Manjaro Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Λοιπόν το τοπικ αυτό το ξεκινάω μιας και βλέπω αυτό το φαινομενικά άσχετο βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=n54-eEvoMpg Στο οποίο αναφέρονται τα προβλήματα όσο αφορά την πρόσβαση στο γρήγορο internet (δηλαδή απο 25mbps down και απο 3Mbps up -σύμφωνα με τον ορισμό του FCC για το τι νοείται ως broadband πρόσβαση στο διαδίκτυο) Και λένε μας βάζουν στο ίδιο επίπεδο με την Κένυα λέγοντας ότι μεχρι και η ελλάδα έχει καλύτερο average απο αυτών των rural περιοχών της ΗΠΑ ..Α ναι και η Κένυα έχει καλύτερο average απο την ελλάδα μια αφρικανική χώρα με "ζουλού" πενταπλάσιας έκτασης και πενταπλάσιου πληθυσμού (που έχει σημασία γιατι απο θέμα κόστος και υποδομής γενικότερα αλλιώς ειναι να καλύψεις 10 στρέμματα για να εξυπηρετήσεις 10 άτομα με wifi αλλιώς 100 για να εξυπηρετήσεις 20 άτομα.. ) Αλλά οκ δεν σταμάτησα εκει με ένα απλό google "average mobile speed in greece" πρώτο αποτέλεσμα βγήκε κάτι με τίτλο "Fastest Mobile Internet: U.S. Speeds Are Slower Than Greece | Money" απο το time.com Δηλαδή όπως εμείς λέμε πχ ότι γίναμε ταμτούμ υποτιμητικά (πολύ φοβάμαι για το ταμτούμ) έτσι οι Αμερικάνοι λένε γίναμε ελλάδα
Mau/Maus Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Τον ελεύθερο χρόνο σου να είχα ρε παίχτη και τι στον κόσμο .. 8
Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Εγώ από τότε που σταμάτησα την vodafone (πρώην hol) και έβαλα otenet κάθε 2-3 ώρες πέφτει η σύνδεση.
Manjaro Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Τον ελεύθερο χρόνο σου να είχα ρε παίχτη και τι στον κόσμο .. να διάβαζες όταν ήσουν μικρός 1
AristidisZ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 να διάβαζες όταν ήσουν μικρός Για να έμπαινες στο δημόσιο :P 2
Manjaro Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 To νόημα του topic ποιο ακριβώς είναι; ότι είμαστε το παράδειγμα προς αποφυγή για τους Αμερικάνους μια απο τις χώρες που τους έρχεται στο μυαλό όταν θέλουν να βρουν μια αναλογία για υποανάπτυκτους τεχνολογικά ανθρώπους. και το ότι βασικά ισχύει μιας και ειδικά αν βάλουμε υπόψιν μας τα γεωγραφικά μας χαρακτηριστικά και την πληθυσμιακή πυκνότητα έχουμε από τα χειρότερα δίκτυα στον κόσμο και δεν φταίνε τόσο οι τιμές, στην Βουλγαρία για παράδειγμα με χαμηλότερους μισθούς και χαμηλότερες τιμές (για τα πακέτα) προσφέρουν 1Gbps ταχύτητες. Τουλάχιστον όσο αφορά τους Αμερικάνους οι επαρχίες που είναι κυκλωμένες εκεί στο thubnail είναι τόσο τεράστιες που χωράνε ολόκληρα κομμάτια της Ευρώπης μέσα τους.. και ειναι σχετικά αραιοκατοικημένες οπότε έχουν μια μικρή δικαιολογία αλλά πάραυτα αυτοκριτικάρονται.
l337 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 ότι είμαστε το παράδειγμα προς αποφυγή για τους Αμερικάνους μια απο τις χώρες που τους έρχεται στο μυαλό όταν θέλουν να βρουν μια αναλογία για υποανάπτυκτους τεχνολογικά ανθρώπους. και το ότι βασικά ισχύει μιας και ειδικά αν βάλουμε υπόψιν μας τα γεωγραφικά μας χαρακτηριστικά και την πληθυσμιακή πυκνότητα απο έχουμε τα χειρότερα δίκτυα στον κόσμο και δεν φταίνε τόσο οι τιμές στην Βουλγαρία με χαμηλότερους μισθούς και χαμηλότερες τιμές (για τα πακέτα) προσφέρουν 1Gbps ταχύτητες. α) Όσον αφορά την κινητή έχουμε από τα γρηγορότερα δίκτυα στο κόσμο. β) Όσον αφορά τη σταθερή δεν τα πάμε άσχημα λαμβάνοντας υπόψιν πάρα πολλούς παράγοντες. Και επειδή βλέπουμε τελείως επιφανειακά το θέμα, πάρε και μία φωτογραφία από την ταχύτητα που έχω αυτή την στιγμή (όχι mobile) εδώ Αθήνα (η οποία είναι πολύ χαμηλή αυτή τη στιγμή). Με το παραπάνω -δικό σου- σκεπτικό είναι σαν να βγαίνω μετά και να λέω ότι εδώ στην Ελλάδα είμαστε γαμάτοι και οι άλλοι είναι υποανάπτυκτοι (NOT). Είναι πιο σύνθετο το ζήτημα του γιατί δεν έχουμε καλύτερες ταχύτητες στη σταθερή εδώ Ελλαδα.
Manjaro Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 α) Όσον αφορά την κινητή έχουμε από τα γρηγορότερα δίκτυα στο κόσμο. β) Όσον αφορά τη σταθερή δεν τα πάμε άσχημα λαμβάνοντας υπόψιν πάρα πολλούς παράγοντες. Και επειδή βλέπουμε τελείως επιφανειακά το θέμα, πάρε και μία φωτογραφία από την ταχύτητα που έχω αυτή την στιγμή εδώ Αθήνα (η οποία είναι πολύ χαμηλή αυτή τη στιγμή). Με το παραπάνω -δικό σου- σκεπτικό είναι σαν να βγαίνω μετά και να λέω ότι εδώ στην Ελλάδα είμαστε γαμάτοι και οι άλλοι είναι υποανάπτυκτοι (NOT). untitled.jpg Είναι πιο σύνθετο το ζήτημα του γιατί δεν έχουμε καλύτερες ταχύτητες στη σταθερή εδώ Ελλαδα. όσο αφορά την κινητή είμαστε πιο κάτω και απο την Κένυα τι δεν καταλαβαίνεις; (άσε που και αυτά τα νούμερα πειραγμένα πρέπει να είναι πειραγμένα γιατι σπάνια πετυχαίνω full download speeds και ας είναι το 4g μου με τουλάχιστον 2 γραμμές.. ) τώρα για την σταθερή δεν το σχολιάζω καν.. δεν νομίζω να υπάρχει αμφιβολία όλοι ξέρουμε τις "πρωτιές" μας εκει.. το screenshot τι σημαίνει;
l337 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 α) Ψάξου λίγο καλύτερα, διότι στην κινητή έχουμε από τις καλύτερες ταχύτητες στον κόσμο.β) to screenshot το έβαλα για να σου δείξω την πλάνη του πρώτου σου ποστ που έλεγες πως είμαστε υποανάπτυκτοι. Όλα σχετικά είναι. Αυτά που βλέπεις και θαυμάζεις, υπάρχουν και εδώ. Το screenshot είναι από cosmote.
vairass Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 να διάβαζες όταν ήσουν μικρός Ο δάσκαλος τα έλεγε αλλά που μυαλό..Θα ήθελα να ήμουν 10 με μυαλό 60αρι.
Manjaro Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 α) Ψάξου λίγο καλύτερα, διότι στην κινητή έχουμε από τις καλύτερες ταχύτητες στον κόσμο. β) to screenshot το έβαλα για να σου δείξω την πλάνη του πρώτου σου ποστ που έλεγες πως είμαστε υποανάπτυκτοι. Όλα σχετικά είναι. Αυτά που βλέπεις και θαυμάζεις, υπάρχουν και εδώ. Το screenshot είναι από cosmote. @β) ναι όλα είναι σχετικά γιαυτό και είναι άκυρο το screen-shot σου.. εσύ επειδή δουλεύεις στον OTE ή έχεις κάποιο ειδικό πιλοτικό πακέτο δεν αντιπροσωπεύεις την πλειοψηφία των Ελλήνων (αν και πραγματικά σιγά την γραμμή απλά για τα ελληνικά δεδομένα ειναι υπερσούπερ..ένας τυχαίος Βούλγαρος σην Σόφια με 35 λέβα έχει τουλάχιστον διπλάσιο download τουλάχιστον τριανταπλάσιο upload και 1 με 2ms ping χωρίς να δουλεύει στον ΟΤΕ της Βουλγαρίας ή να ειναι σε κάποιο πιλοτικό πρόγραμμα. ) να βάλω και το δικό μου που είναι πιο normal στατιστικό δείγμα (αν και για τους ίδιους λόγους απο μόνο του δεν σημαίνει τίποτα ) με 19attenuation 900 μέτρα απο το ΑΚ κέντρο ηράκλειο. Η σύνδεση είναι 50mbps υποτίθεται και με ΟΤΕ έπιανε λιγότερο (26) και το Ping στον ίδιο server 34 (και έχω ψαχτεί για να βρω διαμέρισμα με καλή σχετικά ταχύτητα ) @α) και εγώ πρώτοι βλέπω να είμαστε... απο το τέλος... 1
l337 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Manjaro, το chart που παρουσιάζεις αφορά μέσω όρο ταχυτήτων που έχουν γίνει collected από smartphones και τίποτα παραπάνω.Η αξία του είναι μηδενική. Φιλικά πάντα
logistoulis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ts αν σε έβαλαν κέντρο και όχι καμπίνα αυτό είναι το αποτέλεσμα μην εκπλήσσεσαι, το ίδιο έχει πάθει και η αδερφή μου που είναι 800 μέτρα από κέντρο και την έβαλαν εκεί. Εγώ που έχω τη καμπίνα κάτω από το σπίτι πιάνω αυτό που πρέπει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα