8anos8888 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ποσό που διαθέτουμε : Χρήση υπολογιστή : (Gaming(moba, Hearthstone) αλλά και όλους τους καινούργιους τίτλους 1st shooter), ταινίες, browsing) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: - Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Ναι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Ορεστιάδα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από ένα κατάστημα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Από το κατάστημα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο , αν είναι δωρεάν θα ήθελα windows 10, διαφορετικά τα βάζω μόνος μου Έχω δει αυτά τα κομμάτια αρχικά από το Digital-Master (Συναρμολογεί, μεταφορικά δωρεάν και έχει 3% έκπτωση λόγω του ότι είμαι φοιτητής). Αν έχετε να προτείνετε κάτι διαφορετικό η άποψη σας ειναι ευσπρόδεκτη. CPU RYZEN 5 1600 MOBO GIGABYTE GA-AB350M-Gaming 3 Intenso DIMM 8 GB DDR4-2133 Kit GTX 1060 Windforce OC 3G Intenso TOP SSD 128 GB Western Digital WD10EZRZ 1 TB PSU 550W XFX P1-550G-TS3X BitFenix Neo midi tower Σύνολο 790ε περίπου. Ευχαριστώ!!!!
billiboo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 το digital master παντως στο παρελθον ειχε πολυ αρνητικες κριτηκες. για windows ψαξου μηπως στα δινει η σχολη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα