emiliosk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους, Μια γρήγορη ερώτηση θα ήθελα να σας κάνω σε περίπτωση που γνωρίζεται την απάντηση. Την Κυριακή έκανα μία παραγγελεία στο geekbuying IT για ένα κινητό. Σήμερα έστειλα ένα email για να δω την πορεία της παραγγελείας και έλαβα το παρακάτω email: Dear Customer,We would like to inform you that all Geekbuying staff are having a 7-days off for China National Day here from 1st Oct-7th Oct,2017(GMT+8).Within this period, Order Verification, Email reply,Refund and Shipment will not be in service and all will get back to normal on 8th Oct,2017(GMT+8).For any further assistance, please contact our Live Chat support ongeekbuying.com. Our on-duty staff will help you.Many thanks for your understanding and patience.Yours Sincerely,Customer Service Team Γνωρίζει κανείς εάν η αργία ισχύει και για το EU Warehouse? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, Αιμίλιος
papp0us Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Πέρυσι τέτοια εποχη που ειχα ρωτησει στο Gearbest για αυτό το διάστημα μου ειχαν πει οτι οι Ευρωπαική αποθήκη, συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της. Δε ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι
stelios18120 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μονο κινα εχουν αργια μεχρι πεμπτη Οι αλλες αποθηκες ευρωπη κτλπ δουλευουν κανονικα.
saruman123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Και γω αυτό πιστεύω ότι δεν έχει σχέση η Ευρωπαϊκή αποθήκη με τις αργίες τις Κίνας.
chios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Λογικά αυτόματη απάντηση είναι λόγο αργία στην Κίνα. Μην ασχολείσαι.
emiliosk Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Πιστεύω μπορεί να διαγραφεί το θέμα
emiliosk Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μολις πήρα απάντηση απο το geekbuying (μεσω chat) . Οι ευρωπαικες αποθήκες τους δεν λειτουργούν αυτή την εβδομάδα. Άνοιξα dispute στο paypal καθως δεν υπήρχε κάμια ενημέρωση από την πλευρά για αυτή την καθυστέρηση. (Καμία ενημέρωση στο site, ούτε κατά την διάρκεια της παραγγελείας.) Στην ουσία το έμαθα κατά τύχη όταν τους έστειλα email να δω τι γίνεται με την παραγγελεία Άρα προσοχή σε όσους έχουν στο μυαλό τους να παραγγείλουν από Ευρωπαική αποθήκη αυτή την εβδομάδα
chios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Για ποιο λόγο άνοιξες dispute; δεν το θέλει το κινητό;;
emiliosk Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Για ποιο λόγο άνοιξες dispute; δεν το θέλει το κινητό;; Θέλω το κινητό, αλλά δεν θέλω να δεχτώ αυτή την συμπεριφόρα από την πλευρά τους. (Είναι αντιδεοντολογικό) Το ωραίο είναι, ότι με το που άνοιξα dispute, μετά από 5 λεπτά μου ήρθε email απο το geekbuying ότι η παραγγελεία στάλθηκε.... Μετά λέμε μόνο εμάς ελληνάρες.... Θέλω το κινητό, αλλά δεν θέλω να δεχτώ αυτή την συμπεριφόρα από την πλευρά τους. (Είναι αντιδεοντολογικό) Το ωραίο είναι, ότι με το που άνοιξα dispute, μετά από 5 λεπτά μου ήρθε email απο το geekbuying ότι η παραγγελεία στάλθηκε.... Μετά λέμε μόνο εμάς ελληνάρες.... Διόρθωση, η παραγγελεία μπήκε σε "Shipment information received" mode. Εν ολίγοις, καταχωρήσανε την παραγγελεία στο σύστημα της DHL ώστε να την "βγάλουν καθαρή"
stelios18120 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μήπως είσαι «ολίγων» υπερβολικός?Συμφωνω κ εγω. Εφοσον θελεις το κινητο προς τι το dispute? Τεσπα..
chios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Το θέμα είναι ας με διορθώση κάποιος ότι μια φορά μπορείς να ανοίξεις dispute για μια συναλλαγή, οπότε αν ισχύει αυτό και σου έρθει χαλασμένο το κινητό άντε να ξεμπερδέψεις μέτα.
stelios18120 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Το θέμα είναι ας με διορθώση κάποιος ότι μια φορά μπορείς να ανοίξεις dispute για μια συναλλαγή, οπότε αν ισχύει αυτό και σου έρθει χαλασμένο το κινητό άντε να ξεμπερδέψεις μέτα. Και Βεβαια μπορεις μονο μια φορα να ανοιξεις dispute. Αν ερθει χαλασμενο οπως λες τελειωσε.
chios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δεν μπορώ να διανοηθώ γιατί κάποιος να ανοίξει dispute χωρίς λόγο από την στιγμή που γνωρίζει ότι λόγο αργίας η παραγγελίες θα πάνε πίσω, σε ένα αντικείμενο που το θέλει, τι να πω αυτό ξεπερνά την δική μου φαντασία, και όπως πάντα λέω σε όλους το dispute το κάνουμε όταν είναι πραγματικά μεγάλη ανάγκη, εύχομαι να πάνε όλα καλά με την παραγγελία του παιδιού γιατί είναι κρίμα να χάσει τα λεφτά του χωρίς paypal οι Κινέζοι θα κάνουν τους Κινέζους. 1
ziaba Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 ...θα κάνουν τους Κινέζους.Δεν είναι τυχαίο που υπάρχει αυτή η έκφραση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα