Προς το περιεχόμενο

Οικονομικοτερη λύση θέρμανσης μόνον για δωμάτιο

rudigarcia222

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, mr.Vox είπε

Τα 2500 Watt είναι 2500 Watt. Κανόνας της φυσικής. 

Ίσως φταίει ότι πριν από αυτό είχα 2000. Αυτό πολύ πιο δυνατό. 

2 λεπτά πριν, Weiss είπε

Το αερόθερμο επειδή έχει ανεμιστήρα θα κάνει θόρυβο, δε βολεύει για το βράδυ νομίζω.

Έχει και σκάλα silence. Προφανώς δεν νομίζω κανείς να αφήνει αερόθερμο ανοιχτό για να κοιμηθεί ή γενικά κάποια θέρμανση. Το βάζεις πριν κοιμηθείς. Μετά σκεπάζεσαι. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

22 ώρες πριν, 1comment είπε

Αυτό το αερόθερμο θα πάρεις. Σε ένα μισάωρο φούρνος. 

αυτο και στο αμαζον εχει απιστευτες αξιολογησεις αλλα ειναι εκτος αποθεματος στο σκρουτζ δεν το εχουν και Δευτερα φευγω, μετα βρηκα αυτο

Rowenta SO6520,ιδια τιμη ιδια μαρκα υπαρχει σε καταστημα αμεσα και μαλλον υποθετω ειναι το επομενο μοντελο,θα παρω αυτο

• Like 1

9 λεπτά πριν, korakios είπε

κοιτούσα αυτό με υγραέριο

Ξέρει κανείς πως συνδέεται ? παίρνεις φιάλη και το συνδέεις?

ναι με φιάλη,εγω πάντως σπίτι μου δεν θα έβαζα κάτι τέτοιο.Τωρα έχω στόφα για να καταλάβεις.

• Like 1

1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Τωρα έχω στόφα για να καταλάβεις.

πρώτη φορά ακούω αυτή την έκφραση και δε σε έπιασα

2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

ναι με φιάλη,εγω πάντως σπίτι μου δεν θα έβαζα κάτι τέτοιο.

προσωπικά δεν έχω τέτοιες ανησυχίες ,φυσικά θέλει τακτικό αερισμό και σίγουρα δεν είναι κάτι το οποίο αφήνεις αναμμένο όταν λείπεις ή κοιμάσαι

Οι τιμή του υγραερίου ανα κιλό γνωρίζουμε πόσο πάει ?

(γράφει 200γρ/ώρα)

2 λεπτά πριν, korakios είπε

πρώτη φορά ακούω αυτή την έκφραση και δε σε έπιασα

προσωπικά δεν έχω τέτοιες ανησυχίες ,φυσικά θέλει τακτικό αερισμό και σίγουρα δεν είναι κάτι το οποίο αφήνεις αναμμένο όταν λείπεις ή κοιμάσαι

Οι τιμή του υγραερίου ανα κιλό γνωρίζουμε πόσο πάει ?

(γράφει 200γρ/ώρα)

Στοφα ,την παλιά ξυλοσομπα που είχαν στα χωριά και μαγείρευαν κιόλας στο φούρνο που εχει.

Το εγραψα για να σου δείξω ότι δεν είμαι καλομαθημένος σε καλοριφερ κλπ.

Αυτό το πράγμα μου φαίνεται άκρως επικίνδυνο,υπάρχει το ίδιο και σε ηλεκτρικό ,και πάλι είναι χάλια.

Αν απο την μία ζεστάινω τον χωρο και απο την άλλη πρέπει να ανοίγω τα παράθυρα κάθε λίγο τι να το κάνω;

Γνώμη μου,μπορεί και λάθος.

• Like 1

3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Γνώμη μου,μπορεί και λάθος.

απόλυτα σεβαστή

Τώρα αν κάποιος γνωρίζει τιμή κιλού (στο περίπου) υγραερίου ας δώσει τα φώτα του

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/10/2021 στις 9:24 ΠΜ, di maria kun είπε

παιδες θα παω χαλκιδικη αυτο το διαστημα για μια βδομαδα,παραθαλασσια περιοχη σε σπιτι τυπου εξοχικο που ψιλομπαζει και χωρις θερμανση,θα χρησιμοποιω μονο τη κρεβατοκαμαρα τα υπολοιπα δωματια αδιαφορα,τι μου προτεινετε να παρω για ατομικη θερμανση???

Καλοριφερ λαδιου. Ειναι αθορυβο και θα σπασει την υγρασια στο δωματιο, ωστε να κοιμηθεις χωρις προβλημα. Η κουβερτα βοηθαει να ζεσταινεται το σωμα, αλλα δε σπαει την υγρασια την οποια θα αναπνεεις ολο το βραδυ.

Αυτο κανω και εγω οταν ανεβαινω στο χωριο το χειμωνα. Εχω ενα δωματιο 10 τετραγωνικα, και κλεινομαι εκει με το καλοριφερ λαδιου και τις κουβερτες. Αν εχεις και καποιον μαζι, ακομα καλυτερα 😉

Επεξ/σία από gpapadakis

20 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Στοφα ,την παλιά ξυλοσομπα που είχαν στα χωριά και μαγείρευαν κιόλας στο φούρνο που εχει.

Tι στοφα ρε βουνισιε επαρχιωτη;Γραψε σομπα,μη μπερδευεις τα παιδια.
Ομοιως στοφα στο σπιτι,στο προηγουμενο ειχα τζακι,στο πατρικο και τα δυο.
Σκοτωνει απο ζεστη  και ψηνεις κιολας!

• 1 χρόνο αργότερα...

Καλημέρα σας,

για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, σκέφτομαι να αγοράσω τον παρακάτω θερμοπομπό για το δωμάτιο εργασίας μου (wfh still 🙂https://www.praktiker.gr/Product.aspx?prodId=138050

Ήθελα να ρωτήσω αν τον έχει αγοράσει κανείς ήδη ή αν έχει να προτείνει κάποιον άλλον.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 🙂

1 λεπτό πριν, darkmatinee είπε

Καλημέρα σας,

για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, σκέφτομαι να αγοράσω τον παρακάτω θερμοπομπό για το δωμάτιο εργασίας μου (wfh still 🙂https://www.praktiker.gr/Product.aspx?prodId=138050

Ήθελα να ρωτήσω αν τον έχει αγοράσει κανείς ήδη ή αν έχει να προτείνει κάποιον άλλον.

2000 Watt σημαίνει μεγάλες καταναλώσεις ρεύματος. Δυστυχώς δεν μπορώ να προτείνω κάτι αυτήν την εποχή παρά μόνο την μόνωση του χώρου.

23 λεπτά πριν, mr.Vox είπε

2000 Watt σημαίνει μεγάλες καταναλώσεις ρεύματος. Δυστυχώς δεν μπορώ να προτείνω κάτι αυτήν την εποχή παρά μόνο την μόνωση του χώρου.

Μου έκοψες τα φτερά τώρα  😇

Έχει πάντως 2 σκάλες θέρμανσης, λογικά 1000Watt & 2000Watt 

2 ώρες πριν, darkmatinee είπε

Καλημέρα σας,

κλιματιστικό με δόσεις , αυτά είναι για χρήση τέταρτου μισής ώρας που θα ξεκουραστείς κολλητά δίπλα τους

• Like 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Στις 21/11/2017 στις 3:07 ΜΜ, papoys1 είπε

Οι υγραερίου βγάζουν μυρωδιά στην αρχή αν δεν ξέρεις να τις ανάψεις και φυσικά μένει αρκετή ώρα στο χώρο.

Αν ξέρεις να τις ανάψεις δεν μυρίζουν καθόλου.

Χρησιμοποιώ υγραερίου η οποία για μένα έχει πολύ καλή θέρμανση.Έχει τρεις σκάλες σπάνια τις χρησιμοποιώ

και τις τρεις συνήθως 1 ή 2.Την έχω στο χώρο σαλόνι κουζίνα 35-40 τ.μ. περίπου.

Την φιάλη αν και δεν επιτρέπεται τη γεμίζω βραδυνές ώρες σε φίλο πρατηριούχο με 15 ευρώ τα 21 λίτρα.

Οι σφραγισμένες έρχονται πολύ ακριβά  19 ή 20 ευρώ τα 17 λίτρα.

Ανάλογα με τη χρήση (ανάβω και το καλοριφέρ κάποιες ώρες) κρατάει 10 - 15 μέρες δηλαδή έρχεται 1 

με 1,5 ευρώ τη μέρα.

Πιστεύω ότι είναι η οικονομικότερη λύση αν έχεις πρατηριούχο να τη γεμίζεις.

Φυσικά θέλει μεγάλη προσοχή και έλεγχο κατά την αλλαγή φιάλης για τυχόν διαρροή.

εγώ πήρα πριν λίγες μέρες μια υγραεριου κι ενώ την σύνδεσα σωστά χωρίς διαρροές, την άναψα σωστά (μετά από πάρα πολύ έρευνα πως να την ανάψω χωρίς να μυρίσει κλπ..) μου μυριζει έντονα μετά από λίγα λεπτά. ωστόσο δεν μυριζει αέριο ακαυστο  αλλά κάτι σαν αναθυμιάσεις από την καύση.. έχω μόνιμα ανοιχτή λίγο την μπαλκόνι μπαλκονοπορτα μέχρι και 2η μπαλκονοπορτα για να κάνει λίγο ρεύμα μπας και άλλα τίποτα.. έχεις καμιά ιδέα τι άλλο μπορώ να κάνω?? Σ ευχαριστώ πολύ!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...