Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την πηρα το απογευμα την ραμ.

Το προ 2017 παιζει νερο οποτε νομιζω κομπλε ειμαι!

Τον αλλο μηνα ισως πουλησω αυτη την καρτα και τσονταρω κι αλλα να παρω μια καλυτερη αν και δεν καιγομαι.

Στεναχωρηθηκα που μου ειπατε οτι ειναι τοσο πολυ παλια...

και τι σε νοιάζει που είναι παλιά; Αν τρέχει αυτά που θέλεις είσαι κομπλέ. Το να πάρεις μια πιο καινούρια και να αποδίδει χειρώτερα δεν θα σε βοηθήσει κάπου.

Έχε το νου σου αν βρεις καμία ευκαιρία εδώ μέσα. Μερικές φορές πουλάνε σε πολύ καλές τιμές. Αν βρεις καμία πολύ καλή ευκαιρία αγοράζεις καλύτερη κάρτα και πουλάς την δικιά σου όσο την πήρες. 

• Like 2
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και θα μπορουσα να παιζω τα παιχνιδια αυτα με καλυτερα γραφικα;Ή θα με περιοριζε ο επεξεργαστης;

μια χαρα θα επαιζες εδω  την αλλη φορα ο αλλος την πουλαγε 50  θα του εκανες και ενα παζαρακι τοτε και ολα κομπλε ....ειδικα αν εισαι και της αγορας ευκολα βρίσκεις πραγματα και σε καλες τιμες 

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη μπηκα σε αυτη την διαδικασια,κι επειδη μου κατσε τωρα,τον αλλο μηνα μολις πληρωθω θα πουλησω επεξεργαστη και καρτα γραφικων για να αναβαθμησω σε κατι καλυτερο.

Για αρχη θελω να μου πειτε τι τιμη θα μπορουσα να πουλησω τον AMD A8-5600k επεξεργαστη μου.Την καρτα θα την βαλω οσο την πηρα.

Και τωρα θελω να μου προτεινετε επεξεργαστη (παντα για μεταχειρισμενο).

Το socket μου ειναι FM2.

Δεν ξερω γιατι το κανω,αλλα μολις εμαθα οτι η καρτα που πηρα ειναι τοσο παλια ξενερωσα...

Τωρα οσον αφορα το budget,το πολυ 80€.Οσο πιο χαμηλα γινεται (εννοω τα χρηματα που θα πουλησω καρτα και cpu κι αλλα 80)

Δημοσ.

Επειδη μπηκα σε αυτη την διαδικασια,κι επειδη μου κατσε τωρα,τον αλλο μηνα μολις πληρωθω θα πουλησω επεξεργαστη και καρτα γραφικων για να αναβαθμησω σε κατι καλυτερο.

Για αρχη θελω να μου πειτε τι τιμη θα μπορουσα να πουλησω τον AMD A8-5600k επεξεργαστη μου.Την καρτα θα την βαλω οσο την πηρα.

Και τωρα θελω να μου προτεινετε επεξεργαστη (παντα για μεταχειρισμενο).

Το socket μου ειναι FM2.

Δεν ξερω γιατι το κανω,αλλα μολις εμαθα οτι η καρτα που πηρα ειναι τοσο παλια ξενερωσα...

Τωρα οσον αφορα το budget,το πολυ 80€.Οσο πιο χαμηλα γινεται (εννοω τα χρηματα που θα πουλησω καρτα και cpu κι αλλα 80)

Μην πουλήσεις τον επεξεργαστή σου φίλε, δεν αξίζει να δώσεις χρήματα για επεξεργαστή και μητρική για την χρήση που το θέλεις τον υπολογιστή. Είναι αρκετά καλός ο επεξεργαστής.

Μην τρελαίνεσαι με την κάρτα, είναι παλιά αλλά καλή. Αν σε καίει τόσο πολύ πούλησε την κάρτα και αγόρασε μια πιο καινούρια.

• Like 1
Δημοσ.

Ο αλλος μου ελεγε οτι δεν κανει κι οτι ειναι επιπεδου celeron.

Η καρτα τον αλλο μηνα θα φαει σουτ αν και δεν εχει κανενα θεμα.Εγινε ψυχολογικο πια και θελω να την δωσω.

Θα ξεκινησω με καρτα αμα ειναι και βλεπουμε..

Δημοσ.

Η καρτα τον αλλο μηνα θα φαει σουτ αν και δεν εχει κανενα θεμα.Εγινε ψυχολογικο πια και θελω να την δωσω.

Όχι δεν έχει καμία σχέση με Celeron ο επεξεργαστής σου. Και ποιο το πρόβλημα με τους celeron? Ο G3900 (celeron) είναι αξιοπρεπέστατος επεξεργαστής για τα χρήματα του (35-40 ευρώ). 

Ο δικός σου είναι τετραπύρηνος και οι celeron είναι διπύρηνοι.

Βαθμοί στο https://www.cpubenchmark.net/cpu_list.php

A8-5600K  4330

G3900 celeron 3056

Μια χαρά είναι ο επεξραστής σου, αλλάξε κάρτα για αρχή αφού σε καίει τόσο πολύ και στο μέλλον βλέπεις τι θα κάνεις αν δεν σε καλύπτουν αυτά που έχεις.

• Like 2
Δημοσ.

αν θες άλλαξε την κάρτα σου με μια ρχ 460 4gb  και δώσε τον cpu soy kai πάρε enan  α10 7850k .Θ δεις τεράστια διάφορα στα games και επειδή η amd ανεβάζουν θερμοκρασίες παίρνεις και μέσα από το site και μια coolermaster 212 evo και είσαι τζιτζι ...προσοχη γ να σ παιξει ο α10 7850κ θελει update to bios !

Δημοσ.

αν θες άλλαξε την κάρτα σου με μια ρχ 460 4gb  και δώσε τον cpu soy kai πάρε enan  α10 7850k .Θ δεις τεράστια διάφορα στα games και επειδή η amd ανεβάζουν θερμοκρασίες παίρνεις και μέσα από το site και μια coolermaster 212 evo και είσαι τζιτζι ...προσοχη γ να σ παιξει ο α10 7850κ θελει update to bios !

αυτο εξαρταται απο τι REV ειναι η μητρικη...! 

για να παιρνει τους A8-A10 7000 series πρεπει να ειναι REV 3.0..!   

αν ειναι REV 1 - 1.2 ΔΕΝ τους παιρνει..., μονο μεχρι A10 6000series!  

Δημοσ.

Rev.1,2 ειναι η δικη μου.

Οποτε θα ασχοληθω μονο με την καρτα γραφικων οπως προτεινε ο αβαταρ.

Ευχαριστω για αλλη μια φορα!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρηκα μια Msi r7850 2gb ddr5 στα 60€.Απο οτι ειδα ειναι η radeon HD 7850.Αξιζει αυτη ή ειναι παλια κι αυτη;

Επεξ/σία από Warzycha
Δημοσ.

Βρηκα μια Msi r7850 2gb ddr5 στα 60€.Απο οτι ειδα ειναι η radeon HD 7850.Αξιζει αυτη ή ειναι παλια κι αυτη;

Εξαρτάτε το τι εννοείς παλιά

GeForce GTX 465 May 31, 2010 Radeon HD 7850 March 19, 2012

Είναι καλή κάρτα η 7850 πάντως, την δούλευα μέχρι πρόσφατα. Το να πάρεις καινούρια κάρτα και να είναι ψόφια δνε λέει κάτι. Μπορείς να πάρεις π.χ μια GT 1030 καινούρια στα 70 ευρώ (με έτος κυκλοφορίας 2017) αλλά θα είναι πολύ χειρότερη σε επιδόσεις από την GTX 465 Και την 7850.

Δημοσ.

Μαλιστα καταλαβα...

Οποτε μενω ως εχει.Το ποτε κυκλοφορησε μια καρτα απο που το βλεπω;Υπαρχει site;Να μην σας πρηζω και συνεχεια...

Επισης εχω μπερδευτει με τις διαφορες εκδοσεις σε μνημη που εχουν οι καρτες και το κοβω να κανω καμια κοτσανα παλι.

Γενικα βλεπω πολυ ψηλες τιμες στα μεταχειρισμενα και στο τελος θα παρω καινουρια τα Χριστουγεννα να τελειωνει.

Δημοσ.

Μαλιστα καταλαβα...

Οποτε μενω ως εχει.Το ποτε κυκλοφορησε μια καρτα απο που το βλεπω;Υπαρχει site;Να μην σας πρηζω και συνεχεια...

Επισης εχω μπερδευτει με τις διαφορες εκδοσεις σε μνημη που εχουν οι καρτες και το κοβω να κανω καμια κοτσανα παλι.

Γενικα βλεπω πολυ ψηλες τιμες στα μεταχειρισμενα και στο τελος θα παρω καινουρια τα Χριστουγεννα να τελειωνει.

google it  or Wikipedia

ψαχνεις οποια θες με το ....."release date"

Δημοσ.

60€ για την 7850 είναι πολύ καλή αναλογία κόστους απόδοσης. Αν δεν διαθέτεις παραπάνω πάρε την 7850, αφού είναι πολύ καλύτερη της 465. Δεν νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...