pantelis172 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Γεια σας θελω να κανω μια ερωτηση καθως ειμαι ασχετος απο υπολογιστες.Εχω 8gb ram (2 των 4gb) και θελω παρω αλλη μια να παω στα 12.Θα εχω καποιο προβλημα θα δουλευουν καλα?η να περιμενω οταν θα εχω τα λεφτα να παρω 2 να παω στα 16
pantelis172 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 intet i5 4570 gigabyte z97x gaming 5
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μπορείς να πάρεις οποιαδήποτε μνήμη/μνήμες αρκεί να έχει/έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά(Συχνότητα, CL και κυρίως volt) με αυτές που έχεις τώρα. Είναι προτιμότερο να πάρεις άλλο ένα ζευγάρι ώστε να έχεις και 16 σε dual channel.
Aggeluska Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Αν εβαζε μια ραμ 8αρα με ιδια CL κλπ δεν θα δουλευε σαν dual channel? Ρωταω απλα επειδη ειμαι ασχετος
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Το κυριότερο είναι τα volt να είναι ίδια. Αν δουλέψει με διαφορετικό CL θα δουλέψει και ως dual channel. Το CL που θα δουλέψουν θα είναι το μεγαλύτερο από τα δύο. Δηλ. Αν ένα ζευγάρι έχει CL 9 και ένα άλλο ζευγάρι έχει CL8 θα δουλέψουν μαζί στο CL 9. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα