Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά

θέλω ενα pc για δουλειά γραφείου 

i) Το ποσό που διαθέτουμε:έως 350-380€

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (εάν πρόκειται για gaming pc, αναφέρετε τι είδους παιχνίδια παίζετε/θα παίξετε και δώστε από ένα παράδειγμα.) γραφείο

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:όχι

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? (απαραίτητη η διευκρίνηση της οθόνης μας για κάθε είδος συστήματος και αναβάθμισης. Εάν δεν γνωρίζετε τον κωδικό μοντέλου, αναφέρετε τουλάχιστον μάρκα, ίντσες και ανάλυση.) υπάρχει μια 19" 

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?όχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) απο eshop ή αν βγαίνει φθηνότερο και απο αλλού αλλά δεν θέλω να μπλέξω με πολλά καταστήματα ...... το πολύ 2 για να μην πληρώσω πολλά μεταφορικά 

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? το κάνω και εγώ δεν είναι θέμα

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? όχι θα βάλω 10άρια

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού άν μπορεί αργότερα να πάρει άλλον επεξεργαστή θα είναι καλά!!1

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας  όχι

σκεφτόμουν 

g4600+b250 θα ήθελα να έχει hdmi (σε περίπτωση που αλλάξουμε οθόνη) + 8ram απλά δενν ξέρω ποια να επιλέξω 

απο παλιό pc δεν υπάρχει τίποτα εκτός της οθόνης, νομίζω έχει μόνο vga θύρα

ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από mgmanager.gr, βρίσκεται στην Αθήνα και αν θέλεις κάνουν και συναρμολόγηση...

Στην παρακάτω πρόταση το budget είναι στο ανώτατο όριο που έθεσες. Άν μπορείς να ξεφύγεις λίγο πας σε b250 μητρική όπως έγραψες --> https://www.mgmanager.gr/socket-1151/59366-asrock-b250m-pro4-s1151-4xddr4-6xsata3-2xm2-usb30-matx-hdmi-dvi-d-d-sub-90-mxb3c0-a0uayz.html χωρίς να σημαίνει αυτό πως δεν θα σε καλύψει και η συγκεκριμένη h110 για την χρήση που κάνεις.

post-233997-0-29910500-1507024647_thumb.jpg

Επεξ/σία από jeandoumpier
  • Like 1
Δημοσ.

σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου...

έκανα αυτή τη σύνθεση απο e-shop πάνω στις προτάσεις που μου έκανες....

υστερεί σε κάτι εκτός απο τον ssd????

post-282582-0-40069300-1507049035_thumb.png

Δημοσ.

Κατά βάση όχι, αλλά βάλε έναν ssd για να περάσεις λειτουργικό-προγράμματα. Άν θέλεις και hdd οπωσδήποτε, τότε βάλε έναν 128άρη ssd έστω : http://www.e-shop.gr/ssd-adata-ultimate-su800-128gb-3d-nand-flash-25-sata3-p-PER.331224

Άν και από το mgmanager θα σου βγούνε πιο φθηνά. Εκτός αν μένεις εκτός Αττικής. Σε ποιά περιοχή βρίσκεσαι;

Δημοσ.

Από visionstudio.gr που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, επίσης συναρμολογεί αν το ζητήσεις...

Υ.Γ. Ξεφεύγουμε ένα 20άρικο από το budget.

σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...