secr324 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα, αντιμετωπίσω πρόβλημα με την κάρτα γραφικών στο λάπτοπ.. Μόλις την εγκαταστήσω, το λαπτοπ τρώει κολλήματα που λύνονται μόνο με hard rest, οπότε μένω χωρίς εγκατεστημένη κάρτα γραφικών που πιθανότατα χρησιμοποιεί την defult. To παραπάνω δεν μου δημιουργεί συγκεκριμένο πρόβλημα πέρα από το ότι δεν έχω σήμα στην έξξοδο hdmi. Οπότε για να έχω σήμα σε μια δευτερη οθόνη, μου μένουν δύο επιλογές... Η μία είναι αυτό https://www.skroutz.gr/s/6304913/Goobay-VGA-male-USB-A-male-HDMI-female-67816.html Το οποίο όμως δεν ξέρω κατά πόσο θα δουλέψει, επίσης είναι αρκετά ακριβώ για να ρισκάρω να το πάρω.. Και η άλλη επιλογή είναι αντάπτορας από mini display port σε hdmi το οποίο είναι αρκετά φτηνό αλλά τίθεται το ερώτημα εάν δεν έχει σήμα εξόδο και αυτή η έξοδος για τον ίδιο λόγο που δεν έχει η hdmi. Πείτε την γνώμη σας..ευχαριστώ...
Alexlooker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 αντιμετωπίσω πρόβλημα με την κάρτα γραφικών στο λάπτοπ. Μόλις την εγκαταστήσω, το λαπτοπ τρώει κολλήματα που λύνονται μόνο με hard rest, οπότε μένω χωρίς εγκατεστημένη κάρτα γραφικών που πιθανότατα χρησιμοποιεί την defult. To παραπάνω δεν μου δημιουργεί συγκεκριμένο πρόβλημα πέρα από το ότι δεν έχω σήμα στην έξξοδο hdmi. --Δεν μπορω να σε καταλαβω.--
secr324 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Εχει καεί η κάρτα γραφικών και κατα συνέπεια δεν μπορώ να συνδέσω το λαπτοπ με τηλεοραση μεσω HDMI. Η μία λύση είναι μέσω του ανταπτορα που εστειλα παραπάνω από usb σε hdmi Η άλλη λύση είναι μέσω του mini display port σε hdmi, αλλά το ερώτημα είναι αν έχει επηρεαστεί και η mini display από την καμμένη κάρτα γραφικών ή είναι ανεκάρτητη..
Alexlooker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Με χαλασμενη καρτα γραφικων, δεν μπορεισ να εχεισ εικονα!!
secr324 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Προφανως και μπορώ να έχω εικόνα, δεδομένου ότι δουλεύει σχεδόν κανονικά η οθόνη του λαπτοπ, απλά χωρίς κάρτα γραφικών που έχει ως συνέπεια να μην δουλευει η έξοδος hdmi Το ερώτημα είναι πως την εικόνα που βλέπω εγώ μπορώ να την μεταφέρω σε μια δευτερη οθόνη χωρίς το hdmi 1
HotShot84 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Προφανως και μπορώ να έχω εικόνα, δεδομένου ότι δουλεύει σχεδόν κανονικά η οθόνη του λαπτοπ, απλά χωρίς κάρτα γραφικών που έχει ως συνέπεια να μην δουλευει η έξοδος hdmi Το ερώτημα είναι πως την εικόνα που βλέπω εγώ μπορώ να την μεταφέρω σε μια δευτερη οθόνη χωρίς το hdmi Απλα δεν δουλευει η εξοδος σου οχι η καρτα γραφικων. Εαν δεν δουλεψει αυτη παπαλα εικονα.
thor777 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Με χαλασμενη καρτα γραφικων, δεν μπορεισ να εχεισ εικονα!! Δεν μπορεί να δώσει εικόνα μόνο με τα ενσωματωμένα γραφικά της Intel ?
Xristaras12 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δεν μπορεί να δώσει εικόνα μόνο με τα ενσωματωμένα γραφικά της Intel ? σε οποιοδήποτε λάπτοπ κυκλοφορεί με υβριδικά γραφικά (intel + Nvidia) η master κάρτα γραφικών είναι η ιντελ και δεν μπορείς να την απενεργοποιήσεις πλήν ελαχίστων μοντέλων. Οπότε σε αυτή την περίπτωση έχεις κανονικά γραφικα (+hdmi out και τα συναφή) εφόσον έχεις περάσει τον intel HD driver. ο άνθρωπος που άνοιξε το θέμα πιθανότατα έχει φορητό που έχει μόνο ανεξάρτητη κάρτα γραφικών η οποία και έχει χαλάσει οπότε αν δεν περάσει τον driver λειτουργεί κανονικά με τον driver των windows αλλα δεν έχει μεγάλη ανάλυση και τα συναφή. Υπο κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να είχε έξοδο εικόνας απο παντού αν δεν κάνω μεγάλο λάθος ακόμα και χωρίς driver περασμένο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα