thodoris1985 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 RIP Micro$oft...το κλείσιμο της υπηρεσίας Groove Music Pass θα αποτελέσει την ταφόπλακα της εταιρίας. Aλλά αυτά παθαίνεις οταν εγκαταλείπεις το καλύτερο λειτουργικό σύστημα όλων των εποχών (Windows XP) στο βωμό του χρήματος και της κατασκοπείας (Windows 10). Προβλέπω πτώχευση και εξαγορά απο την Google μέσα στα επόμενα 3 χρόνια... Για να μην υπάρχει κατασκοπεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amveria Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ε αφού είναι τραγική σε όλα αυτά... Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν εστιάζει σε αυτό που ήξερε να κάνει καλά, δηλ. λειτουργικό και Office, και θέλει να επεκταθεί παντού με αποτέλεσμα να τα κάνει σαλάτα σε όλα. Σώνει και καλά ήθελε να κάνει τα Windows να λειτουργούν το ίδιο και σε mobile πλατφόρμα, τα κάνε άθλια (βλέπε 8 και στη συνέχεια 10) με αυτό το metro που δεν παλεύεται με τίποτα, και τώρα ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει εντελώς την mobile πλατφόρμα. Τότε γιατί δεν επιστρέφει στα Windows, στο παλιό καλό inteface των Windows 7 με το κλασικό desktop control panel και το aero; Συμφωνώ μαζί σου καλέ μου φίλε RTW4ever στο ότι πρέπει να επιστρέψει τα windows στο παλιό interface των Windows 7. Αλλά επέτρεψέ μου να διατηρώ τουλάχιστον τις αμφιβολίες μου στο προσδιορισμό "που ήξερε να κάνει καλά". Έχω ξαναπεί ότι αυτό που ίσως θα έσωζε την M$ είναι να δώσει open source των κώδικα των windows ώστε να εμπλακεί ενεργά η κοινότητα, για να κλείσει όποιες και όσες τρύπες μπορέσει. Έτσι ίσως ξαναβρεθεί κόσμος που θα την εμπιστευτεί ξανά. Να έχει κάποιου είδους συνδρομή για επιπλέον χαρακτηριστικά των windows για εταιρίες. Και φυσικά να κρατήσει το υπάρχον καθεστώς για το Office και όποιες άλλες εφαρμογές επιθυμεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolstoy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Αν δεν ήταν για τα παιχνίδια θα τα είχα σβήσει τα windows. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 και μόνο που ακούω τη λέξη zune μου έρχεται τάση για εμετό... πραγματικά δε μπορεί να ανταγωνιστεί κανένα αυτή η εταιρεία... Δίνει χάλια λεφτά στους υπαλλήλους στα νέα πρότζεκτ, παίρνει ταλαντούχους υπάλληλους οι οποίοι έχουν για μάνατζερ οπισθοδρομικούς και άσχετους τύπους;;; κάνει ανακοινώσεις αλλά ουσία τίποτα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amveria Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 RIP Micro$oft...το κλείσιμο της υπηρεσίας Groove Music Pass θα αποτελέσει την ταφόπλακα της εταιρίας. Aλλά αυτά παθαίνεις οταν εγκαταλείπεις το καλύτερο λειτουργικό σύστημα όλων των εποχών (Windows XP) στο βωμό του χρήματος και της κατασκοπείας (Windows 10). Προβλέπω πτώχευση και εξαγορά απο την Google μέσα στα επόμενα 3 χρόνια... Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι πολύ μεγάλη η M$ για να κλείσει μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι πολύ μεγάλο το παιχνίδι που παίζεται στο παρασκήνιο και όσο η ηγεσία της MS πάει με τα νερά τους δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Αν δεν ήταν για τα παιχνίδια θα τα είχα σβήσει τα windows. Αυτό θα ήταν και το τελειωτικο χτυπημα για την MS... (να τα σβησει ο tolstoy απο το pc του... ) Βασικα το εχει ριξει στο cloud και στο ΑΙ αλλα θα την φαει και απο την Amazon. Μπας και το κανει επίτηδες??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amveria Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Αν δεν ήταν για τα παιχνίδια θα τα είχα σβήσει τα windows. +1 Οι λόγοι που έχω κρατήσει έναν δίσκο στο σύστημά μου με windows για dual boot είναι 2 ~ 3 παιχνίδια και η διαχείριση / αναβάθμιση των συσκευών που δεν μπορώ να το κάνω μέσω linux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imoras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Αναλογιστείτε ότι πλέον τα νέα κινητά γίνονται και Desktop και αν αρχίσει να συνηθίζεται και αυτό ο χώρος μικραίνει πολύ για την Microsoft... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teo Maroundas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Γιατί τόσο κάκια όλοι τα Windows mobile χωρίς παρεξηγηση Εγώ έχω στην κατοχή μου το Microsoft Lumia 650 και είναι πολύ καλο το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν ενημερωνονται οι εφαρμογές που έχει στο store αλλα αν διορθωθεί αυτό θα θεωρείται πολύ κάλο λογισμικό τώρα αυτά είναι γούστα από την άλλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeMeLeneTaso Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Νιώθω πως τα σχόλια τα γράφουν άτομα 40 ετών που πήραν αιφον και αντροιντ και ξαφνικά μπορούν να ζήσουν χωρις Windows γιατί μπορούν και σερφαρουν στο ίντερνετ από το κινητό τους. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μηπως πρεπει να προβληματιστουμε για την ολη κατασταση και να σκεφτουμε την εναλλακτικη να υπαρχει καποιο πλανο (εστω και μακροπροθεσμο) για την κυριαρχια της microsoft... Ολοι λιγο πολυ ακουμε οτι η Apple δεν ειναι πλεον η εταιρεια που ηταν επι εποχης Jobs... Και απο την αλλξη ολοι οι μεγαλοι vendors περιμενουν ο ενας την στραβη ή ολιγωρια του αλλου για να αρπαξουν τις ευκαιριες στα κομματια της αγορας που εχουν κινηση. Σαν χρηστης apple ομολογω οτι χαιρομαι που η microsoft δεν θα συνεχισει να πεταει λεφτα σε τετοιες μ,.....ες αλλα απο την αλλη βλεπω οτι η Apple εχει χασει πολυ απο την αιγλη και την προτωπορια που ειχε χρονια πριν... Σημαδια των καιρων..Ισως... Οπως και να ειναι ο χρονος θα δειξει... Και ευχομαι - ελπιζω εμεις οι καταναλωτες/πελατες αυτων των εταιριων να εποφεληθουμε απο την μεταξυ τους πολεμικη-ανταγωνισμο...(γιατι τωρα δεν ωφελουμαστε , κακα τα ψεμματα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nvidiaman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Γιατί τόση κακία λένε κάποιοι. Στην δίκη μου περίπτωση έχοντας ένα πανάκριβο PC δεν μπορώ να ενεργοποιήσω HDR στα παιχνίδια. Και αυτό μετά την αναβάθμιση σε Creators Update. Ούτε λογισμικο δεν μπορεί να κάνει πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnieinlab Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ε αφού είναι τραγική σε όλα αυτά... Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν εστιάζει σε αυτό που ήξερε να κάνει καλά, δηλ. λειτουργικό και Office, και θέλει να επεκταθεί παντού με αποτέλεσμα να τα κάνει σαλάτα σε όλα. Σώνει και καλά ήθελε να κάνει τα Windows να λειτουργούν το ίδιο και σε mobile πλατφόρμα, τα κάνε άθλια (βλέπε 8 και στη συνέχεια 10) με αυτό το metro που δεν παλεύεται με τίποτα, και τώρα ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει εντελώς την mobile πλατφόρμα. Τότε γιατί δεν επιστρέφει στα Windows, στο παλιό καλό inteface των Windows 7 με το κλασικό desktop control panel και το aero; Δες πως τα πάει με το Visual Studio και το Azure και μετά λες "μόνο λειτουργικό και Office" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosps1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Αναρωτιέμαι αν εξαιρέσουμε το msoffice έχει φτιάξει ποτέ ένα προϊόν αυτή η εταιρεία που να μπορεί να σταθεί επάξια στον ανταγωνισμό χωρίς βρώμικες συμφωνίες και μονοπωλιακές πρακτικές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeMeLeneTaso Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Αναρωτιέμαι αν εξαιρέσουμε το msoffice έχει φτιάξει ποτέ ένα προϊόν αυτή η εταιρεία που να μπορεί να σταθεί επάξια στον ανταγωνισμό χωρίς βρώμικες συμφωνίες και μονοπωλιακές πρακτικές;Και η αγαπημένη σου εταιρεία τα ίδια κάνει. Παψε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα