atithasos12 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα συμφορουμιτες. Χρονια συνδρομητης σε hol και κοντα στην ληξη του συμβολαιου.Η υπηρεσιες ιντερνετ και σταθερης σε αψογα επιπεδα αλλα οχι και η συμπεριφορα της εταιριας σε χρονια συνδρομητες.. Μετα απο επικοινωνια που ειχα μαζι τους για την ανανεωση του συμβολαιου διαπιστωνω μετα λυπης οτι παιζουμε την κολοκυθια αφου μου προσφερουν χειροτερο προγραμμα απο αυτο της σελιδας τους για οποιονδηποτε νεο συνδρομητη. Αφου δεν εκτιμουν τα ευρωπουλακια που λαμβανουν τοσα χρονια εχω τον νου μου για αλλαγη παροχου και περιμενω προσφορα απο κανα τηλεφωνο που ολο και καποιος με παιρνει... και τσουπ σημερα με πηραν τηλεφωνο απο WIND και μου εκαναν μια προσφορα με τα εξης δωρο τελη ενεργοποιησης απεριοριστα αστικα υπεραστικα 300 κινητα και 300 κινητα wind 24mbps με 10 ευρω ενα ασυρματο τηλεφωνο η' ρουτερ μια καρτα frog με 120 λεπτα χρονου ομιλιας καθε 1 του μηνα (καθε 3 μηνες να βαζω 5 ευρω μου το ειπαν οπμως αφου επεμενα οτι δεν θα πληρωνω τιποτα) μια καρτα με 1gb χωρις καποια υποχρεωση 19.50 για 2 χρονια παραειναι καλα και τους λεω αυτα θα μου τα γραφει στο συμβολαιο? μου απαντανε το συμβολαιο γραφει τα κλασικα και αυτα θα γραφονται σε ενα ιδιωτικο συμφωνητικο.. μουφα η δουλεια? η' οντως παιζει αυτη η προσφορα? ευχαριστω!
bill2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 καλή ακούγετε απο εξωτερικό συνεργάτη η απο τη wind σου την έκαναν ; Δεν ξέρω για τη wind δεν έχω ακούσει και καλά λόγια
Cappuccino Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Η Frog νομίζω ανήκει στην Cosmote. Μήπως σου είπαν Q; Ή όντως είναι μούφα και μπλέξαν τα μπούτια τους;
Damachi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 μου απαντανε το συμβολαιο γραφει τα κλασικα και αυτα θα γραφονται σε ενα ιδιωτικο συμφωνητικο που δε θα δεις ποτε με νουμερα απο σαλαμινες και σαλονικες δε νομιζω . και καρτα frog ; μπα Q λενε αλλα ειναι μουφα
aggelos87 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Όταν είχα αρπάξει απο εξωτερικό συνεργάτη της νόβα μια καλή προσφορά για τηλεόραση το συμβόλαιο που μου είχαν στείλει δεν ανέφερε πολλά απ όσα μου είχαν πει, ίσχυαν όμως κανονικά Όταν η κοπελιά θα αρχίσει να ηχογραφεί τα στοιχεία σου βάλτη να σου αναφέρει αναλυτικά τι περιλαμβάνει το συμβόλαιο και με τι χρεώσεις, αν οι τιμές είναι με φπα ή όχι κλπ. για οτι δεν σου ακουστεί ξεκάθαρο κάνε διευκρινιστικές ερωτησεις μέχρι να λάβεις απάντηση που να σε καλύπτει ωστε να ηχογραφηθούν και αυτά Έτσι πιστεύω θα είσαι καλυμένος σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Αν αρχίσει να στα μασάει χαιρέτησε την Αν δεν κάνω λάθος στις τηλεφωνικές πωλήσεις έχεις το δικαίωμα μέσα σε ένα μήνα να το σπάσεις δίχως να πληρώσεις πέναλντυ, ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος αν το γνωρίζει. Τέλος όταν υπογράψεις το συμβόλαιο σου κάνε και μια κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών για να κάνεις άλλη μια διασταύρωση
atithasos12 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Από wind μου είπαν είναι όχι συνεργάτης και μου έδωσαν και τηλέφωνο να το τσεκάρω. .Μάλλον μου είπαν q και εγώ το μπέρδεψα με frog..έχει κανείς πάρει αυτή την προσφορά?
buuren Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Η τιμη και το πακετο που εδωσαν ειναι αυτο που δινουν στην αντιπροσφορα τους περιπου, οταν κανεις αιτηση φορητοτητας. Θα ελεγα να το κρατησεις αλλα να κανεις αυτο με την ηχογραφηση. Κανε μια αιτηση φορητοτητας και θα δεις πως αλλαζει η συμπεριφορα τους...
atithasos12 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Θα απαιτησω να μου τα πουν αναλυτικα κατα την ηχογραφηση για να ειμαι διασφαλισμενος! τωρα αν απο vodafone αλλαξουν συμπεριφορα δεν το γνωριζω αλλα και δεν με νοιαζει πρεπει να μαθουν να ειναι επαγγελματιες και να συμπεριφερονται σε συνεπεις και μακροχρονια πελατες οπως πρεπει και οχι απαξιωτικα εχω γυρω ποσα παραδειγματα με καλες προσφορες για φορητοτητα να πανε σε βοντα και σε εμενα χειροτερη απο αυτη που εχουν στην ιστοσελιδα τους!! 3 συνδεσεις εχω και μια μια που θα ληγει θα πηγαινει σε αλλο παροχο τωρα ποιος θα βγει χαμενος θα δειξει!
sAeDrMvIeNr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μόλις σήμερα πήραν και εμένα και ακριβώς το ίδιο παράπονο έχω και εγώ με την vodafone (πια).. Είμαι συνδρομητής τους 15 χρόνια σχεδόν και η προσφορά που μου κάνουν για ανανέωση είναι χειρότερη από οποιαδήποτε της αγοράς... Έτσι λοιπόν σήμερα με πήραν και εμένα από αυτή την προσφορά της WIND.. Τηλεφώνησα στην WIND γιατί φοβήθηκα ότι είναι απάτη και μόλις με πήραν πίσω από το κεντρικό τμήμα και μου είπαν ότι δεν έχουν κάνει οι ίδιοι κάποια προσφορά στο νούμερό μου σαν WIND οπότε είναι κάποια συνεργαζόμενη εταιρία.Επίσης μου είπαν ότι η προσφορά αυτή έληξε τέλος του προηγούμενου μήνα και πλέων η τιμή για τα ίδια πράγματα είναι στα 21.50ευρώ. Με ενημέρωσαν ότι όντως υπήρχε αυτή η προσφορά και έτρεχε τον προηγούμενο μήνα με ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστηκά που μου είπαν από την εξωτερική (όπως φαίνεται) εταιρία που συνεργάζονται και μου επισήμαναν να είμαι προσεκτικός με το τι θα υπογράψω και να αναφέρεται γραπτώς σε επίσιμο έγγραφο η τιμή του συμβολαίου και τι προσφέρει.. Έδωσα τα στοιχεία μου το πρωί που με πήραν αλλά αν δεν τα δω γραπτώς όλα αυτά και πάνω στο συμβόλαιο δεν πρόκειται να το συνεχίσω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα