Προς το περιεχόμενο

MacBook Pro (mid 2017) USB-C hub και adapters

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα ρε παιδιά (αν και έτσι ίσως έχω περισσότερες απαντήσεις..), ποιο μαγαζί προτείνετε για αγορά MacBook Pro;

Κυρίως για το after sales service τους ρωτάω.

Είμαι ανάμεσα στο plaisio και στο mediamrkt λόγω άτοκων δόσεων. Υπάρχει κάποια προηγούμενη έμπειρα με Apple και αυτά τα δύο καταστήματα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν σε πολυνοιαζει το after-sales support του μαγαζιου, μιας και σε περιπτωση προβληματος ολα πανε τελικως στην infoquest οποτε με αυτους εχεις να κανεις.

Μαλιστα, ειναι προτιμοτερο σε περιπτωση προβληματος να απευθυνθεις κατευθειαν σε infoquest, μιας και θα ειναι λιγο ταχυτερο λογικα το service, γιατι κοβεται ο μεσαζοντας-μαγαζι.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

EDIT:

Διάβασα για θέματα με "wifi drops" όταν συνδέεις USB 3 με dongles/adapters σε διάφορα Link.png Site: forum και reviews Link.png Site: προϊόντων .. Όσοι έχετε MacBook Pro του 2016/2017 έχετε τέτοια θέματα;

Επεξ/σία από soiramk
Δημοσ.

Πάρε τηλ στην istorm Γλυφάδας. Χωρίς καν να τους πίεσω μου έδωσαν 24 άτοκες( εδώ στα iPhone 8 αυτη τη περίοδο δίνουν 48 που κοστίζουν πολυ λιγότερο). Συν ότι ΒΤΟ μου το έφεραν σε μόλις 12 μερες .αλλα καταστήματα τους δε το δέχτηκαν. Πιο αγενείς συο Κολωνάκι που με ενα ύφος μου λέει η την εκπτωση η τις δοσεις. Πέραν αυτού όμως, είναι κρίμα να μην μπορεις να εκεμταλευτεις το 12% εκπτωση. Μήπως να κοίταζες κανα public, η media markt που το δίνουν και σε μη φοιτητές;

• Like 1
Δημοσ.

Στο mediamrkt ρώτησα επειδή έχει πολλές δόσεις και σε BTO μοντέλα λέει δεν δίνουν το -12%.

Μάλιστα, ο υπάλληλος εκεί μπορώ να πω πως ήταν αρκετά εξυπηρετικός και έψαξε να βρει τιμές για ΒΤΟ και επειδή δεν έβρισκε το αρχείο που έχουν από infoquest, έστειλε μπροστά μου email να ρωτήσει και κράτησε το τηλ. να με ενημερώσει.

Όντως μετά από κάποια ώρα μου τηλεφώνησε και μου είπε "ότι ήταν λάθος του που δε μου ανέφερε ότι σε ΒΤΟ μοντέλα δεν ισχύει η έκπτωση του -12% και πως είναι για τα συγκεκριμένα αυτά μοντέλα όπως είναι" 

Δημοσ.

Πράγματι και πλαίσιο και media markt μου είχαν πει όχι 12% σε ΒΤΟ.

Από το public στο mall η κοπέλα που είναι υπεύθυνη στα mac μου είπε ότι τελικά κάνουν το 12% σε ΒΤΟ. Ωστόσο αφού αρχικά μου είχαν πει όχι το πηρα από istorm.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω το Macbook Pro 13" 2016 το base model, θέλω έναν καλό αντάπτορα από Thunderbold 3 (type C) σε HDMI, προς το παρόν έχω ένα της HyperDrive αλλά είναι λες και μου βγάζει καθυστερημένα την εικόνα, τι εννοώ... Δηλαδή βάζω ένα βίντεο σε 2Κ, 4Κ για να δω και μου τρώει σκαλώματα η εικόνα για milliseconds οπότε είναι σπαστικό να μην μπορεί να μεταφέρει σωστή εικόνα / βίντεο 30/60fps. Έχετε να προτείνετε κάτι ?

Δημοσ.

Εγώ έχω της Anker (από Amazon.de) και δουλεύει άψογα. Υποστηρίζει και 4K στα 60 fps.

Σε ευχαριστώ πολύ, έχεις κάποιο link για το ακριβές προϊόν ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...