Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή και το service του eshop είναι ανύπαρκτο γενικά, οπότε θέλω να βρω μια πιθανή λύση εδώ.

Τις προάλλες λύνω τον υπολογιστή για να τον καθαρίσω εντελώς. Το τροφοδοτικό είναι modular, κ έβαλα ανεμιστήρα και έβαλα τα 2 ssd στα πλαινά της θήκης. Επειδή όμως δεν είχα ίσιο power καλώδιο για να κουμπώνει, αγόρασα 2 ανταπτοράκια από πλαίσιο.

Τα συνδέω όλα και τελικά όπως πατάω το κουμπί και κάνει ένα θόρυβο σαν να σκάει κάτι και βγαίνει καπνός από το κουτί. Το pc ακόμα άναβε, αλλά πάνω στον πανικό δεν είδα αν έγραφε κάτι στην οθόνη και το αποσύνδεσα και το παω eshop.

Εκεί μου λένε ότι δεν κάηκε το τροφοδοτικό, κάηκε ο ένας ssd που όντως μύριζε καμένο, όταν μου το δώσανε. Τον παίρνω τον υπολογιστή δεν bootarei και με κάνει συνέχεια loopes ούτε βλέπει όλους τους σκληρούς. Επίσης δεν φορτώνει ο υπολογιστής όταν βάζω το overclocking  από το bios δεν φορτώνει πάλι.

Υποτίθεται ότι τελικά το bootloader, ήταν στον δευτερο ssd.  Για να μην γράψω πολλές λεπτομέρειες ακόμα και παραλείψεις από το service, θέλω να ρωτήσω το εξής.

Υπάρχει τρόπος να περάσω το bootloader στον ssd που είναι το λειτουργικό χωρίς να format?

Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο service να έχω υπόψιν γιατί με του eshop κάθε φορά τους παίρνει 1 μήνα να βρουν λύση και αν. Φοβάμαι μην έχει καεί πχ καποιος πυκνωτης μητρική ή τροφοδοτικο και συνεχίζει και παίζει μέχρι να μου τα κάψει όλα στο τέλος.

Δημοσ.

Θες ενα dvd-usb windows10(η΄τι εχεις τεσπα) και κανε απο εκει repair.

Λογικα ισως σε βοηθησει αυτο το video απλα εδω επισκευαζει προβληματικο bootloader, δεν ειμαι σιγουρος αν ξανα εγγραφει καποιον ανυπαρκτο οπως  στην δικη σου περιπτωση αλλα δοκιμασε το για αρχη... :-)

https://www.youtube.com/watch?v=1GNsZg2RBqc

Ετσι οπως εχει γινει η δουλεια πλεον, το πιο αξιοπιστο service εισαι εσυ με οδηγιες απο ανθρωπους που θελουν να βοηθησουν οπως τα παιδια γενικα εδω μεσα... :-)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...