Predatorkill Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Εγω οτι bug βρω το καταπινω, γραφω τοσο χαλια που κοντευω 200 κιλα 4
exarhis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Τσιγάρα πολλά και καφέ. Πολύ καφέ. εσπρέσο φραπέ ότι ποιο δυνατό. Μετά για χαλάρωση καμία μπύρα και αν γίνει νόμιμο κάνα γελαστό (old hippie) 1
tsofras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Καλά πως μπορείτε εσύ και ο Τσόφρας να πίνετε μπύρα και κρασί αντίστοιχα ? Όταν πίνω το αλκοόλ έχει άμεση επίδραση στην ικανότητα αυτοσυγκέντρωσής μου, και οι προγραμματιστικές δεξιότητες μου υποφέρουν. Κανα ποτηράκι μαν δεν είπαμε να ξερνάμε κιόλας Τώρα που ήπια 2 πάμε για άλλα
leonidas_fs Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Άπειρο νερό, (κανάτες, μπουκάλια των 1.5/2 λίτρων), πολύ καφέ (σκέτο φυσικά) και καμια ζαχαρίτσα (του καφέ) δίπλα αν πονέσει το κεφάλι απο την κούραση. Η ζάχαρη τι φάση;; Σε βοηθάει να ξεπεράσεις τον πονοκέφαλο;
GReaperEx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δεν έχει σνακ. Όσο συγκεντρώνομαι στο πρόβλημα ούτε πεινάω, ούτε διψάω, ούτε νυστάζω. Ιδίως όταν προσπαθώ να βρω κάποιο bug... 1
Sheogorath Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Η ζάχαρη τι φάση;; Σε βοηθάει να ξεπεράσεις τον πονοκέφαλο; Την κούραση κυρίως. Τρώω σπάνια ζάχαρη, και με πιάνει υπερένταση σαν 2 καφέδες αν φάω.
nilosgr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Εγω κυριως σοκολατα / τσαι και απο φαγητο cookie bites / M&Ms / μπαρες / σοκολατακια, και φυσικα πολυ νερο (με ή χωρις καποιο αναβραζον συμπληρωμα πχ βιταμινη C, πολυβιταμινες, σπιρουλινα κλπ) προτιμω φαγητα γλυκα για να μην τρωω συχνα και μικρα σε μεγεθος για λιγοτερα ψιχουλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα