vrethan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Αγαπητοί φίλοι φανατικοί της ΑΤΙ, πρόσφατα υπέπεσαν στην αντίληψή μου κάτι οδηγοί (drivers) για την ΑΤΙ με την ονομασία Omega ATI Radeon Drivers στηριγμένοι πάνω στους γνήσιους Catalyst 4.1 της ΑΤΙ. Έτσι μου προκύπτουν οι εξής απορίες: 1. τι το ιδιαίτερο παρέχουν αυτοί οι οδηγοί σε σχέση με τους Catalyst 4.1; 2. όσοι έχετε δοκιμάσει αυτούς τους οδηγούς συναντήσατε σημαντική διαφορά απόδοσης στα παιχνίδια σε σχέση με τους γνήσιους ή αποτελεί παράδειγμα του ρητού: "Μία τρύπα στο νερό" και, 3. για την εγκατάστασή τους (εφόσον αξίζουν) ακολουθείται η συνήθης διαδικασία εγκατάστασης - απεγκατάστασης ή πρέπει να εγκατασταθούν πάνω στους υπάρχοντες γνήσιους οδηγούς της ΑΤΙ; :?: :?: :? Σας ευχαριστώ :wink:
crAss Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Vale Omega. Min perimeneis treles diafores alla ola einai ligaki kalitera Kai exoun kai to kalo oti otan vgainei nea ekdosi den theloun uninstall, aplos pernas apo pano tin kainourgia ekdosi crAss
planetman Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Που θα βρω τους Omega? Εγώ έχω τους DNA από guru3d. Ποιοι είναι καλύτεροι;
MadSurfer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Που θα βρω τους Omega? http://www.omegacorner.com/
Joykiller Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2004 oi omega kapote itan kaloi kai axize na tous valeis mexri kapoia ekdosi,twra mallon oi kanonikoi einai kalyteroikai sou synistw na valeis aytous afou den exeis kiolas empeiria me omega...episis i omega bgazei ta legomena soft mods pou kanoun tin 9500 ----> 9700 tin 9700 -----> 9700 pro kai tetoia...alla ama den exeis empeiria asto i an tous valeis me to pou tha deis kati na min pigenei kala sfaxtous sto gonato epitopou
KWSN_Men Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Που θα βρω τους Omega? Εγώ έχω τους DNA από guru3d. Ποιοι είναι καλύτεροι; Οι Omega είναι πολύ καλύτεροι από τους DNA, και από άποψη ταχύτητας και σταθερότητας..
Narayan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Για την ακρίβεια, αυτός που τους εκδίδει υποστηρίζει ότι προσφέρουν καλύτερη ποιότητα χωρίς θυσίες στην ταχύτητα
crAss Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2004 A kai na simeiosoume oti exei sinergasia o tipos pou vgazei tous omega me tin episimi ATI crAss
KWSN_Men Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2004 A kai na simeiosoume oti exei sinergasia o tipos pou vgazei tous omega me tin episimi ATI crAss Ενώ ο Makedon τα χώνει πολύ χοντρά στον τύπο που φτιάχνει τους DNA και για τους drivers και το πώς τρέχουν, αλλά και για θέματα copyright...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.