Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πρέπει να υποστηρίζει το modem/router καταρχάς και ίσως χρειαστεί firmware update. Αν δεν υποστηρίζει τότε άλλο modem/router.

αρα μπορει ήδη να υπάρχει και να μην το ξέρω;

Δημοσ.

ακομα και το vectoring να παιξει δεν θα λυθουν τα απειρα θεματα.οταν εισαι στα 100 μετρα αλλα τα καλωδια ειναι οτι να ναι και εχεις attainable Ουτε 40 μην περιμενεις οτι με το vectoring θαγινουν ολα ροδινα.επισης ο οτε μαλλον δεν ασχολεται να σου αλλαξει αλλο ζευγαρι ή ξερει οτι και τα αλλα ζευγαρια ειναι χαλια οποτε απο 50/5 σε παει 30/2,5 και τελειωνει

Δημοσ.

Ερώτηση προς την αρχική τοποθέτηση: ήσουν στους πρώτους που «μπήκαν« στην καινούρια καμπίνα;

ναι, μπορεί και ο πρωτος. το κοιτουσα καθε μερα και με το που βγηκε διαθεσιμοτητα εγινε αιτηση

ακομα και το vectoring να παιξει δεν θα λυθουν τα απειρα θεματα.οταν εισαι στα 100 μετρα αλλα τα καλωδια ειναι οτι να ναι και εχεις attainable Ουτε 40 μην περιμενεις οτι με το vectoring θαγινουν ολα ροδινα.επισης ο οτε μαλλον δεν ασχολεται να σου αλλαξει αλλο ζευγαρι ή ξερει οτι και τα αλλα ζευγαρια ειναι χαλια οποτε απο 50/5 σε παει 30/2,5 και τελειωνει

καταλαβαινω το γεγονος ενα ζευγαρι να ειναι χαλια. αλλα το δικο μου επαιζε μια χαρα; πως χαλασε ξαφνικα; αν ο ΟΤΕ δεν ασχολειται αλλος παροχος παιζει να ασχοληθει;

Δημοσ.

Αφού ήσουν ο πρώτος, σίγουρα στην αρχή θα έπαιζες «τούμπανο».

Με τον καιρό με την είσοδο και άλλων προς το καλώδιο της πολυκατοικίας ή του δρόμου, αρχίζει να πέφτει η ταχύτητα λόγω του τηλεπικοινωνιακού φαινομένου της «διαφωνίας» (crosstalk). Αυτό συμβαίνει λόγω τού ότι υπάρχει ηλεκτρομαγνητική επαγωγή μεταξύ των καλωδίων ή πιο απλά υπάρχει θόρυβος από το ένα ζευγάρι του ενός πελάτη στο άλλο (και σκέψου ότι υπάρχουν πολλοί σε ένα πιο μεγάλο σετ καλωδίων), οπότε μειώνεται το τηλεπικοινωνιακό capacity του καθενός.

Έχεις ξεκάθαρα μια τέτοια περίπτωση εδώ.

Από την άλλη, ας αφήσουμε αυτό στην άκρη. Αν στα 100μ στην αρχή πρώτος στην καμπίνα σε κατάσταση τούμπανο, είχες attainable στα 60Mbps, τότε σίγουρα υποδηλώνει και μια μη τέλεια κατάσταση ζευγαριού καλωδίου (οι λόγοι μπορούν να είναι πολλοί).

Θα πρότεινα, ενόχληση ξανά στην εξυπηρέτηση, δήλωση βλάβης, αναφορά όλων των αρχικών τεχνικών στοιχείων που συγκέντρωσες στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση και όχι τόσο στον τεχνικό. Κάνε σαφή αναφορά για πιθανότητα αλλαγής ζευγαριού. Αν βέβαια και τα άλλα μέσα στο σετ καλωδίου είναι ίδιας ποιότητας, δεν θα μπορεί να αλλάξει κάτι επί της πράξης.

• Like 3
Δημοσ.

Από την άλλη, ας αφήσουμε αυτό στην άκρη. Αν στα 100μ στην αρχή πρώτος στην καμπίνα σε κατάσταση τούμπανο, είχες attainable στα 60Mbps, τότε σίγουρα υποδηλώνει και μια μη τέλεια κατάσταση ζευγαριού καλωδίου (οι λόγοι μπορούν να είναι πολλοί).

ευχαριστω πολυ για την πληροφορηση. θα προσπαθησω να δηλωσω βλαβη ξανα αν και ηδη εχω δρομολογησει την αλλαγη πακετου και φοβαμαι μην μπλεξουν τα μπουτια τους.

επισης εβαλα google maps να μετρησω ακριβως την αποσταση απο την καμπινα στην εισοδο της πολυκατοικειας και δεν ειναι 100 μετρα αλλα 210.

• Super Moderators
Δημοσ.

αρα μπορει ήδη να υπάρχει και να μην το ξέρω;

Ναι μπορεί και να υποστηρίζει vectoring και να έχει ήδη και το κατάλληλο firmware, δεν γνωρίζω αν φαίνεται από τώρα. Στο μέλλον όμως θα είναι διαφορετικό το Profile νομίζω, αντί για 17a θα είναι πιο μεγάλο νούμερο.

επισης εβαλα google maps να μετρησω ακριβως την αποσταση απο την καμπινα στην εισοδο της πολυκατοικειας και δεν ειναι 100 μετρα αλλα 210.

Βάλε κι ότι καλωδιακά δεν πάει "ευθεία", οπότε είναι ακόμα πιο πάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Βάλε κι ότι καλωδιακά δεν πάει "ευθεία", οπότε είναι ακόμα πιο πάνω.

σε ευθεια ειναι παντως. στον ιδιο δρομο. απο το νουμερο 45 η καμπινα στο 65 εγω. απο την ιδια μερια του δρομου.

Δημοσ.

ναι, μπορεί και ο πρωτος. το κοιτουσα καθε μερα και με το που βγηκε διαθεσιμοτητα εγινε αιτηση

καταλαβαινω το γεγονος ενα ζευγαρι να ειναι χαλια. αλλα το δικο μου επαιζε μια χαρα; πως χαλασε ξαφνικα; αν ο ΟΤΕ δεν ασχολειται αλλος παροχος παιζει να ασχοληθει;

ακουω συνεχεια το επαιζε μια χαρα το καλωδιο πως χαλασε.ειναι η ιδια ερωτηση με το να λες εχω ενα Pc και μεχρι χτες επαιζε και σημερα δεν παιζει.

μπορει να ειναι Crosstalk μπορει να ειναι καλωδιακη μπορει το ζευγαρι το δικο σου να επαθε κατι απο καποια οξειδωση μεχρι να χτυπηθηκε και να κανει επαφη με αλλο ζευγαρι.καθε μερα κοβονται και ξαναενωνονται απειρα καλωδια του οτε.

ευχαριστω πολυ για την πληροφορηση. θα προσπαθησω να δηλωσω βλαβη ξανα αν και ηδη εχω δρομολογησει την αλλαγη πακετου και φοβαμαι μην μπλεξουν τα μπουτια τους.

το καλωδιο μπορει να κανει μεγαλο γυρο.ποτε δεν ξερεις πως πηγαινει ακριβως

• Like 1
Δημοσ.

ακουω συνεχεια το επαιζε μια χαρα το καλωδιο πως χαλασε.ειναι η ιδια ερωτηση με το να λες εχω ενα Pc και μεχρι χτες επαιζε και σημερα δεν παιζει.

μπορει να ειναι Crosstalk μπορει να ειναι καλωδιακη μπορει το ζευγαρι το δικο σου να επαθε κατι απο καποια οξειδωση μεχρι να χτυπηθηκε και να κανει επαφη με αλλο ζευγαρι.καθε μερα κοβονται και ξαναενωνονται απειρα καλωδια του οτε.

το καλωδιο μπορει να κανει μεγαλο γυρο.ποτε δεν ξερεις πως πηγαινει ακριβως

ok δεν ειχα εικονα πως καθημερινα μπορει να γινει κατι τετοιο με καλωδια μεσα στο εδαφος. νομιζα ειναι πιο σταθερα τα πραγματα.

Δημοσ.

Ελλας στο μεγαλιοσου....ο χαλκος εχει τα χαλεια του παντου τα ειδια προβλήματα βγαζοουν...μονο οπτική ιννα στο σπιτι θα σοθουνμε..

Δημοσ.

ok δεν ειχα εικονα πως καθημερινα μπορει να γινει κατι τετοιο με καλωδια μεσα στο εδαφος. νομιζα ειναι πιο σταθερα τα πραγματα.

δυστυχως οχι.απλα ο κοσμος δεν τα βλεπει μαθαινει αυτα. πρεπει να εισαι σε αναλογη θεση ειτε σε παροχο ειτε στον οτε για να εχεις μεγεθος βλαβων.το λεω επειδη απειρες φορες ακουω την εκφραση.μα καλα η δικια μου γραμμη χαλασε?ή ακους οτι πως χαλασε το καλωδιο.εχω δει καλωδια να χαλανε και μεσα σε σπιτι που υποτιθεται οτι δεν πειραζει καποιος κατι.περιπτωση πχ που ειχαν περαστει Utp και πηγε ο αλλος να βαλει κατι αλουμινια κατι κουφωματα δεν θυμαμαι τι και το κοψε το καλωδιο τελειως.το καταλαβαν πολλα χρονια μετα οταν θελησαν να ενεργοποιησουν γραμμη σε εκεινο τον οροφο.εχουν κοπει οπτικες ινες μεχρι και απο καθιζηση δρομου.η να περναει ο ενας παροχος την ινα και μετα απο χ καιρο ερχεται ο αλλος παροχος και σκαβει και αυτος και κοβει τιν ινα του πρωτου καθετα(υπαρχει φωτο στο θεμα με το adsl και το πως δουλευει)

• Like 1
Δημοσ.

Και αφού με πήγαν αναγκαστικά σε 30ρι προγραμμα γιατι δε μπορει να γινει κατι αλλο σημερα το ρουτερ γραφει αυτα...

post-39252-0-40792000-1507369646_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...