Retromaniac Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Πούλησα το νεφρό μου για να πάρω iPhone. Τί να πουλήσω τώρα σκεύτομαι. Το συκότι σε τί χρησιμεύει? Για συκωταριά... 2
georgepppo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Φτασαμε σε κινητα 1000€ και τα ξεπερασαμε... Οκ καλη η προοδος και τα specs αλλα φτανουμε πλεον σε αλλα επιπεδα τιμης και το θεωρω μεγαλη σπαταλη. Αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη βεβαια. man έδωσα 150 ευρώ για το huawei p8 lite, μια χαρά κινητάκι και πέρα απο την κάμερα δεν νομίζω ο μέσος χρήστης (δηλαδή όχι gamer,high end , benchmarks, κλπ) θα καταλάβει μεγάλη διαφορά με ένα απο τα 1000 ευρώ, έχω πιάσει στα χέρια μου galaxy s8 και άλλα, δεν λέω είχαν καλύτερη αίσθηση αλλά δεν αξίζουν αν πρέπει να πουλήσεις νερφό, απλά ο κόσμος ειδικά στην Ελλάδα έχει μάθει να πουλάει μούρη και ας παίρνει 400 ευρώ ενώ ο αμερικάνος θα παίρνει 3-4 χιλιάρικα και θα το πάρει άνετα και η κουτσή μαρία. αν παίρνεις τέτοιους μισθούς και έχεις λεφτά αξίζει. η ταπεινή σου γνώμη είναι η λογική για αυτή την χώρα αλλά δεν ισχύει για όλους και παντού. 3
boulevar Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 ναι το έχω στα υπόψιν .. Αφοβα φιλε, ειμαι κατοχος του εδω και 1 μηνα, ειχα και αλλα κινητα αυτον το χρονο (S8, iPhone7) και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εκτος της καμερας (νυχτερινες ληψεις κυριως) ολα τα υπολοιπα ειναι κορυφη.
Jimmy08 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ολοι οσοι εχετε φτηνο κινητο εχετε πιασει στα χερια σας μια ναυαρχιδα και προλαβατε να καταλαβετε οτι δεν σας προσφερει τιποτα παραπανω. Εννοειται πως η γνωμη σας, υποστηριζει την αγορα του φθηνοτερου κινητου παντα γιατι "τι κανει το ακριβο παραπανω που δεν κανει το δικο μου με τα 150€;"
chrisSerres Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μακραν το ομορφοτερο! Κανονικες γωνιες η οθονη! Επιτελους!
gakost Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Για όσους δεν ξέρουν η Huawei είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ εταιρία στον ΚΟΣΜΟ τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού. Όλα τα δίκτυα κινητής και σταθερής βασίζονται αν όχι αποκλειστικά σε πολύ μεγάλο βαθμό σε εξοπλισμό της. Οπότε δεν υστερεί σε τεχνολογία ή τεχνογνωσία αλλά σε Marketing και δεν έχει την αίγλη της Samsung ή της Apple. Κατά τα άλλα αν πάμε πίσω στο 2000 ένα Nokia 6210 που θεωρούνταν ένα καλό, ακριβό τηλέφωνο έκανε 145.000 δραχμούλες ή ένα καλό Ελληνικό μισθό της εποχής. Βάζοντας αυτό το νούμερο σε έναν υπολογιστή πληθωρισμού http://fxtop.com/en/inflation-calculator.php?A=145000&C1=GRD&INDICE=GRCPI2013&DD1=01&MM1=06&YYYY1=1999&DD2=02&MM2=10&YYYY2=2017&btnOK=Compute+actual+value Έχουμε μια αντιστοιχία €600 + το 6% επιπλέον ΦΠΑ πάμε κοντά στα €650. Τόσο δεν κάνει ένα καλό κινητό σήμερα με πολύ παραπάνω τεχνολογία; Οκ δεν είναι στα λεφτά Note 8 ή Apple αλλά και το 2000 υπήρχαν και τα communicator (Σειρά Ν9000) που σε σημερινά χρήματα η τότε τιμή μπορεί και να ξεπερνάει το πιο ακριβό μηλόφωνο σήμερα. Το πρόβλημα είναι ότι τα android τηλέφωνα ξεκίνησαν σε πολύ ανταγωνιστικές για τις δυνατότητες τους και οι αγοραστές το θεωρούσαν δεδομένο. Αλλά όλοι θέλουν κάθε χρόνο άλλο μοντέλο και αυτό κοστίζει και σε RnD και σε Marketing κλπ. Επίσης ένα επιπρόσθετο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η γνωστή άθλια οικονομική κατάσταση για τους περισσότερους που κάνει την διαφορά πιο μεγάλη. 5
logistoulis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Αφοβα φιλε, ειμαι κατοχος του εδω και 1 μηνα, ειχα και αλλα κινητα αυτον το χρονο (S8, iPhone7) και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εκτος της καμερας (νυχτερινες ληψεις κυριως) ολα τα υπολοιπα ειναι κορυφη. αν και το πιο πιθανό με βλέπω με κάνα g6 σκοτωμένο (3.5 κατοστάρικα και κάτω όταν φτάσει τόσο) Κατά τα άλλα αν πάμε πίσω στο 2000 ένα Nokia 6210 που θεωρούνταν ένα καλό, ακριβό τηλέφωνο έκανε 145.000 δραχμούλες ή ένα καλό Ελληνικό μισθό της εποχής. Βάζοντας αυτό το νούμερο σε έναν υπολογιστή πληθωρισμού και ακόμα πιο ακριβά πράγματα έβρισκες τότε, το συγκεκριμένο (μιας και το είχα) ήταν καλό αλλά όχι και το "καλύτερο" της εποχής το μόνο που δεν θυμάμαι είναι αν το 2000 τα λεφτά αυτά ήταν ένας καλός μισθός της εποχής, έχω την εντύπωση πως όχι, ήταν κάτω από τον βασικό ή περίπου εκεί.. edit κάπου βρήκα ότι ο βασικός τότε ήταν 221 χιλιάρικά ή 630 ευρώ edit 2 έχουμε τελειώσει
georgepppo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ολοι οσοι εχετε φτηνο κινητο εχετε πιασει στα χερια σας μια ναυαρχιδα και προλαβατε να καταλαβετε οτι δεν σας προσφερει τιποτα παραπανω. Εννοειται πως η γνωμη σας, υποστηριζει την αγορα του φθηνοτερου κινητου παντα γιατι "τι κανει το ακριβο παραπανω που δεν κανει το δικο μου με τα 150€;" εγώ ανέφερα πως δεν υπάρχει τρομερή διαφορά σε καθημερινή χρήση, δηλαδή τηλέφωνα,messenger κλπ και πως η διαφορά είναι στις επιδόσεις σε άλλα πράγματα όπως τα παιχνίδια , κάμερες και άλλα. τώρα αν εσύ μεταφράζεις αυτά που λέω σαν "τίποτα παραπάνω" έχεις πρόβλημα,σαφώς και η ναυαρχίδα θα προσφέρει περισσότερα απλά στην καθημερινή χρήση ενός απλού χρήστη δεν θα δεις τις τρομερές διαφορές και δεν είναι όλοι γκατζετάκιδες και μανιακοί με τις επιδόσεις. στον υπολογιστή μου όσο πιο δυνατό επεξεργαστή έχω τόσο πιο γρήγορα θα μου βγάλει την δουλειά (rendering,video prosces κλπ ) και εκεί θα ρίξω λεφτά, στο κινητό όμως έχω άλλη άποψη και πάντα σύμφωνα με τα οικονομικά μου κριτήρια/δυνατότητες δίνω 150 ευρώ, και όχι 1000 γιατί δεν θα μου δώσει κάτι η ναυαρχίδα σε σχέση με τα 850 ευρώ διαφορά όταν δεν χρειάζομαι τέτοια ισχύ και τέτοια χαρακτηριστικά, που και πάλι δεν θα με χαλάγανε όμως δεν αξίζει πάντα για τα δεδομένα του μέσου έλληνα των 400-500 ευρώ.
rockstoun Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 1000 τηλεφωναΧ 1000€ = 1,000,000€./100 ατομα πρωσοπικο 2000 τηλε... Χ 500€ = 1,000,000€ 200 ατομα προσωπικο 10,000 τηλ.... χ100€ = 1,000,000€ 1000 ατομα πρωσοπικο
Antiriad Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Για όσους δεν ξέρουν η Huawei είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ εταιρία στον ΚΟΣΜΟ τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού. Όλα τα δίκτυα κινητής και σταθερής βασίζονται αν όχι αποκλειστικά σε πολύ μεγάλο βαθμό σε εξοπλισμό της. Οπότε δεν υστερεί σε τεχνολογία ή τεχνογνωσία αλλά σε Marketing και δεν έχει την αίγλη της Samsung ή της Apple. H Huawei μπορεί να υστερεί λίγο σε ότι έχει σχέση με τις οθόνες αλλά περιμένω πως και πώς να δώ τις δυνατότητες του Kyrin 970 που απο ότι φενεται θα είναι ο πρώτος Mobile επεξεργαστής με ΑΙ (Artificial Intelligence).
Jimmy08 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 εγώ ανέφερα πως δεν υπάρχει τρομερή διαφορά σε καθημερινή χρήση, δηλαδή τηλέφωνα,messenger κλπ και πως η διαφορά είναι στις επιδόσεις σε άλλα πράγματα όπως τα παιχνίδια , κάμερες και άλλα. τώρα αν εσύ μεταφράζεις αυτά που λέω σαν "τίποτα παραπάνω" έχεις πρόβλημα,σαφώς και η ναυαρχίδα θα προσφέρει περισσότερα απλά στην καθημερινή χρήση ενός απλού χρήστη δεν θα δεις τις τρομερές διαφορές και δεν είναι όλοι γκατζετάκιδες και μανιακοί με τις επιδόσεις. στον υπολογιστή μου όσο πιο δυνατό επεξεργαστή έχω τόσο πιο γρήγορα θα μου βγάλει την δουλειά (rendering,video prosces κλπ ) και εκεί θα ρίξω λεφτά, στο κινητό όμως έχω άλλη άποψη και πάντα σύμφωνα με τα οικονομικά μου κριτήρια/δυνατότητες δίνω 150 ευρώ, και όχι 1000 γιατί δεν θα μου δώσει κάτι η ναυαρχίδα σε σχέση με τα 850 ευρώ διαφορά όταν δεν χρειάζομαι τέτοια ισχύ και τέτοια χαρακτηριστικά, που και πάλι δεν θα με χαλάγανε όμως δεν αξίζει πάντα για τα δεδομένα του μέσου έλληνα των 400-500 ευρώ. Τι παραπανω κανει ενα ακριβο κινητο απο το δικο μου των 150€. Ετσι διαβαζω συνεχεια εδω μεσα και κατι παρομοιο ειπες και συ. Δεν απευθυνομαι σε σενα απλα πηρα αφορμη απο το δικο σου σχολιο.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 όλη αυτή η ιστορία με τα ακριβά κινητά μου θυμίζει ένα πράγμα,όπως παλιά που σου δίνανε ΤΖΆΜΠΑ δάνειο και κάρτες πιστωτικές και χρέωναν όλο τον κόσμο τράβηξαν μια οικονομική κρίση και χάσαμε τα πάντα...
spysif Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Να δω και xiaomi 1000 ευρω θα κοψω"φλεβα". Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες.... https://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mi-Mix-2-5-99-Inch-8GB-128GB-Smartphone-Black-385798.html 1
georgepppo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Τι παραπανω κανει ενα ακριβο κινητο απο το δικο μου των 150€. Ετσι διαβαζω συνεχεια εδω μεσα και κατι παρομοιο ειπες και συ. Δεν απευθυνομαι σε σενα απλα πηρα αφορμη απο το δικο σου σχολιο. εγώ δεν "είπα τι παραπάνω κάνει" έτσι απλά αναφέρθηκα σε κάποιες δυνατότητες παραπάνω που προσφέρουν και πάντα συγκριτικά με την τσέπη του μέσου έλληνα, δεν θα κάτσω να ξαναγράψω τα ίδια και αυτό που είπα είναι κάτι τεκμηριωμένο όχι κάτι έτσι στον αέρα τι παραπάνω μπορεί να κάνει ένα κινητό των 1000 απο ένα των 150. έχεις άλλη άποψη εσυ για το τι κάνει ένα κινητό των 1000 σε σχέση με ένα των 150 ? αν ναι διατύπωσε το και αν αξίζει η διαφορά για κάποιον που παίρνει 400-500 ευρώ, και όταν λέω για κάποιον που παίρνει 400-500 ευρώ δεν αναφέρομαι σε κάποιον που μένει με τους γονείς του και δεν έχει έξοδα τίποτα και τα βάζει τσέπη κάθε μήνα, να έχεις νοίκι , ρεύμα και φαι μόνο δεν θες τίποτα άλλο.......
papars Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Απλά πάμε σε καταστάσεις αυτοκινητοβιομηχανίας. Οι εταιρίες θα βγάζουν φτηνά, μεσαία, μεγάλα και ακριβά μοντέλα και θα παίρνεις αυτό που σηκώνει η τσέπη σου / ανάγκη σου. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα τηλέφωνα έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής και πιστεύω ότι η αγορά των ακριβών θα περιοριστεί σε λίγους πελάτες. Η χαμηλότερες τάξεις θα το σκέφτονται πολύ να αλλάζουν κινητό συχνά λόγω κόστους. Φυσικά με τέτοιες τιμές είναι θέμα χρόνου να φορολογηθούν τα κινητά στη χώρα μας. Τεκμήρια, πόθεν έσχες, σίγουρα και κάποιο περιβαντολογικό τέλος θα μπει γιατί η μπαταρία είναι επικίνδυνο απόβλητο κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα