Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν ο καταναλωτης ζηταει ολο και περισσοτερα απο το smartphone του και η εταιρεια του τα παρεχει, θα πρεπει να προετοιμαστει να τα πληρωσει κιολας. Μην ξεχναμε οτι πλεον το κινητο βγαζει παρομοιες φωτογραφεις με μια καμερα αξιας 500+ οπως επισης και λειτουργει με ευκολια προγραμματα οπου λειτουργουν υπολογιστες αξιας 500+. :)

Kανενα κινητο δεν αξιζει τοσα χρηματα...μη τρελαθουμε κι ολας,αυτοι στα επομενα μοντελα και σε ενα-δυο χρονια θα ξεκινανε απο εναμιση χιλιαρικο οσο υπαρχουν ατομα με τις δικες σου πεποιθήσεις...

• Like 1
  • Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μην ξεχναμε οτι πλεον το κινητο βγαζει παρομοιες φωτογραφεις με μια καμερα αξιας 500+ οπως επισης και λειτουργει με ευκολια προγραμματα οπου λειτουργουν υπολογιστες αξιας 500+. :)

Μόνο αν όταν εσύ πιάνεις κάμερα ή υπολογιστή των 500+ τα χρησιμοποιείς ας πούμε στο 1/10 των δυνατοτήτων τους. Ούτε καν. Ούτε οι δυνατότητες της φωτογραφικής, ούτε το πόσο γρήγορα παράγεις σε ένα επιτραπέζιο υπολογιστή μπορούν να πλησιαστούν από ένα smartphone, για πρακτικούς λόγους και μόνο.

Αν εννοούμε «ικανοποιεί το μέσο χρήστη», τότε πάσο. Ναι, προσφέρει υψηλή φορητότητα για «καθημερινά» απλά tasks. :-)

Προσωπικά, αν είχα 1000€ θα τα δαπανούσα σε ένα μέτριο κινητό κι ένα notebook. 1000€ για κάτι τόσο αναλώσιμο είναι πολυτέλεια.

• Like 11
Δημοσ.

δε νομίζω ότι κάνουν όλα αυτά που λες, απλά είναι ακριβά.. 

επίσης τα κινητά όσο περνούν τα χρόνια δεν δίνουν όλο και περισσότερα, το αντίθετο μειώνουν πολλές φορές τις δυνατότητές τους σε αρκετά σημεία και απλά γίνονται πιο γρήγορα με καλύτερη κάμερα και πιο ευθραυστα

τελοσπάντων ακόμα η φούσκα των κινητών είναι σε άνθιση και ίσως δεν έχουμε δει και το απόγειο αυτής της υπερβολής, κάποια στιγμή θα ξεφουσκώσει το θέμα, ίσως και πάλι όχι αν σκεφτεί κανείς για τι ψευτοκατασκευές μιλάμε που σε 2-3 χρόνια γίνονται για πέταμα και σε ωθούν σε διαρκή αναβάθμιση 

Kανενα κινητο δεν αξιζει τοσα χρηματα...μη τρελαθουμε κι ολας,αυτοι στα επομενα μοντελα και σε ενα-δυο χρονια θα ξεκινανε απο εναμιση χιλιαρικο οσο υπαρχουν ατομα με τις δικες σου πεποιθήσεις...

Δεν σας καταλαβαινω, αληθεια, ποια χαρακτηριστικα μειωνουν? Που τα design εχουν ξεφυγει? Που τα κανουν αδιαβροχα μηπως? Που φορτιζουν σε 1 ωριτσα? που οι οθονες τους ειναι υψηλης αναλυσης? Να σοβαρευτουμε λιγο παιδια παρακαλω.. :) Βεβαια απο την αλλη ειμαστε Ελλαδαρα, αμα δεν κανει και φραπε το κινητο δεν το θεωρουμε αναβαθμηση. :P

Δεν εχει να κανει καθολου με τις πεποιθησεις που εχω εγω, Απλα βλεπω τα πραγματα οπως εχουν και οχι οπως με βολευει.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ θέλω απλά πραγματάκια όπως αφαιρούμενες μπαταρίες, υποδοχή ακουστικών, υπέρυθρες.. πράγματα που τα βλέπεις όλο και λιγότερο ή και καθόλου 

ναι δίνουν κάποια άλλα αλλά με τέτοιες τιμές θα έπρεπε να τα δίνουν όλα και ακόμα περισσότερο

το design να σου πω την αλήθεια δεν με πολυενδιαφέρει αν δεν είναι πρακτικό και το κινητό γίνεται θρύψαλα με το παραμικρό, καλύτερα η πλαστικούρα.. τη δουλειά μου θέλω να κάνω όχι τα το χαιδεύω και να αυνανίζομαι

αν θέλω ωραία πράγματα έχω άλλα να βλέπω 

• Like 6
Δημοσ.

...Κι έτσι απλά πήγαμε μέσα σε 3 χρόνια από τις ναυαρχίδες των 650 Ευρώ στα κινητά των 1000.

Κατα τ' άλλα έχουμε σκληρά, μη πληθωριστικά νομίσματα και ο υγιής ανταγωνισμός του δυτικού (και όχι μόνο) καπιταλισμού και της ελεύθερης αγοράς οφελεί τον τελικό καταναλωτή.

Λέω να το γυρίσω σε αγρότης.

Η καλλιέργεια κουτόχορτου θα με κάνει εκατομμυριούχο ! 

• Like 7
Δημοσ.

Μόνο αν όταν εσύ πιάνεις κάμερα ή υπολογιστή των 500+ τα χρησιμοποιείς ας πούμε στο 1/10 των δυνατοτήτων τους. Ούτε καν. Ούτε οι δυνατότητες της φωτογραφικής, ούτε το πόσο γρήγορα παράγεις σε ένα επιτραπέζιο υπολογιστή μπορούν να πλησιαστούν από ένα smartphone, για πρακτικούς λόγους και μόνο.

Αν εννοούμε «ικανοποιεί το μέσο χρήστη», τότε πάσο. Ναι, προσφέρει υψηλή φορητότητα για «καθημερινά» απλά tasks. :-)

Προσωπικά, αν είχα 1000€ θα τα δαπανούσα σε ένα μέτριο κινητό κι ένα notebook. 1000€ για κάτι τόσο αναλώσιμο είναι πολυτέλεια.

Ναι φιλε μου εννοω για φωτογραφιες και λειτουργιες χρησης ενος μεσου χρηστη. Δεν μιλαω για επαγγελματικο επιπεδο. Ο καθενας ξοδευει τα χρηματα του οπως τον βολευει, εγω προσωπικα πανω απο 500€ δεν δινω για τηλεφωνο ομως επειδη αγοραζω εξυπνα, αυτα ειναι αρκετα για μια ναυαρχιδα 2017 :). Για PC ομως δινω και πανω απο 1000 ευρω ασπουμε :D

• Like 1
Δημοσ.

Άντε να δούμε ποτέ θα φτιάξουν κάτι που δεν περιμένουμε οι που είδη υπάρχει η που είδη γνωρίζουμε

• Like 1
Δημοσ.

Μαλλον δεν εχεις ξαναπιασει Huawei στα χερια σου, το mate 9 δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο αυτα που προανεφερες, ισα ισα. 

Αλήθεια είναι δεν έχω ξανά πιάσει, το θέμα είναι το brand, όταν δίνει ο άλλος ένα χιλιάρικο για κινητό θέλει όταν το αφήνει στο τραπέζι να είναι "πουλ μούρ" όχι να έχει απλά ικανότητες η συσκευή. Σε αυτόν τον τομέα η συγκεκριμένη εταιρία μπορεί να συναγωνιστή τις άλλες δύο και ιδιαίτερα την apple?

• Like 1
Δημοσ.

@johnnieinlab

μπορούμε πάντα να μην αγοράζουμε, ή (επειδή κακά τα ψέματα είναι απαραίτητο το smartphone) να κάνουμε πιο λογικές αγορές

όταν ο άλλος βλέπει ότι χέζεται στο χρήμα από το note και το s ή τα iphone, θα πάει και η χαβάι να βγάλει αντίστοιχα αλλίως τι να περιμένει να βγάλει από τα μικρά κινητά με τα μικρά περιθώρια κέρδους;

• Like 1
Δημοσ.

εγώ θέλω απλά πραγματάκια όπως αφαιρούμενες μπαταρίες, υποδοχή ακουστικών, υπέρυθρες.. πράγματα που τα βλέπεις όλο και λιγότερο ή και καθόλου 

ναι δίνουν κάποια άλλα αλλά με τέτοιες τιμές θα έπρεπε να τα δίνουν όλα και ακόμα περισσότερο

το design να σου πω την αλήθεια δεν με πολυενδιαφέρει αν δεν είναι πρακτικό και το κινητό γίνεται θρύψαλα με το παραμικρό, καλύτερα η πλαστικούρα.. τη δουλειά μου θέλω να κάνω όχι τα το χαιδεύω και να αυνανίζομαι

αν θέλω ωραία πράγματα έχω άλλα να βλέπω 

Ερχεσαι στα λογια μου, τα πραγματα που ζητας εσυ τα βρισκεις πολυ ευκολα σε ενα κινητο τον 200ε, θα κανεις την δουλεια σου απροβληματιστα. Δυστηχως για καποιους οι οποιοι ασχολουνται αρκετα με το ειδος και τους αρεσουν οι νεες καινοτομιες και θελουν να ειναι μεσα στο κομματι της αλλαγης, τοτε πρεπει να ξεβολευτουν, π.χ αλλαζοντας το headphone jack σε wireless κτλπ. 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι φιλε μου εννοω για φωτογραφιες και λειτουργιες χρησης ενος μεσου χρηστη. Δεν μιλαω για επαγγελματικο επιπεδο. Ο καθενας ξοδευει τα χρηματα του οπως τον βολευει, εγω προσωπικα πανω απο 500€ δεν δινω για τηλεφωνο ομως επειδη αγοραζω εξυπνα, αυτα ειναι αρκετα για μια ναυαρχιδα 2017 :). Για PC ομως δινω και πανω απο 1000 ευρω ασπουμε :D

Συμφωνώ απόλυτα τότε. Επιπλέον έχει και στη κυριολεξία ένα point αυτό που λες, δεδομένου πως υπάρχουν πολλοί κάτοχοι φωτογραφικών και υπολογιστών των 500+ € που τα χρησιμοποιούν με τρόπο τέτοιο που θα τους ικανοποιούσε ομοίως κι ένα κινητό των 1000€ αντί να κουβαλάνε αυτά. :-D

• Like 2
Δημοσ.

Θα σας πουλανε τηλεφωνα 1000 euro κι εσεις θα τα παιρνετε 

((( Παϊσιος )))  αλλη μια προφητεια βγηκε αληθινη.

Θα είναι σα να παίρνεις iPhone, αλλά δεν θα είναι iPhone

• Like 10
Δημοσ.

Αν εξαιρεσουμε τις κάμερες που παιρνουν βελτίωση ακομα αλλα και παλι υπαρχουν ηδη πολυ καλες στην αγορα πολλα ειναι περιττά!

Ενα κινητο εξυπνο σημερα ειναι πολυ γρήγορο μπορεις να σερφαρεις, να λαβεις στειλης μειλ, να εισαι στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης ολη μερα, να βλεπεις τον καιρο, γουεμπ τιβι, να μιλαμε στο τηλεφωνο, να κανουμε βιντεοκληση, και κάποια μεγαλα παιδια να παιζουν παιχνιδια. Τωρα οι παπαριες με ξεκλειδωματα τυπου ιριδας, φάτσας, κλπ δε θα πεθανουμε αν δε τα εχει κάποιο. Οποτε 1000 ευρω ειναι "πεταμενα" λεφτα οταν οοολα αυτα τα κανουμε με αρκετά φτηνοτερες συσκευές. Εν ολιγοις το πρωην β10 μου ολα αυτα τα εκανε ποιος ο λογος να δωσω 2+μισθους να κανω τι; και μην ακουσω για επεξεργαστες και λοιπα. Μας οδηγουν με το μαρκετινκ εκει που θέλουν δεν σκεφτομαστε.

• Like 1
Δημοσ.

Θα είναι σα να παίρνεις iPhone, αλλά δεν θα είναι iPhone

Χχαχαχα κάμερα σ'εμένα!

• Like 1
Δημοσ.

Αλήθεια είναι δεν έχω ξανά πιάσει, το θέμα είναι το brand, όταν δίνει ο άλλος ένα χιλιάρικο για κινητό θέλει όταν το αφήνει στο τραπέζι να είναι "πουλ μούρ" όχι να έχει απλά ικανότητες η συσκευή. Σε αυτόν τον τομέα η συγκεκριμένη εταιρία μπορεί να συναγωνιστή τις άλλες δύο και ιδιαίτερα την apple?

Ισως οχι ακομα, αλλα ανεβαινει σταδιακα. Πλεον ειναι νουμερο 2 εταιρεια σε πωλησεις smartphone μετα την Samsung παγκοσμιος, πραγμα πολυ θετικο για το brand name τους. Και πραγματικα τα τελευταια μοντελα τους ειναι παρα πολυ καλα (mate 8, ματε 9, p10, p10+ ). 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...