Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πούλησα το νεφρό μου για να πάρω iPhone. Τί να πουλήσω τώρα σκεύτομαι. Το συκότι σε τί χρησιμεύει?

με ενα νεφρο ζεις - χωρις συκωτι ομως δυσκολο...

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

από ότι φαίνεται καβάλησε και η Huawei το καλάμι! άντε καλό ταξίδι λοιπόν..

Μπραβο, εισαι μαγκας τωρα.. :)

Δημοσ.

Εκτός απο την κάμερα και την οθόνη τι παραπάνω κάνει ένα κινητό αξίας 1000ε απο ένα τον 250-300 ?

camera software/hardware

οθόνη

bezels (οχι πάντα)

cpu ! και gpu!

RAM+ ταχύτητα της οχι μόνο ποσότητα.

flash rom επιπέδου sata ssd/m2 nvme...

software updates (σχετικό)

ποιοτητα κατασκευης(σχετικό)

α και θυμήθικα και αλλα οπως αδιαβροχα,ανθεκτικα σε σκόνη,οχι μονο gps αλλα και glonass/galileo κτλπ.

Δημοσ.
και δεν παιρνω ενα s8 και τα υπολοιπα ρεστα...

προσωπικα εαν εδινα 1000 ευρω για κινητο θα επαιρνα το iphone x...τουλαχιστον θα ειχα υποστηριξη για 5 χρονια + μεταπωλιτικη αξια..

Αν και andρoid φαν απο το 2010 και μετα , χιλια ευρω για κινεζο(ουτε καν για samsung,htc κ.τ.λ) δεν θα εδινα...γιατι πολυ απλα του χρονου θα εχει την μιση τιμη και θα φαινομουν βλακας...

Αυτη την στιγμη τα λεφτα τους(για ναυαρχιδες) αξιζουν τα s8 στα 500 ευρω,το g6 και παει λεγοντας..

Δημοσ.

Μικρότερα bezels +100 €

Ασύρματη φόρτιση +100 €

Αφαίρεση headphone jack +100 €

Γυάλινη πλάτη +100 €

Διπλή/τριπλή κάμερα +200 €

Οθόνη 4Κ +100 €

ΣΥΝΟΛΟ 700 €

Μιας και ΔΕΝ τα ζήτησα όλα αυτά, μπορώ να έχω το κινητό των 1000 € χωρίς αυτά στα 300 €; Ρωτάω...

Δημοσ.

Από εποχή που στα που το iPhone σε κορυφαία τιμή τώρα έχουν πάρει θέσεις και οι υπόλοιπες εταιρείες

Δημοσ.

Μικρότερα bezels +100 €

Ασύρματη φόρτιση +100 €

Αφαίρεση headphone jack +100 €

Γυάλινη πλάτη +100 €

Διπλή/τριπλή κάμερα +200 €

Οθόνη 4Κ +100 €

ΣΥΝΟΛΟ 700 €

Μιας και ΔΕΝ τα ζήτησα όλα αυτά, μπορώ να έχω το κινητό των 1000 € χωρίς αυτά στα 300 €; Ρωτάω...

Η Oneplus σου δίνει το "καλύτερο" πακέτο σε value με 500. Η τιμή ανέβηκε λίγο από τα προηγούμενα γιατί πλέον έχει αδιανόητα καλό aftersales. 

Δημοσ.

καθιστε καλα γ*μω την τρελα μου. κολοκυθια πισι θα γινεται. μαλλον εχουμε ξεχασει τις λειτουργειες ενος συγχρονου personal computer και θεωρουμε πισι οτιδηποτε μπορει να παιξει τσοντες σε HD και να μας ανοιξει τα μειλ. βαφτισαμε τους αυτοματισμους και την παρακολουθηση συμπεριφορας του χρηστη *τεχνητη νοημοσυνη*

PC με android δεν υπαρχει, ουτε και θα υπαρξει

Δημοσ.

Αν ολα αυτα τα ακριβα πραγματα τα δουμε σαν "Κινητα που κανουν ενα σωρο πραγματα...τοτε ναι 1000 ευρω ειναι καλα"

Αν ομως τα δουμε σαν "Μινι υπλογιστής που παιρνει και τηλεφωνο" θα καταλαβουμε οτι δεν αξιζουν τοσα λεφτα γιατι ειναι μια σταλια, σπανε οταν πεφτουν, ειναι επικινδυνο να τα βαζεις στην τσεπη με τα κλειδια κτλ.

Ειμαστε θύματα του μαρκετινκ!

Δημοσ.

Εγώ αυτό που βλέπω και ξέρω είναι ότι ο κόσμος τόσα χρόνια ζήταγε premium υλικά, μέταλλο και γυαλί για να τα καλύψουν τελικά με πλαστικές θήκες του 1 ευρώ, και στη συνέχεια ζήταγε benchmarks και επιδόσεις για να μπαίνει στο fb και στο youtube.

Στο τέλος βλέπω τον κόσμο να τσινάει επειδή το κόστος έχει ανέβει στον Θεό.

Όταν ο κόσμος μάθει επιτέλους τι θέλει, τότε θα δεχτώ σχόλια για το κόστος. Οτιδήποτε άλλο , το κάνει κι ένα xiaomi των 150 ευρώ.

Περαστικά μας.

Φίλε είσαι σοβαρός; Τόσα χρόνια οι εταιρίες έβγαζαν κινητά ακόμα και η Apple με Premium υλικά και κόστος πάνω κάτω στα 600-650€ τώρα έχουμε ξεπεράσει τα 1000€, πια Xiaomi και παπαριές λέτε; Το πρόβλημα είναι ότι οι εταιρίες έχουν ξεφύγει, χθες διάβαζα ένα άρθρο όπου έλεγε ότι η Samsung εύχεται να πουλήσει το iPhone X γιατί για κάθε συσκευή που θα πουλάει η Apple, η Samsung θα βγάζει 120$. Μιλάμε για τρελά λεφτά άμα μαζευτούν και είναι από την συνεργασία δυο μεγάλων εταιριών που εκμεταλλεύονται την αγορά αυτή τη στιγμή και μάλιστα πολύ καλά. Μην λέτε λοιπόν ότι σας κατέβει, μια χαρά πουλούσαν τα Premium των 650€ δεν χρειαζόταν να ξεπεράσουν το 1000ρικο. Απλά εκμεταλλεύονται πλέον τον ανίδεο καταναλωτή ο οποίος θα τα σκάσει όπως και να χει τα λεφτά δίχως να σκεφτεί λογικά. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...