Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ λέω να δοκιμάσεις λίγο όταν έχεις χρόνο να κάνεις ένα oc στις μνήμες. Έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει το oc στις μνήμες, νομίζουμε ότι είναι να αγοράζεις κιτ 3200mhz και να προσπαθείς να παίξεις στα 3000mhz... :) (Ναι το ξέρω ότι τα πάντα πάνω από 2133 είναι oc, not my point). Έχω δει όμως περιπτώσεις που μνήμες των 2400mhz τρώνε ένα καλό oc και πάνε 2933mhz με λίγο τύχη. Σίγουρα 2600+. Θα ήταν πιο διαδεδομένο αυτό που λέω αν είχαν μεγάλη διαφορά τιμής από τα πιο γρήγορα κιτ αλλά είναι όλες overpriced, οπότε δεν έχουν. Αλλά αφού τις έχεις ήδη go for it.

• Like 1
Δημοσ.

Για αρχή λέω να το αφήσω όπως είναι...αν δω ότι κάπου το σύστημα αργεί η δεν μου φτάνει ίσως να το ψάξω λίγο...απλα για να έχω μια ιδέα μπορούν να ανέβουν δηλαδή πάνω από 2400 και ας λένε τόσο μονο?

Δημοσ.

Δεν έχω τις μνήμες σου μπροστά μου για να μπορώ να πω κάτι με απόλυτη βεβαιότητα αλλά συνήθως τα κιτ των 2400mhz μπορούν να ανέβουν. Με λίγο παραπάνω ρεύμα και πιο χαλαρά timings. Μπορείς να βάλεις το όνομα του κιτ+oc στο Google και να δεις άλλοι που δοκίμασαν τι ψάρια έπιασαν. Ένα 2666mhz πιστεύω το έχεις άνετα, είναι και το σημείο που με τον επεξεργαστή σου και μία 1060 θα αρχίσεις να μην βλέπεις μεγάλο όφελος αν τις πας παραπάνω.

Δημοσ.

Τι είναι το throttling?επίσης να πω ότι το 60% των παιχνιδιών που θα παίζει η κάρτα θα είναι καμιά dota και overwatch...στα υπόλοιπα άντε κάνα battlefield κλπ...αν κάτσει τώρα κάνα ποιο βαρύ παιχνίδι θα έχω θέμα?

Dota με περιπου το ιδιο setup με σενα καπου στα 150 με 200 fps θα εχεις με την 1060.

Δημοσ.

Τι είναι το throttling?επίσης να πω ότι το 60% των παιχνιδιών που θα παίζει η κάρτα θα είναι καμιά dota και overwatch...στα υπόλοιπα άντε κάνα battlefield κλπ...αν κάτσει τώρα κάνα ποιο βαρύ παιχνίδι θα έχω θέμα?

το throtling που λέμε και στους επεξεργαστές παράδειγμα ειναι οταν ο επεξεργαστής  τρέχει αργα απο την κανονικοί του ταχύτητα έτσι ώστε να εξοικονόμηση   ενεργεία και παράγει περισσότερη θερμότητα !!!

Δημοσ.

αν ειχα τα χρηματα για την 6αρα δεν θα το σκεφτομουν καθολου αλλα και με αυτη ηδη εχω υπερβει το budget μου...οπως και να εχει τη παραγγειλα τη καρτα...τωρα θα φανει αν βγει μουφα η οχι...ελπιζω να μην εχω θεματα!

• Like 1
Δημοσ.

ηθελα κατι compact για να εχω καλυτερη διαχειρηση στο κουτι...με αγχωσε λιγο γτ τα καλωδια που συνδεοντε πανω πανω στη μητρικη ειναι στα δεξια στο υψος της καρτας και φοβηθηκα μηπως καποια μεγαλυτερη καρτα εβρισκε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...