soiramk Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Για να μην ανοίγω νέο θέμα ρε παιδιά (αν και έτσι ίσως έχω περισσότερες απαντήσεις..), ποιο μαγαζί προτείνετε για αγορά MacBook Pro; Κυρίως για το after sales service τους ρωτάω. Είμαι ανάμεσα στο plaisio και στο mediamrkt λόγω άτοκων δόσεων. Υπάρχει κάποια προηγούμενη έμπειρα με Apple και αυτά τα δύο καταστήματα;
margaritagr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 IStorm Απο πλαίσιο πήρα τον iMac αλλα δε χρειάστηκα κατι
soiramk Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Το iStrorm ρε γμτο έχει μέχρι 12 άτοκες..
haHa Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν σε πολυνοιαζει το after-sales support του μαγαζιου, μιας και σε περιπτωση προβληματος ολα πανε τελικως στην infoquest οποτε με αυτους εχεις να κανεις. Μαλιστα, ειναι προτιμοτερο σε περιπτωση προβληματος να απευθυνθεις κατευθειαν σε infoquest, μιας και θα ειναι λιγο ταχυτερο λογικα το service, γιατι κοβεται ο μεσαζοντας-μαγαζι. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2017 από haHa 1
soiramk Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ωραία, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! EDIT: Διάβασα για θέματα με "wifi drops" όταν συνδέεις USB 3 με dongles/adapters σε διάφορα Site: forum και reviews Site: προϊόντων .. Όσοι έχετε MacBook Pro του 2016/2017 έχετε τέτοια θέματα; Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2017 από soiramk
marmagia Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Πάρε τηλ στην istorm Γλυφάδας. Χωρίς καν να τους πίεσω μου έδωσαν 24 άτοκες( εδώ στα iPhone 8 αυτη τη περίοδο δίνουν 48 που κοστίζουν πολυ λιγότερο). Συν ότι ΒΤΟ μου το έφεραν σε μόλις 12 μερες .αλλα καταστήματα τους δε το δέχτηκαν. Πιο αγενείς συο Κολωνάκι που με ενα ύφος μου λέει η την εκπτωση η τις δοσεις. Πέραν αυτού όμως, είναι κρίμα να μην μπορεις να εκεμταλευτεις το 12% εκπτωση. Μήπως να κοίταζες κανα public, η media markt που το δίνουν και σε μη φοιτητές; 1
soiramk Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Στο mediamrkt ρώτησα επειδή έχει πολλές δόσεις και σε BTO μοντέλα λέει δεν δίνουν το -12%. Μάλιστα, ο υπάλληλος εκεί μπορώ να πω πως ήταν αρκετά εξυπηρετικός και έψαξε να βρει τιμές για ΒΤΟ και επειδή δεν έβρισκε το αρχείο που έχουν από infoquest, έστειλε μπροστά μου email να ρωτήσει και κράτησε το τηλ. να με ενημερώσει. Όντως μετά από κάποια ώρα μου τηλεφώνησε και μου είπε "ότι ήταν λάθος του που δε μου ανέφερε ότι σε ΒΤΟ μοντέλα δεν ισχύει η έκπτωση του -12% και πως είναι για τα συγκεκριμένα αυτά μοντέλα όπως είναι"
marmagia Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Πράγματι και πλαίσιο και media markt μου είχαν πει όχι 12% σε ΒΤΟ. Από το public στο mall η κοπέλα που είναι υπεύθυνη στα mac μου είπε ότι τελικά κάνουν το 12% σε ΒΤΟ. Ωστόσο αφού αρχικά μου είχαν πει όχι το πηρα από istorm. 1
Dev1l Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, έχω το Macbook Pro 13" 2016 το base model, θέλω έναν καλό αντάπτορα από Thunderbold 3 (type C) σε HDMI, προς το παρόν έχω ένα της HyperDrive αλλά είναι λες και μου βγάζει καθυστερημένα την εικόνα, τι εννοώ... Δηλαδή βάζω ένα βίντεο σε 2Κ, 4Κ για να δω και μου τρώει σκαλώματα η εικόνα για milliseconds οπότε είναι σπαστικό να μην μπορεί να μεταφέρει σωστή εικόνα / βίντεο 30/60fps. Έχετε να προτείνετε κάτι ?
djuan1988 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Εγώ έχω της Anker (από Amazon.de) και δουλεύει άψογα. Υποστηρίζει και 4K στα 60 fps. 1
Dev1l Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Εγώ έχω της Anker (από Amazon.de) και δουλεύει άψογα. Υποστηρίζει και 4K στα 60 fps. Σε ευχαριστώ πολύ, έχεις κάποιο link για το ακριβές προϊόν ?
djuan1988 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Σε ευχαριστώ πολύ, έχεις κάποιο link για το ακριβές προϊόν ? https://www.amazon.de/gp/product/B01MYUCWOK 1
Dev1l Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 https://www.amazon.de/gp/product/B01MYUCWOK Σε ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα