trv Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Gia na sinopsisoume gia mp3 --> soulseek & dc++ gia video/divx ---> emule & torrents isws kai dc++ gia diafores efarmoges --> emule kiriws
giorkosleshi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 MAGES OLOI SOULSEEK DEN PEZETE TO PROGRAMA!!!!POLI ANOTERO APO TON KAZAA ti diafores iparhoun
karib Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Εριξα μια ματια σε soulseek. Δεν με ενθουσιασε. Shareaza...
TRIPIOS Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 sto soulseek to kalo einai oti exei kai chats kai kseris pioi einai online!!! to shareaza einai poli moufa sta 20 kommatia katebenoun ta 2 kai an!!!
karib Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δοκιμασα με το Kazaa, πολλά διαφορετικά αρχεία να κατεβάσω. Ενω σαν ονοματα αρχείων υπάρχουν, ε, δεν κατάφερε να κατεβει κανένα. Πάει, κατεβασε ρολλά... Παντως τα εκατομμυρια των χρηστων του kazaa, και συνεπώς και των εφαρμογών του, δεν τα έχει κανενα αλλο προγραμμα. Να μη πω για ευχρηστια. Τι Slots, τι υποχρεωτικο sharing κλπ...Μα πανε καλά, στο τέλος θα γυρισουμε στην εποχή που μιλούσαν με δεος για τους υπολογιστες και τους αποκαλουσαν ηλεκτρονικους εγκέφαλους!!!
Cristina Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δεν μπορώ να το καταλάβω... Μόνο εγώ συνεχίζω και κατεβάζω όπως πάντα; @_@ Και πιάνω πολύ καλές ταχύτητες. Πολύ συχνά φτάνω στα 43-45kb. Σπανιότατα, δεν μπορώ να κατεβάσω άμεσα ένα αρχείο. Αλλά σε κάποια στιγμή κατεβαίνει. Να πω, πως έχω μια έκδοση του Kazaa από Αύγουστο/Σεπτέμβριο. Φοβάμαι να την αλλάξω μιας και ακούω τόσα.
karib Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Cristina το kazaa το λατρεύω, ή μάλλον το λάτρευα. ΕΙναι ζήτημα αν κατεβάζω ένα από 10 από τα 100 downloads που προσπαθώ. Εχω Kazaalite 2.4 νομιζω. Εσυ ποια εχεις? Αν και δυσκολο να παιζει ρολο η εκδοση, ετσι δεν ειναι?
Cristina Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Kazaa Lite K++ 2.4.3 (Build Date: 24/9/03) Δεν ξέρω αν φταίει η έκδοση... Κάποιος κάποτε, δεν θυμάμαι καλά, μου είχε πει πως αντιμετώπισε πρόβλημα αλλάζοντας έκδοση. Ίσως γι αυτό να μου έμεινε μια τέτοια αίσθηση. Μπορεί να είναι και τυχαίο γεγονός.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 H τελευταια ειναι αυτη.Μετα ηρθαν οι μελισσες..εεε η Ressurection θελω να πω!
dfragos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Cristina autin xrisimopoio kai ego kai den exo kanena problima.Tin xrisimopoio kai sto panepistimio kai pane san treles oi taxitites.
karib Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Ρε παιδια που να εψαχνα και κατι εξεζητημενο, Γαρμπη (που λεει ο λογος) να θέλω να κατεβασω, και να την εχουν 20 χρηστες, ε, παλι μου λέει 'more resources needed'. Βαρεθηκα να βλεπω αυτο το μηνυμα. Δεν ηταν ετσι παλια.
whiteman7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 re paidia den katalabainete oti paizei poly simantiko rolo ti sindesi tha diloseis stin arxi sto kazaa?an eisai fake user diladi exeis orisei pseytiki sindesi anagnorizetai. ego os xristis adsl katebazo sinexos me 45-48 apo to kazaa kai apo opoiadipote diaforetiki ekdosi kai an dokimasa... to kazaa magkes den pethane.... zei kai basileuei kai an leo psemata as me diapseusoun oi users pou exoun adsl edo mesa.....
Inkjjl Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Opoios thelei na peistei gia to an pethane to KaZaA,as katevasei KaZaA Lite K++ 2.4.4...Tha katalavei...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Για δευτερη φορα εγκατεστησα το Soulseek και κατεληξα οτι ειναι μια μαλακια και μιαμιση!! Εχω βαλει στο Wishlist αρκετα κομματια σχετικα αγνωστα και δεν βρισκει τιποτα. Για δοκιμη εβαλα και Def Leppard και Iron Maiden και παλι δεν βρισκει τιποτα. Ας σοβαρευτουμε λεω γω..
TRIPIOS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Βασικα το soulseek ειναι το καλυτερο για psytrance για μενα!! τα βρισκω ολα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.