Προς το περιεχόμενο

KLINI TO KAZAA

TRIPIOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε παιδιά ' date=' σημερινή μου εμπειρία με kazaa.

κατέβασα δυο τραγούδια χωρίς προβλημα

Από την άλλη,πήγα να κατεβάσω ένα πρόγραμμα μικρό σε μέγεθος. Το κατέβασα από πολλές διαφορετικές πηγές. Ε, πριν ολοκληρωθεί το download, από όλες αυτές τις πηγές, με διέκοπτε o norton λέγοντάς μου ότο βρήκε worm. Κι έτσι ...πάπαλα.

Back to shareaza.[/quote']

worm και σε μενα παιδιά τι να παιζει μήπως πανε να μας τρομοκρατησουν οτι το kazaa είναι γεματο;;;;παρατηρησα οτι οποιο προγραμα ηταν κατω απο 1 mb μεχρι 2 mb το mcAfee με σταματουσε με alert worm...

Δημοσ.
μπορεί να είμαι χαζός' date=' αλλά δεν μπορώ να εγκαταστήσω το kazaa ressurection.

λέει ότι λείπει το kazaa.exe και αν κατάλαβα καλά μετά με ρωτάει που είναι εγκατεστημένο το kazaa media desktop 2.6.

το οποίο δεν έχω εγκατεστημένο και δεν μπορώ να εγκαταστήσω επίσης. :shock:

μπορεί να δώσει κάποιος χρήστης οδηγίες?[/quote']

:shock:

Πολυ περιεργα αυτα που μας λες...δωσε περισσοτερες info γιατι αυτο το Ressurection δεν νομιζω να θελει τα προηγουμενα Kazaa,δεν ειναι λογικο.

Μηπως δεν εισαι σαν Administrator στο pc σου?

Δημοσ.

Το kazaa δέν θα κλείσει με καμιά παναγία! Πλέον δέν ξέρω τί ακριβός έγινε αλλα τώρα έγινε νόμιμο! Και φίλε mikaha τώρα το kazaa lite συνεχίζει χωρής resurection και τέτοια. Η νέα έκδοση είναι, αν θυμάμαι καλά η 2,4,8 αλλα φυσικά είναι παράνομο. Δέν κλείνει το

kazaa οπότε δέν κλείνει και το kazaa lite οπότε να αφήσουμε τις μπαρούφες.(no offence)

ΥΓ: Δέν τα 'φαγε τα ψωμάκια του το kazaa. Οι users είναι ακόμα σε ικανοποιοητικό επίπεδο και αυτή την στιγμή που γράφω διακινούντε 4,544,000 GB

Μπίτ τόρεντ! Αυτό είναι το μέλλον!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Ego pantos den mporo na sinde8o me to Kazaa Lite me tpt simera!!! To eixa 5 lepta peripou kai ekane connecting... kai tpt! den mporouse na sinde8ei! 8ema firewall den einai giati to apenergopoihsa kai 3anadokimasa...

Kai to koufo einai oti den mporouse na sinde8ei oute to DC++. Den empaine oute sta favorite hubs, oute mporouse na katebasei ti lista me ta public hubs.

3erei kaneis ti paizei???

Δημοσ.

alex_gm αυτή την στιγμή που σου γράφω είμαι συνδεμένος με το kazaa lite και κατεβάζω. Τώρα βέβαα μπαίνει ένα άλλο ερώτημα. ΤΙ ΚΑΝΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΠΡΣΤΑ ΣΤΟ PC ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ?

ΚΟΛΟΚΑΙΡΟΣ :(

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...