι το αποτέλεσμα μην εκπλήσσεσαι, το ίδιο έχει πάθει και η αδερφή μου που είναι 800 μέτρα από κέντρο και την έβαλαν εκεί. Εγώ που έχω τη καμπίνα κάτω από το σπίτι πιάνω αυτό που πρέπει

θεωρητικά θα έπρεπε να πιάνω όμως γύρο στα 40 έστω κάτι ψιλά πάνω απο 30 με την απόσταση και το attenuation μου...

VDSL2_Snelheid.gif

• Like 1
Δημοσ.

όχι εκεί ακριβώς είναι η αξία μιλάει για τον μέσο όρο σε πραγματικά download speeds.

Αξία ανεκτίμητη.. στα χαρτιά είμαι και εγώ καταχωρημένος ότι έχω 50mbps VDSL ...

οπότε στα χαρτιά ο ΟΤΕ θα βάλει +1 στα άτομα με πρόσβαση 50 mbps στην ελλάδα

που να ξέρανε όμως ότι έχω λίγο καλύτερη σύνδεση απο 24άρα...

Δεν υπάρχει καμία αξία σε κάτι που δείχνει τον μέσο όρο. Έτσι "απλά και γενικά". Είπα και από το πρώτο ποστ ότι το ζήτημα είναι πολύ σύνθετο για να αναλυθεί τόσο επιφανειακά.

θεωρητικά θα έπρεπε να πιάνω όμως γύρο στα 40 έστω κάτι ψιλά πάνω απο 30 με την απόσταση και το attenuation μου...

Το "θεωρητικά" είναι μεγάλη κουβέντα και αφορά μόνο συνθήκες εργαστηρίου (ιδανικές συνθήκες).

Θεωρητικά λοιπόν όχι δεν θα έπρεπε γιατί παρέβλεψες τον παράγοντα του crosstalk.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καμία αξία σε κάτι που δείχνει τον μέσο όρο. Έτσι "απλά και γενικά". Είπα και από το πρώτο ποστ ότι το ζήτημα είναι πολύ σύνθετο για να αναλυθεί τόσο επιφανειακά.

Δεν είναι καθόλου επιφανειακά ο μέσος όρος σημαίνει ότι αν αύριο 10.000 νέοι συνδρομητές μπούνε στο δίκτυο (δεδομένου ότι αντέχει το δίκτυο τέτοιο αριθμό ατόμων) οι περισσότεροι θα κατεβάζουν με ταχύτητες κοντά στον μέσο όρο. Αυτό είναι η όλη λογική του να ψάχνουμε τον μέσο όρο σε ενα στατιστικό δείγμα. Δεν ειναι κάτι που πιστεύω εγώ δηλαδή.. απλά έτσι δουλεύει το πράγμα.

λιγότεροι θα έχουν πάτο και περίπου το ίδιο θα έχουν πάρα πολύ μεγάλες ταχύτητες.

πχ στην Ελλάδα υπάρχει ένα σορό κόσμος που έχει ADSL 24αρες γραμμές κόβω όμως το χέρι μου ότι αν googlάρω (δεν το έχω κάνει αλλά είμαι τόσο σίγουρος μέσα απο την εμπειρία μου βλέποντας άτομα να μιλάνε για αυτό αλλά και απο εμένα και τους γνωστούς μου) ότι ο μέσος όρος download είναι στην καλύτερη 12mbps

για να μην πω 8...

• Super Moderators
Δημοσ.

πχ στην Ελλάδα υπάρχει ένα σορό κόσμος που έχει ADSL 24αρες γραμμές κόβω όμως το χέρι μου ότι αν googlάρω (δεν το έχω κάνει αλλά είμαι τόσο σίγουρος μέσα απο την εμπειρία μου βλέποντας άτομα να μιλάνε για αυτό αλλά και απο εμένα και τους γνωστούς μου) ότι ο μέσος όρος download είναι στην καλύτερη 12mbps

Νομίζεις ότι διαφέρει η χασούρα ταχύτητας που έχουμε στην ADSL2+ στην Ελλάδα από την χασούρα που έχουν στο εξωτερικό? Συγκρίνουμε πάντα ίδιες τεχνολογίες, το γιατί είχαμε/έχουμε τόσα χρόνια αυτή κι αλλού έχουν οπτικές/cable κτλπ είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...