Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα το παρακολουθησω μερικες μέρες και μετα θα τους ξαναπαρω να το ξανακανουν κανουν 50 (χωρις φυσικα ανανεωση συμβολαιου)

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 07/10/2017 at 17:13, bmv said:

Και με 15 margin... Δηλαδή το έχεις άνετα το 50άρι...

to attainable του ειναι ηδη 52Mbit.

On 07/10/2017 at 20:26, Snollygoster said:

θα το παρακολουθησω μερικες μέρες και μετα θα τους ξαναπαρω να το ξανακανουν κανουν 50 (χωρις φυσικα ανανεωση συμβολαιου)

Να σου πουν για ανανεωση ναι θα ειναι λιγο βλακεια.

On 07/10/2017 at 12:47, Snolly said:

Και αφού με πήγαν αναγκαστικά σε 30ρι προγραμμα γιατι δε μπορει να γινει κατι αλλο σημερα το ρουτερ γραφει αυτα...

post-39252-0-40792000-1507369646_thumb.png

xaxa:P

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.
On 16/10/2017 at 16:44, poulinos said:

to attainable του ειναι ηδη 52Mbit.

Να σου πουν για ανανεωση ναι θα ειναι λιγο βλακεια.

πληροφοριάκα λίγες μέρες μετά τους ξαναπήρα και τους ειπα να γυρίσουν σε 50 παλι και δεν το κανανε χωρις ανανεωση. όσο και να επεμείνα. αφου την δεχτηκα εστειλα καταγγελία στην ΕΕΤΤ και μετα απο λιγο καιρο ηρθε επιστολη απο την Cosmote πως δεχτηκαν το αιτημα μου και πως το συμβολαιο μου θα ληξει στην αρχικη ημερομηνια η οποία και έφτασε.

Τι κάνουμε τώρα; Μένουμε ΟΤΕ ή πάμε αλλου;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 11/09/2018 at 17:04, Snolly said:

πληροφοριάκα λίγες μέρες μετά τους ξαναπήρα και τους ειπα να γυρίσουν σε 50 παλι και δεν το κανανε χωρις ανανεωση. όσο και να επεμείνα. αφου την δεχτηκα εστειλα καταγγελία στην ΕΕΤΤ και μετα απο λιγο καιρο ηρθε επιστολη απο την Cosmote πως δεχτηκαν το αιτημα μου και πως το συμβολαιο μου θα ληξει στην αρχικη ημερομηνια η οποία και έφτασε.

Τι κάνουμε τώρα; Μένουμε ΟΤΕ ή πάμε αλλου;

στο vdsl με την παρουσα μορφη του σε καθε περιοχη ενας παροχος εχει kv.οποτε ειτε πας forthnet ειτε οτε ειτε hol θα παρεις απο τον χαλκο του οτε και απο το Kv που εξυπηρετει την περιοχη.οποτε σε ολες τις περιπτωσεις οτι παροχο και να εισαι θα παρεις ακριβως τα ιδια με μονη διαφορα τον εξοπλισμο.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...