SKRUTZ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Οτι να ναι...την αγοράζω εγω την λάμπα αν θες.δεν εχω προβλημα με τα κινεζακια.καλα παιδια είναι.αν ηταν Γερμανική ποιο πολυ θα με φοβιζε. 3
someone- Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 ότι και να λέτε ούτε εμένα μου άρεσαν όλα αυτά που διάβασα αν ισχύουν. και ναι ούτε εγώ κάθησα να διαβάσω την περιγραφή της λάμπας περιμένω 3 αν στραβωσω τρώνε σουτ και ήδη παρήγγειλα 6-7 από τον καυκα. 3
RadioactiveToy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 False alarm...μόλις μου ήρθε και 2η, πάω να κάνω ατμόσφαιρα!!!
kamui Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Επίσης το πρόγραμμα στέλνει συχνά δεδομένα (ενας θεος ξερει τι) στην κίνα στον cloud server. Πάλι καλά να λες (όπως λέω εγώ). Τουλάχιστο πάνε στη Κίνα και θα τα κρατήσουν για την πάρτι τους. Ούτε στη Google, ούτε στο FB θα πάνε, που μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν άμεσα. Υ.Γ. Είσαι θεούλης TS. Αγόρασες καινούργιο αυτοκίνητο γιατί ήθελες να πας στο περίπτερο για τσίχλα.
isBlackNWhite Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 τρόμαξα με το τίτλο.. τι έγινε; λες να σκάσει από στιγμή σε στιγμή; μετά διάβασα τις ασυναρτησίες... 1
Zerg13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δικαιωθηκα που ειρωνευτηκα ελαφρως οσους την παιρνουν στο θεμα των προσφορων. Να δειτε τα τωρα Δεν είμαι σίγουρος αν ειναι το καταλληλο μέρος για να το γράψω αλλά μια και όσοι πήραμε την Yeelink RGBW το ..... Μόλις μου ήρθε η λάμπα. Πολύ γρήγορα είναι η αλήθεια (σχεδόν 15 μερες χωρις τελωνείο) αλλά τα καλά τελειώνουν εδώ. Η λάμπα θα πάει στο καλάθι των αχρήστων γιατι για να δουλέψει πρέπει να είναι συνεχώς συνδεδεμένη στο ιντερνετ και με την εφαρμογη της Yeelink. Που την εβαλες και δεν εχει internet;;; στα Ταταύλα Επισης μια χαρα ειναι το μπλα μπλα για αυτο το θεμα νομιζω το πετυχες αυτο.
duende Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 προφανως οσοι τις αγορασατε θα εχετε τους λογους σας, αλλα με ποια λογικη θελει συνδεση στο cloud για να μπορεις να ελεγχεις τη λαμπα που ειναι στον ιδιο χωρο με εσενα? ειναι ετσι σχεδιασμενη η συγκεκριμενη, η εχει και καποιο αλλο νοημα αυτος ο τροπος χρησης? 1
isBlackNWhite Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 προφανως οσοι τις αγορασατε θα εχετε τους λογους σας, αλλα με ποια λογικη θελει συνδεση στο cloud για να μπορεις να ελεγχεις τη λαμπα που ειναι στον ιδιο χωρο με εσενα? ειναι ετσι σχεδιασμενη η συγκεκριμενη, η εχει και καποιο αλλο νοημα αυτος ο τροπος χρησης? μα αυτό ειναι το θέμα... λειτουργεί κανονικά σαν μια κανονική λάμπα χωρίς καμία σύνδεση,,, και το wifi password στο ζητάει για να μπορέσει να συνδεθεί με το router για να επικοινωνεί με το κινητό σου...
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Βάλε τη λάμπα στο guest WiFi του ρούτερ σου αν φοβάσαι ότι θα σου την πέσουν και να την κλείνεις με hard power off.
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Πειράζει που δεν έχω καταλάβει γρι τι είναι αυτή η λάμπα; Την τοποθετείς επάνω σε κάποια υποδοχή από το router σου και ανάβει; 1
Ψιτ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 ^ναι βγάζεις το λεντάκι του λαν και την ηλεκτροκολλάς στη θέση του. 1
nkar Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Τα ειρωνικά σχόλια τα αντιπαρέρχομαι. Για όσους δεν είχαν παρακολουθήσει το σχετικό thread η λάμπα αυτή μπορεί να ρυθμιστεί να πάρει όποιο χρώμα θέλουμε. Επίσης μπορεί να ανοιγοκλείνει οπότε θέλουμε η με χρονοδιάγραμμα. Γι'αυτό είχε γίνει τόσος ντορος και δεν είχαμε πάρει από τη γειτονιά μιά απληπου θα ήταν και πιο φθηνή. Το πρόβλημα είναι ότι όλα αυτα δεν τα κάνει απο μόνη της αλλά απο οτι φαίνεται ο server στην Κίνα. Αρα εσύ δίνεις εντολη στο κινεζικό server και αυτος ελεγχει τη λαμπα στο σπίτι σου... Οι παρόμοιες (πιο ακριβές) λάμπες επωνύμων κατασκευαστών σε αφήνουν να το κάνεις τοπικα π.χ. μεσω web server που τρέχει στην ιδια τη λάμπα. Ετσι δεν εξαρτάσαι απο το αν έχεις ιντερνετ ή δουλευει το κινεζικό server και επίσης δε δινεις προσωπικά σόυ δεδομένα σε αγνώστους. Απο οτι καταλαβα όλες οι λάμπες της yeelink (ισως και της Xiaomi?) δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο.
Mau/Maus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Εγω παντως σήμερα πηρα αυτην https://www.skroutz.gr/s/11840104/Original-Xiaomi-Yeelight-RGB-Blue-II-E27-9W-600-Lumens-%CE%88%CE%BE%CF%85%CF%80%CE%BD%CE%B7-%CE%BB%CE%AC%CE%BC%CF%80%CE%B1-WiFi.html Την εβαλα στο πορτατίφ,κατεβασα την εφαρμογή στο κινητό, με μια αναζήτηση βρήκε το wi fi και σε ενα λεπτό ηταν έτοιμη! Απόλυτα ευχαριστημένος ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα