Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλά μπορεί να είναι

ultimate & 2giga ram δεν πηγαίνουν 

καλό είναι να κοιτάξεις να αγοράσεις άλλο σύστημα,και να τελειώσουν εδω τα προβληματά σου.

Σώθηκες.

• Like 2
Δημοσ.

Δε μου το εχει κανει αρκετες μερες , δε θυμαμαι πολλες λεπτομερειες. Θα το προσεξω την επομενη φορα που θα μου συμβει.

Kαι το core temp δε δουλευει . Δινει μηδενικες τιμες.

Περίεργο. Ένα αρχαίο λάπτοπ που έχω έχει Pentium 4 πάνω και το CoreTemp δουλεύει κανονικά. Μήπως παίζει ρόλο το ότι φοράει XP...(!?)

Δοκίμασε και το HWMonitor πλην του Speedfan...

Δημοσ.

Το οτι δε δειχνει την θερμοκρασια του επεξεργαστη του, δε φταιει ο επεξεργαστης. Απλα στο socket πανω στην μητρικη δεν υπαρχει sensor ετσι ωστε να δειξει την θερμοκρασια.

Δημοσ.

Περίεργο. Ένα αρχαίο λάπτοπ που έχω έχει Pentium 4 πάνω και το CoreTemp δουλεύει κανονικά. Μήπως παίζει ρόλο το ότι φοράει XP...(!?)

Δοκίμασε και το HWMonitor πλην του Speedfan...

Δε φοραει τα Xp , windows 7 εχει.

Δημοσ.

ΧP φοράει το λάπτοπ μου, εννοούσα...  :-D Μήπως για κάποιο ανεξιχνίαστο λόγο δεν υπάρχει πρόσβαση στον σένσορα του P4 λόγω Windows 7...

Δοκίμασε και το speedfan.

Το οτι δε δειχνει την θερμοκρασια του επεξεργαστη του, δε φταιει ο επεξεργαστης. Απλα στο socket πανω στην μητρικη δεν υπαρχει sensor ετσι ωστε να δειξει την θερμοκρασια.

Ο σένσορας που διαβάζει το Core Temp είναι ψηφιακός και βρίσκεται στο πυρήνα του επεξεργαστή. Όχι στο socket.

• Like 1
Δημοσ.

Εάν έφταιγε η θερμοκρασία, δεν θα σου δημιουργούσε πρόβλημα στην εκκίνηση,αλλά κατά την διάρκεια λειτουργίας ή την επαννεκίνηση.Για το πρόβλημά σου πρέπει να κοιτάξεις, εφόσον ο υπολογιστής είναι τόσο παλιός, όλα τα καλώδια από το τροφοδοτικό,βγάλτα και ξαναβάλτα και δες εάν έχουν θολώσει οι επαφές σου.

εάν ναι θέλουνε καθάρισμα αυτές με contact cleaner.

Εφόσον ο υπολογιστής δεν βγάζει ηχητικά σφάλματα από το bios,το επόμενο που θα κοιτούσα εγώ είναι το τσιπ του bios για καμιά ψυχρή κόλληση ή κάτι παρόμοιο.

• Like 1
Δημοσ.

Εάν έφταιγε η θερμοκρασία, δεν θα σου δημιουργούσε πρόβλημα στην εκκίνηση,αλλά κατά την διάρκεια λειτουργίας ή την επαννεκίνηση.Για το πρόβλημά σου πρέπει να κοιτάξεις, εφόσον ο υπολογιστής είναι τόσο παλιός, όλα τα καλώδια από το τροφοδοτικό,βγάλτα και ξαναβάλτα και δες εάν έχουν θολώσει οι επαφές σου.

εάν ναι θέλουνε καθάρισμα αυτές με contact cleaner.

Εφόσον ο υπολογιστής δεν βγάζει ηχητικά σφάλματα από το bios,το επόμενο που θα κοιτούσα εγώ είναι το τσιπ του bios για καμιά ψυχρή κόλληση ή κάτι παρόμοιο.

Εάν μπορείς βγάλε και ξαναβάλε και τις μνήμες και καθάρισέ τς λίγο,μπορεί να μην βγάζει σφάλμα bios για την μνήμη,αλλά μερικές φορές συμβαίνει και αυτό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...